aralıkta hamile kalmak isteyenler kader ortaklarim burdami:)

Ne bilim canım.. inşallah diyelim ilişki sıklığı ne drmda olmalı onu da bilmiyorum daha acemiyim
yumurtlama günlerini takip et yani adetin başladıktan sonra 14.gün yumurtlama dönemi oluyo diye biliyorum o dönem aralığında çalışmaları yoğunlaştırırsan olur :)

bizde 1 yıldır istiyoruz ilk başta öle hemen isteyince olcakmış gibi düşünüyodum ama olmadıkça buayda olmicak yine olmicakkı moduna girdim.bendede eşimdede herhangi bir sorun olmamasına rağmen yok.. hsg çekildi...bu ay da aşılama yaptırdık 13.günü kan testi yaptırdık olumsuz sonuç daha adet olmadm ama bence bebek yok inşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize çoook istiyorummmmm

Sorun yokken nasıl olmuyor klomen kullan canım yumurtlama icin

Sorun yokken nasıl olmuyor klomen kullan canım yumurtlama icin
olmuyo bilemiyorum zamanımı değil burda sebepsiz olmayan bir çok kişi gördüm( yumurtam oluo sıkıntı yok.. ama bu ay klomen artı çatlatma iğnesi oldu kaç kere doktora yumurta büyümüşmü ne durumda die gittik o dediğinde çatlatma iğnesi yapıldı 36 saat sonra aşılama ama 13.gün kan testinde negatif çıktı buay ayrı bi umutlanmştm. artk inş önümüzdeki ay olur.. sen nezamandr istiyosun ne durumdasn

Ben 3 aylık evliyim. Bu ay gittik doktora klomen verdi 5 gün kullandım bitti 6 gün ara sonra duphaston kullancam bu hafta yumurtlama haftam 2 günde bir ilişkiye giriyoruz.. umarım tutar

inş gönlüne göre olur bu işler hiç belli olmuyo.. benm arkadaşım evlendiği gün adetliydi 2.yada3. günüydü ve ilk yumurtlama döneminde hamile kaldı

Arkadaşlar hepinize merhaba. Bu benim ilk mesajım.Daha çok yeniyim. Öncelikle Allah hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Destek olmak ve de destek almak istiyorum. Ben de 9 aylık evliyim ve hamile kalmak istiyorum. 2 ay önce klomen tedavisi gördüm ama tutmadı bu ay gonal f e başladım hayırlısı inşallah bekliyorum. Sakın stres yapmayın. Allah istediği zaman ve de uygun gördüğü zaman verecek. Şimdi olmuyorsa bizim göremediğiz bir hayır vardır belki. Hepinize kolay gelsin. Gelişmeleri yazarım. Sizden de beklerim :)

senin yaş kaç canım

Hoşgeldin canım bende klomen kullanıyorum ilk ayım daha. Ayrıca folik asit ve duphaston bide coraspin kullanıyorum 4 ilaç birden yani...

Hoşgeldin canım bende klomen kullanıyorum ilk ayım daha. Ayrıca folik asit ve duphaston bide coraspin kullanıyorum 4 ilaç birden yani...
Hoşbuldum canım :) ben de folik kullanmalıyım ama unutuyorum Allah yardımcımız olsun. İnanıyorum olacak, bir zaman sonra bebekler için yeni sayfalar açarız

Benim gonal f te 3. günüm. Pazartesi muayeneye gidicem doktor neler söyledi paylaşırım. En azından insanın yalnız olmadığını hissetmesi ve onu anlayan o duyguları yaşayan kişilerle buluşabilmesi çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…