- 25 Kasım 2015
- 73
- 24
- 8
- 35
- Konu Sahibi Kelebek526
-
yumurtlama günlerini takip et yani adetin başladıktan sonra 14.gün yumurtlama dönemi oluyo diye biliyorum o dönem aralığında çalışmaları yoğunlaştırırsan olur :)Ne bilim canım.. inşallah diyelim ilişki sıklığı ne drmda olmalı onu da bilmiyorum daha acemiyim
Bu hafta o dönem :) 1 gün durup 1 gün yapıyoruz umarım tutaryumurtlama günlerini takip et yani adetin başladıktan sonra 14.gün yumurtlama dönemi oluyo diye biliyorum o dönem aralığında çalışmaları yoğunlaştırırsan olur :)
aynen öyle canm hiç umutsuz değilim zaten Rabbim ol dedikten sonraa her engel kalkar :)anladım canım sen ugrasmıssın baya allah kolaylık versin ama umudunu kaybetme gec olsun güc olmasın:)
Sorun yokken nasıl olmuyorbizde 1 yıldır istiyoruz ilk başta öle hemen isteyince olcakmış gibi düşünüyodum ama olmadıkça buayda olmicak yine olmicakkı moduna girdim.bendede eşimdede herhangi bir sorun olmamasına rağmen yok.. hsg çekildi...bu ay da aşılama yaptırdık 13.günü kan testi yaptırdık olumsuz sonuç daha adet olmadm ama bence bebek yokinşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize çoook istiyorummmmm
olmuyo bilemiyorum zamanımı değil burda sebepsiz olmayan bir çok kişi gördümSorun yokken nasıl olmuyorklomen kullan canım yumurtlama icin
Ben 3 aylık evliyim. Bu ay gittik doktora klomen verdi 5 gün kullandım bitti 6 gün ara sonra duphaston kullancam bu hafta yumurtlama haftam 2 günde bir ilişkiye giriyoruz.. umarım tutarolmuyo bilemiyorum zamanımı değil burda sebepsiz olmayan bir çok kişi gördüm( yumurtam oluo sıkıntı yok.. ama bu ay klomen artı çatlatma iğnesi oldu kaç kere doktora yumurta büyümüşmü ne durumda die gittik o dediğinde çatlatma iğnesi yapıldı 36 saat sonra aşılama ama 13.gün kan testinde negatif çıktı buay ayrı bi umutlanmştm. artk inş önümüzdeki ay olur.. sen nezamandr istiyosun ne durumdasn
Ya ne güzel nasıl böyle hemen hamile kalıyolar anlamıyoruminş gönlüne göre olur bu işler hiç belli olmuyo.. benm arkadaşım evlendiği gün adetliydi 2.yada3. günüydü ve ilk yumurtlama döneminde hamile kaldı
helede uzun zaman uğraşıpta olmayınca insan daha çok şaşırıyor hem sevindim hem şaşırdımYa ne güzel nasıl böyle hemen hamile kalıyolar anlamıyorum
Sinir bile oluyorm yanihelede uzun zaman uğraşıpta olmayınca insan daha çok şaşırıyor hem sevindim hem şaşırdım
inşallahhhSinir bile oluyorm yaniallah her isteyene versin inşallah
Merhaba kelebek ben de seninle aynı durumdayım. Destek olmak isterim. Allah yardımcın olsun.Kizlarrrrrr desteklerinize ihtiyacım varrr
birbirimize destek olup mutlu haberleride beraber alırız ben hiç beklemediğim bi anda o testi yapıp cift çizgiyi gormek istiyorummMerhaba kelebek ben de seninle aynı durumdayım. Destek olmak isterim. Allah yardımcın olsun.
senin yaş kaç canımArkadaşlar hepinize merhaba. Bu benim ilk mesajım.Daha çok yeniyim. Öncelikle Allah hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Destek olmak ve de destek almak istiyorum. Ben de 9 aylık evliyim ve hamile kalmak istiyorum. 2 ay önce klomen tedavisi gördüm ama tutmadı bu ay gonal f e başladım hayırlısı inşallah bekliyorum. Sakın stres yapmayın. Allah istediği zaman ve de uygun gördüğü zaman verecek. Şimdi olmuyorsa bizim göremediğiz bir hayır vardır belki. Hepinize kolay gelsin. Gelişmeleri yazarım. Sizden de beklerim :)
Hoşgeldin canım bende klomen kullanıyorum ilk ayım daha. Ayrıca folik asit ve duphaston bide coraspin kullanıyorum 4 ilaç birden yani...Arkadaşlar hepinize merhaba. Bu benim ilk mesajım.Daha çok yeniyim. Öncelikle Allah hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Destek olmak ve de destek almak istiyorum. Ben de 9 aylık evliyim ve hamile kalmak istiyorum. 2 ay önce klomen tedavisi gördüm ama tutmadı bu ay gonal f e başladım hayırlısı inşallah bekliyorum. Sakın stres yapmayın. Allah istediği zaman ve de uygun gördüğü zaman verecek. Şimdi olmuyorsa bizim göremediğiz bir hayır vardır belki. Hepinize kolay gelsin. Gelişmeleri yazarım. Sizden de beklerim :)
35 yaşındayım canım :) Olursak olgun anne olacağız :)senin yaş kaç canım
Hoşbuldum canım :) ben de folik kullanmalıyım ama unutuyorumHoşgeldin canım bende klomen kullanıyorum ilk ayım daha. Ayrıca folik asit ve duphaston bide coraspin kullanıyorum 4 ilaç birden yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?