- 20 Temmuz 2015
- 156
- 35
- 98
- 38
- Konu Sahibi Umutluolmavakti
-
of of allah güç versin ama ne olur yıkılma böyle böyle daha güçleniyor insn. her zaman pozitif olamayız olmayalım da ama şunu düşün sana sabrı öğretecek ve rabbim katında mukafatın olacak.Arkadaslar merhaba , eskı bir kaç konumda var konularımı okursanız bu zamana kadar yasadıklarımı anlarsınız, ben maalesef yanlış biriyle evlendim ve 8 ayın sonunda ayrıldım bana hakaretlerini tehditlerini görmezden geldim şikayetçi olmadım , sonrasında bu kişi rahat durmadı ailemi arayıp rahatsız etti annem ve kardeşim derdini öğrenmek için teklifini kabul edip buluştuklarında da beleş evinizde oturdum boşanmasyadım daha da otururdum enayımıydım çıkacaktım onun takılarınıda yedim oh iddia oynadım gibi sözler edip kışkırtıp kavga ortamı yaratıp polisi arayıp şikayetçi oldu ve annem kardeşim kendisi müşteki sanık olarak yargılanıyor, sonrasında (aynı kurumda çalışıyoruz) benım çalıştığım birime gelip bana hediye ettiği mumlugu isteyip , senın annenın kaşı gözü ayrı oynuyor senın kaşın gözün ayrı oynuyor dedi durdu mudurun çık demesine rağmen çıkıp gitmedi ,ben gider babamın dükkanında çalışırım sen bu yaştan sonra nerede çalışacaksın da deyince ...çocuğu yeter artık hayatımı mahvettin defol git deyip itekledim gitmiş yuksekten düştüm diye bir gün istirahatli rapor almış, şimdi hakaret , basit yaralamadan yargılanıyorum ve uygunsuz davranısımdan dolayı uyarma cezası aldım, bende takılar ve alamadığım verdiğim borçlar ıcın dava açtım , inşallah kazanırımboşanırken benı tehdit ettiği için ve uğraşmak istemediğim için hakkımı talep etmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?