- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
- Konu Sahibi guitarhero
-
ne iş yapıyomuş? madem mantık evliliği biz de mantığımızla bakalım :) (görücü usulü bence mantık evliliğidir çünkü)Aslında böyle tanışmaya çok karşydm ama ısrar edilince tamam dedim ve ilk kez böyle bir gorusmem oldu ilginçtir ki cok onyargi ile gittm ama konusmalari etkiledi beni.
Bir kurumda müdür. Beni etkileyen olgunlugu ve konuşma tarzı oldu daha çokne iş yapıyomuş? madem mantık evliliği biz de mantığımızla bakalım :) (görücü usulü bence mantık evliliğidir çünkü)
Evett hayırlısı her şeyinHayırlısı inşallah
İnsan cok derin duygular hissetmese bile o ihtimali düşünunce üzülüyor malesfeğer bi elektrik alsa arardı demek ki bişeyler yolunda gitmemiş. sıradakine bak sen
İnsan cok derin duygular hissetmese bile o ihtimali düşünunce üzülüyor malesf
İnsan cok derin duygular hissetmese bile o ihtimali düşünunce üzülüyor malesf
Aynen oyle haha :) sadece konuyu gorunce aklima geldibence o seni güzel bulmuş, yakalamışken numaranı almış, bi ara boşta kalınca ararım demiş, boştayken aramış :)
bu erkeklerin ciğeri böyle..Aynen oyle haha :) sadece konuyu gorunce aklima geldi
öyle de olmaz karşı tarafı boş yere ümitlendirip bekletmek nıyeolumsuz olunca söylenmez genelde ama, sesini çıkarmaz kendiliğinden konu kapanır gider..
KESİnlikle sen su an onun ne dusundugunu bılmıyosun ama eger bır mesaj atıp durumu bıldırseydı en azından ona göre hareket ederdınDeğil mi olumsuzda olsa bir şey yazması gerekiyordu. .Böyle beklemek daha kötü
valla bilmiyorum bana genelde sessiz sedasız gidenleri denk geldi..öyle de olmaz karşı tarafı boş yere ümitlendirip bekletmek nıye
demesi lazım hakkını helal et kusura bakma vs senden etkılenemedım simdi böyle hıcbırsey yazmaması daha kötu degılmı
aynen öyle :) ben zaten çok şanssızımdır alıştım artık, ama yine de üzülüyo insan :)senin şansına valla o durum çok kötü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?