Saati bilmem de tarih veriyor geçmiş kutucuğundaBenim anlamadığım ne zaman arattığını nasıl anladınız? Google'ın böyle bir özelliği var, tarih saat veriyor da ben mi bilmiyorum?
Saati bilmem de tarih veriyor geçmiş kutucuğunda
Allah iyiliğini versin başlığı okuyunca eşin eskort arattı sandım
Ben yapayım eşim yapmasın iyimiş+1
Aynen ben de. Üyeyi de bildiğimden korkarak açtım konuyu ama oh dedim sonra. Ben de kıskanırdım sanırım özellikle tek bir kadına baktıysa. Gerçi ben de merak ettiğim dizi oyuncularını kadın erkek demeden google'dan, imdb' den dedektif gibi araştırıp bakarım ama o bakmasın
Benm var vallaHaklısınız hepimizin bol bol boş vakti var.
O eşinin tlfonunu kurcalamış
Biz burda tanımadığımız birinin hayatının okuyup yorum yapmaya,
Gerçekten hepimizin çok boş vakti var
sizce bu aldatmasına sebep mi? aldatmanın hafifletici veya geçerli bir sebebi yoktur. kadın veya erkek karakterliyse, kendine saygısı varsa aldatmaz.Bende beğendiğim kadın ve erkek oyunculara bakarım
Şimdi bendemi fırsatını bulsam aldatıcam
Sizin gibi meraklıdır belki ondan bakmıştır.
kilodan değilde, bukadar bunaltırsanız işte bakın sizi ondan aldatabilir
Bende bakıyorum bazı merak ettiğim erkek oyunculara internetten ama hiç eşimi aldatmak aklımın ucundan geçmez bu aldatma mi oluyor yawArkadaşlar merhaba ara ara çaktırmadan esimin telefonunu kurcalarim.Ama ona çok güvenirim bugüne kadar beni aldatacagi aklımın ucundan bile geçmedi.o zaman niye karıştırıyorum diyeceksiniz yapısal bir özellik biraz meraklimiyim neyim bilmiyorum.yanlış ama yapıyorum . öyle didik didik etmem yani.Ama bakarım.gecen özellikle bir dizi oyuncusunu aratmis önce dizinin oyuncalarini aratmis sonra özellikle kadının adını aratmis belki yersiz ama çok bozuldum.ustelemedim dün gene bir baktım başka bir kadın oyuncu özellikle aratilmis.bu arada ilk aratmasinda Ben malum olay sonrası dusa girmiştim.amaç başka bişey mi anlamadım öyle olsa daha açık kadinlarami bakardiakşam artık çok sinirlendim ve saydirdim.götürdüm yastigini salona firlattim . yanına geldi baya tartıştık . Ben sağlıklı göremiyorum eskiden kimseye ne bakardı ne arardi.kilolarim yüzünden aramızda sorunlar var ama ben hiç bu şekilde düşünmemiştim artık diyorum bu adam fırsatını bulsa aldatır miki beni.şimdiden teşekkür ederim.birde su var aldattı demiyorum ama daha once benden başka kimseyle ilgilenmezken hatta ben ay ne kadar güzel kadın falan dediğimde hayatın sen daha güzelsin diyen adam bu şekilde aramalar yapınca acaba diyorum ilgisi merakı kaymaya mi başladı.birde sevistikten hemen sonra bunu yyapmasına incindim galiba
sebep olarak degil, kilodan ziyade erkeklerin uzerine gidilmesinin daha çok aldatmaya yol açtigini soledim.sizce bu aldatmasına sebep mi? aldatmanın hafifletici veya geçerli bir sebebi yoktur. kadın veya erkek karakterliyse, kendine saygısı varsa aldatmaz.
aldattıysa o kadar da çok düzgün değilmiş demek ki.sebep olarak degil, kilodan ziyade erkeklerin uzerine gidilmesinin daha çok aldatmaya yol açtigini soledim.
çok duzgun insalarnda hata yaptigini gordugumden
hayatin insanin onune ne çikaracagini bilmedigimden
karakter vs olaylarna girip buyuk konusmayacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?