Arama Sıklığı

Her Haftasonu kayınvalıdeyle gorusmem bırkere. Annemle de.
Kayınvalıdemı de canım ne zaman isterse ozaman ararim, annemı de.
Anneni de ekledim cunku, Anneni ararsın amacılarla ugrasmayım.
Birilerini aramak benim ıcın Asla görev olmadı olamaz da.

Bu insanlar ne istiyor ya, aramak isteyerek olur
Benim kardeşimin kayınvalidesi de zorla arattırıyordu Allahımmmmm evlilikten korkuyorum ya :110:

ben olsam hergün ararım sık sık ziyarete giderim sonuçta o da benim annem... ilerideki kaynanama duyrulur🤣🤣

Mutlu günler kk :)
Size sormak istediğim bir konu var. Her haftasonu görüştügünüz bir kv yi hafta içi arar mısınız? Gerek duyar mısınız? Resmen oğluna söylemiş beni aramıyor, söyler misin kendine diye, çıldırdım. Sizin görüşünüz nedir?
3 Senede toplasan 3 kere kendim aradım. Hep onlar arar ya da eşim arar ben konuşurum. Eşim anneci değil o Da pek Aramaz unutur. Bana da ara demez. Kv melek gibi hiç sorunumuz olmadı ama haklı olarak aramıyosun der. Ben yine de aramam. Ben telefonla konuşmayı seven biri değilim. Genel olarak kimseyi aramam. Zaten gönül işidir bu. Merak edersen özlersen ararsın yoksa mecbur tutmak itici geliyor bana. Ara ara ara diyen insanı arayacağın varsa da aramıyorsun

Size sormak istediğim bir konu var. Her haftasonu görüştügünüz bir kv yi hafta içi arar mısınız? Gerek duyar mısınız? Resmen oğluna söylemiş beni aramıyor, söyler misin kendine diye, çıldırdım. Sizin görüşünüz nedir?
Hayır aramam 😬 Ama kayınvalidemde eşime söyler sürekli aramıyo beni hiç diye. Bi bakayım umrumda olur mu ? Aa olmaz 😂😂
Şaka bi yana böyle şikayet edildiğimde arayasım varsa da aramıyorum.

Kaynvalidemle 18 saatlik uzaktayız 8 9 ayda bir görüşüyoruz ama ayda 1 defa bile aramam. Eşime demiş neden beni aramıyor diye beni sinirlendirecek şeyler söylediği sürece aramam dedim

Kayınvalidemi aklıma geldikçe ararım bazen haftada bir bazen iki haftda bir arıyorum.Ben aramasam bile kendisi arar kızım napıyorsun diye.

Ben arardım. Kayınvalidem yok ama onun yerine iki tane görümcem var hemen hemen her gün konuşuruz. Ben aramazsam onlar arar. Çünkü aile olmak bunu gerektirir. Nasıl annemi, kendi ablalarımı arıyorsam hatta gidiyorsam onları da ararım. Ama kk popülasyonu kayınvalidesevmez olduğu için muhtemelen size aramana gerek yok diye cevaplar gelecek bolca.
Ben annemi de sık sık aramam ki, haftada on günde bir ya o arar ya ben uzaktayız birbirimizden. Eşimin ailesi ile aynı şehirdeyiz birbirimizi ancak bir işimiz olunca ararız, mesela ya çağırırız, ya geliyoruz diye, yada bir şey soracağızdır, yada bir yere gidilecektir birlikte. Onlar bazen muhabbet için arar ben aramam.

Derler umursama . Benim ki de bir ara söylüyordu eşime. Bana da dedi hatta ,geçen hafta konuştuk ya dedim . Bir daha demedi. Zorlada aratınca ne olacaksa artık. Eşime de ben annemi ara demiyorum sen de deme bana dedim. O da sustu. Çok sık konuşunca bu sefer detaylara girmeye çalışıyordu. Ev halimiz falan işler nasıl gereksiz muhabbet . Ara da konuşnca daha iyi detaylara giremiyor. Annemin bana sormadiklarıni kv sorsun istemiyorum yani. En iyisi az konuşmak.

Pardon da oğlumu evli kendimi evli anlamadım ? Kadın Kocasından ilgi görmüyor herhalde ? sana sarmış.. Allah akıl fikir versin :)

Ne saçma ya.Ne demek aramıyor.Zorla olmazki bu işler.Gönül rızasıyla olur.

Ben ilk evlendiğim zaman arardım ama her aradığımda niye aradın bişey mi var gibi tepkiyle karşılaşınca aramaz oldum hiç de demedi acaba niye aramıyor diye. Şimdi 1 ay bile görüşmesek aramaz. Sadece bişey isteyecekse arar.

3-4 haftada bir ararım.Hatta çoğu zaman sırf eşim konuşsun diye ararım.Bu arada hiçbir sorun yok aramızda bir araya geldiğimizde ,konuşurken gayet iyiyiz ama eşim alıştırmamış bence sık sık aramaya bende de öle birşey beklemiyorlar herhalde

Ah bacım ah 1 sene önce kayınvalide konularıyla kk yı katletmiş tim. Aynı konular. Kaynanam gelip gitmiyorsunuz diye eşimi doldurup eşim gaza gelip evde problem cıkartıyor, kaynanam gelin hiç arayıp sormuyor diye ona buna yakınıyor. Eşimle cok kavga ettim sonuc düzelmedi. Suanda işim düşmesini sürece aramıyorum eskisi kadar illa şu gün gidicem diye kendimi şartlandırmuyorum ne zaman denk gelirse. Başta sinir bozucu kavga gürültü. Sonrasında rahata eriyorsunuz. Fakat biraz çilekeş oluyorsunuz yavas yavas düzene giriyor hersey

Offf ben aynı binada oturuyorum günde en az 2 kere arıyor bazısı bayılıyor telefonla konuşmaya. Ben hiç sevmiyorum. Aramıyorum da. Bazen 2 3 ay köye gidiyor hafta da 2 3 kere arıyorum yetiyor. Hayır ne konuşabilirim ki? Her gün ne yaptığını biliyorum. Ih kıhh onu mu dinlicem.

Back
X