Aldattı demedimki zaten eşime çok güveniyorum ama icime düşen kurtta acaba diyorum ilgisi merakı başka yone kayiyormuÇok afedersiniz ama saçmalığın bu kadarı. Adam oyunculara bakmış yahu. Hemen hemen hepimiz her gün bir ünlüyü aratabiliyoruz. Nasıl aldattı diye bir hitamda bulunuyorsunuz. Bende sandımki çevrenizden bir bayanı arattı. HEYY ALLAHIM
Bence bu kadar takılmayın. Kendinizi üzersinizAldattı demedimki zaten eşime çok güveniyorum ama icime düşen kurtta acaba diyorum ilgisi merakı başka yone kayiyormu
Sabah sabah ne güldürdünDün akşam burada İçimdeki Firdevs Yöreoğlu diye bir başlık vardı, merak ettim kimmiş diye arattım Google'da. (Nebahat Çehre çıktı)
Eşim görürse benim lezbiyenliğe kaydığımı düşünmez inşallah.
Ben başka detaylara takıldım ama olsun siz bu açıdan baktınız.Bende kendimden emin olamadığım için yanlismi yapıyorum diye sordum.bazen insan duygularla hormonlarla hareket ediyorDün akşam burada İçimdeki Firdevs Yöreoğlu diye bir başlık vardı, merak ettim kimmiş diye arattım Google'da. (Nebahat Çehre çıktı)
Ben başka detaylara takıldım ama olsun siz bu açıdan baktınız.Bende kendimden emin olamadığım için yanlismi yapıyorum diye sordum.bazen insan duygularla hormonlarla hareket ediyorDün akşam burada İçimdeki Firdevs Yöreoğlu diye bir başlık vardı, merak ettim kimmiş diye arattım Google'da. (Nebahat Çehre çıktı)
Teşekkür ederim evet abartmisim sayenizde anladımAlt tarafı ünlü birini aratmış çok normal.. Demek ki normal hayattan çevresinden vs olan kadınların adını görsen arama motorunda direkt aldatılıyorum diyeceksin.
Lütfen ünlülerin resmine bakmasını ya da ismini aratmasını abartma cidden yaptığı anormal değil senin yaptığın anormal geldi bana.
Ünlüden kıskanmak...
Bazı detaylar dediğiniz.Teşekkür ederim evet abartmisim sayenizde anladım
Haklısınız hepimizin bol bol boş vakti var.Ne kadar çok boş vaktiniz varmışve kendine aksiyon arıyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?