- 25 Kasım 2015
- 73
- 24
- 8
- 35
- Konu Sahibi Kelebek526
-
Günaydın kelebek bende destek arıyorum kendimeKizlarrrrrr desteklerinize ihtiyacım varrr
canım yumurtalıkların yavasmı calısıyo ne kadar zamandır ugrasıyosun yoksa yenimi basladın? günaydın bu arada :)Günaydın kelebek bende destek arıyorum kendime
:) klomen tedavisine başladım bebek istiyorum
Günaydın canım. Polikistik over hastasıym o yüzden klomen verdi doktor 3 aylık evliyim ilk tedaviye başladım ilk aydan klomenle hamile kalırmıyım bilmiyorumcanım yumurtalıkların yavasmı calısıyo ne kadar zamandır ugrasıyosun yoksa yenimi basladın? günaydın bu arada :)
Hoşgeldin :))))merhaba arkadaşlarr bende katılayım aranızza inşallah aralıkta gelirler :)
Canim dün bebek dusunsem mi diyen sen degilmiydinKizlarrrrrr desteklerinize ihtiyacım varrr
hosgeldinn canımm insallah aralık ayında birbirimize müjde veririz :)hoşbuldum :) sizden kıdemliyim biraz galiba ben 2 yıllık evliyim ve bende polikistik overliyim
aslında bu ay biraz denemiştik ama olmadı tereddütlerim vardı ama artık yok istiyorum canım bebegim kısmetiyle gelcek insallah :)Canim dün bebek dusunsem mi diyen sen degilmiydinsanirim dün ki yazismalar seni ikna etti ki aralikta hamilelik dusunuyorsun.. Bende yarin gidicem doktora bakalim rabbim nasip edecek mi bu ay..
inşallahh benim ne yazıkki negatif aşılamam ve tüp bebek denemem var kasım ayında da laparoskopi oldum bazı sorunlar varmş onlar çözüldü bekliyorum şimdi bakalm :)hosgeldinn canımm insallah aralık ayında birbirimize müjde veririz :)
Aynen öyle dün bir cok kisi sacma buldu bebek kismetiyle gelmezmis vs vs diye.. Ama bebek gercekten kismetiyle geliyor insallah en kisa zamanda kavusursun bebisine ..aslında bu ay biraz denemiştik ama olmadı tereddütlerim vardı ama artık yok istiyorum canım bebegim kısmetiyle gelcek insallah :)
kalbim o kadar cok istiyoki biliyorum borcum var ama yinede yapıcam cunku artık duygularıma engel olamıyorum esimle evde bütün gün bebek muhabbeti yapıp gülüyoruz ailemize neşe katıcak insallahhhAynen öyle dün bir cok kisi sacma buldu bebek kismetiyle gelmezmis vs vs diye.. Ama bebek gercekten kismetiyle geliyor insallah en kisa zamanda kavusursun bebisine ..
bu ay bende ilk denediğimde dedim olucak hamile moduna girdim sora hüsran :):)Allah hepimize en kısa zamanda nasip etsin. En Yeni benim sanırım denemelerde hep ilkinde olacak gibi hissediyorum
Desene bende de olacak bi hüsran :)))bu ay bende ilk denediğimde dedim olucak hamile moduna girdim sora hüsran :):)
anladım canım sen ugrasmıssın baya allah kolaylık versin ama umudunu kaybetme gec olsun güc olmasın:)inşallahh benim ne yazıkki negatif aşılamam ve tüp bebek denemem var kasım ayında da laparoskopi oldum bazı sorunlar varmş onlar çözüldü bekliyorum şimdi bakalm :)
belki senin olur canım bellimi olur dogurgan olabilirsin :)Desene bende de olacak bi hüsran :)))
Ne bilim canım.. inşallah diyelim ilişki sıklığı ne drmda olmalı onu da bilmiyorum daha acemiyimbelki senin olur canım bellimi olur dogurgan olabilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?