aralıkta hamile kalmak isteyenler kader ortaklarim burdami:)

canım yumurtalıkların yavasmı calısıyo ne kadar zamandır ugrasıyosun yoksa yenimi basladın? günaydın bu arada :)
Günaydın canım. Polikistik over hastasıym o yüzden klomen verdi doktor 3 aylık evliyim ilk tedaviye başladım ilk aydan klomenle hamile kalırmıyım bilmiyorum

3 aylık evliysen olsunn daha yeniymiş olur o zaman bende 1.5 senelik evliyim daha bu ay calıstım biraz hastalandım iki gün önce kısmet aralık ayına :)

hoşbuldum :) sizden kıdemliyim biraz galiba ben 2 yıllık evliyim ve bende polikistik overliyim

Kizlarrrrrr desteklerinize ihtiyacım varrr
Canim dün bebek dusunsem mi diyen sen degilmiydin sanirim dün ki yazismalar seni ikna etti ki aralikta hamilelik dusunuyorsun.. Bende yarin gidicem doktora bakalim rabbim nasip edecek mi bu ay..

Canim dün bebek dusunsem mi diyen sen degilmiydin sanirim dün ki yazismalar seni ikna etti ki aralikta hamilelik dusunuyorsun.. Bende yarin gidicem doktora bakalim rabbim nasip edecek mi bu ay..
aslında bu ay biraz denemiştik ama olmadı tereddütlerim vardı ama artık yok istiyorum canım bebegim kısmetiyle gelcek insallah :)

aslında bu ay biraz denemiştik ama olmadı tereddütlerim vardı ama artık yok istiyorum canım bebegim kısmetiyle gelcek insallah :)
Aynen öyle dün bir cok kisi sacma buldu bebek kismetiyle gelmezmis vs vs diye.. Ama bebek gercekten kismetiyle geliyor insallah en kisa zamanda kavusursun bebisine ..

Allah hepimize en kısa zamanda nasip etsin. En Yeni benim sanırım denemelerde hep ilkinde olacak gibi hissediyorum

Aynen öyle dün bir cok kisi sacma buldu bebek kismetiyle gelmezmis vs vs diye.. Ama bebek gercekten kismetiyle geliyor insallah en kisa zamanda kavusursun bebisine ..
kalbim o kadar cok istiyoki biliyorum borcum var ama yinede yapıcam cunku artık duygularıma engel olamıyorum esimle evde bütün gün bebek muhabbeti yapıp gülüyoruz ailemize neşe katıcak insallahhh

inşallahh benim ne yazıkki negatif aşılamam ve tüp bebek denemem var kasım ayında da laparoskopi oldum bazı sorunlar varmş onlar çözüldü bekliyorum şimdi bakalm :)
anladım canım sen ugrasmıssın baya allah kolaylık versin ama umudunu kaybetme gec olsun güc olmasın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…