Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden inatla aramadınız ki, sonuç olarak mutsuzsunuz değil mi? Belki esinizde aynı şeyi düşünmüştür. Çocuklarla yanlız olmakta bir mağduriyet değil bence.Gün içinde aramaz zaten aramasını da beklemem normalde zaten sabah akşam görüşüyoruz. Ama başka bir şehirde şu an. Ben de aramadım inadına. Onun beni araması lazım diye bekledim. Çocuklarla yalnızım sonuçta. Bir problem de yoktu aramızda.... bu kadar umursamaz olmasına kızdım kendi kendime. Zamanında 6 aylık hamileyken de beni yalnız bırakıp gitmişliği de var ki ben yalnız kalmak istemediğimi de belirtmiştim...
Gerçekten çok ilginç.. Biz gün içerisinde 2..3 saatte bir konuştuğumuz için daha bi ilginç geldi..Bir gün yazışaral konuştuk. O kadar. Sonra aramadı. Ben erkek olsam her gün arardım herhalde n’aptınız bugün diye. Ölüp gitsek adamın ruhu duymayacak...
bence sız arayin şakayla karışık laf sokun insan çocuğunu bari merak eder ben o zaman eşimi öpeyim de başıma koyayım işte bile arar bi dakka vakit bulsamerhabalar, eşim memleketine İstanbul’a gitti. Ben de çocukla yalnizım. 1 hafta boyunca beni sadece 1 kere aradı o da Doğum günüm için. İnsan bi aramaz mu ya bu kadın çocuklarla napıyo diye. Sinir oldum kendi kendime. Sizce haklı değil miyim. Bu konuda bana yapmalıyım...
Sorunlu bir evliliğiniz var heralde ozaman ,ailemin yanında kafa dinliyorum modundamı acaba ama insan çocuğunu merak eder yani