Aralıkta boşandım ama hayatımı kuramadım.

Umutluolmavakti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2015
156
35
98
38
Arkadaslar merhaba , eskı bir kaç konumda var konularımı okursanız bu zamana kadar yasadıklarımı anlarsınız, ben maalesef yanlış biriyle evlendim ve 8 ayın sonunda ayrıldım bana hakaretlerini tehditlerini görmezden geldim şikayetçi olmadım , sonrasında bu kişi rahat durmadı ailemi arayıp rahatsız etti annem ve kardeşim derdini öğrenmek için teklifini kabul edip buluştuklarında da beleş evinizde oturdum boşanmasyadım daha da otururdum enayımıydım çıkacaktım onun takılarınıda yedim oh iddia oynadım gibi sözler edip kışkırtıp kavga ortamı yaratıp polisi arayıp şikayetçi oldu ve annem kardeşim kendisi müşteki sanık olarak yargılanıyor, sonrasında (aynı kurumda çalışıyoruz) benım çalıştığım birime gelip bana hediye ettiği mumlugu isteyip , senın annenın kaşı gözü ayrı oynuyor senın kaşın gözün ayrı oynuyor dedi durdu mudurun çık demesine rağmen çıkıp gitmedi ,ben gider babamın dükkanında çalışırım sen bu yaştan sonra nerede çalışacaksın da deyince ...çocuğu yeter artık hayatımı mahvettin defol git deyip itekledim gitmiş yuksekten düştüm diye bir gün istirahatli rapor almış, şimdi hakaret , basit yaralamadan yargılanıyorum ve uygunsuz davranısımdan dolayı uyarma cezası aldım, bende takılar ve alamadığım verdiğim borçlar ıcın dava açtım , inşallah kazanırım boşanırken benı tehdit ettiği için ve uğraşmak istemediğim için hakkımı talep etmemiştim

bunlarda ben erkeğim diye geziyo ortalıkta dimi ..
üzülmeyin, layığını elbet bulacaktır,
şahidiniz varsa ziynetlerinizi ve parayı alırsınız...

Onun bi alt modelide bende var.

Ben hiç muhatap olmamakta buldum çözümü. Hakim karşısında konusucam. Şimdilik susuyorum.

Yalanları bitmiyor onu görünce ayağına çelme takmışım , bende beni darp etti diye şikayetçi oldum (ıphonelarda numara cıkmıyor sadece ısım cıkıyor ) telefonunda bırını benım ısmımle kaydetmıs ben yazmısımkı nasıl kendıme zarar verdıysem yıne verırım senden sıkayetcı olurum , dosyaya sunmus kendı yapmıştır ben yapmadım dıye..

Nasıl bir belaya bulaşmışsınız? Allah yardımcınız olsun... Adam ruh hastası.
Umarım işiniz rast gider...

Ben annem kardesım hagb alacagız barı gercekten hastanelık etseydıkte öyle ceza alsaydık en azından ıcımız sogurdu , sımdı ayagına çelme takma, itekleme diye yaralamadan yargılanıyoruz

Adam bildiginiz pislik. ve en kötüsü plan yapıyor. iyi ki iyi ki bosanmissiniz.

Şu an olduğu gibi ifadelerinizi vermek.
Ziynetleri falan inşallah ispat edip bir sekilde alabilirsiniz.

Gecmis olsun diyelim..

Oha ya hiç mi tanımadınız bu adamı evlenmeden önce?
İnsanlrın neden katil olduğunu anlayabiliyorum şu an

bu nasıl insan ,şeytanın ete kemiğe bürünmüş hali. iş değiştirme şansınız yok mu? sinitlerinize hakim olun asla asla cevap vermeyin telegon şu bu hiç bişekilde iletişim kurmayın. siz mahkemede mesajı sizin atmadığınızı ,o telefon markada işlemin öyle olduğunu belirtirsiniz o araştırılır merak etmeyin. darp konusunda elinde kesin delillermi var hagb kararı öyle verilmez

ne kadar kötü bir insan böyle. Kötünün sözlük anlamı. İyi ki kurtuldunuz bu parazitten

Bana dedi ben cok cınım senı kandırdım gercekten ıyı oynadı cıcekler hergun almaya gelmeler vs , calıstıgım bolumdekıler arkamda durmadı ıtekledı dıye tutanak tuttular , sonrasında da sen haklısın ama cok safsın o kurnaz nerde nasıl davranacagını bılıyor dedıler

of of allah güç versin ama ne olur yıkılma böyle böyle daha güçleniyor insn. her zaman pozitif olamayız olmayalım da ama şunu düşün sana sabrı öğretecek ve rabbim katında mukafatın olacak.

müdürünüz size şahitlik yaparsa sorun çözüle bilir . Hakimden uzaklaştırma kararı isteyebilirsiniz yine . Adam bariz dengesizin teki psikolojik sorunu olduğunu idda edebilirsiniz .buluştukları yerin kamerası varsa veya çevrede olaya şahit olan bir iki kişiyi bulursanız ve şahitliğe ikna ederseniz iftiradan dava açıp donuna kadar alabilirsiniz . Sizi tehdit ettiğini kanıtlamalısınız . korkunun ecele faydası yok durumun yoksa git bir kadın kuruluşundan yardım al durumun varsa da fikir danışmak için git bir çaylarını iç onlarda çok güzel yardımcı olur

Uzaklaştırma kararı çıkarttım fetöden 5 gun gözaltına alındı çıktı işine başladı ve herkes gelıp bana sen ihbar etmişsin öyle söylüyor dedi beni o ihbar etti diye dolaşıyormuş etrafta ve benım adımı vermış asıl o fetöcüdür diye, tanıklarıma gelınce de kımse karısmak istemıyor mudurum bıle diyor kı bımere yazar iftirada bulunur ugras dur kendimi temize cıkartırım ama ugrasmak ıstemıyorum benı karıstırma dıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…