Aramak mi lazım?

Aman alt tarafi eli kesilmis. Bosver arama. Aileme hakaret edip iftira atan bir kadini asla ve asla aramazdim. Hatta bir tekme de ben koyardim.

Yıllardır çektirdi bana ya..buraya yazsam inanmazsınız film gibi Aliye Rona gibi kadın. .))
Bende de hatalar olmuştur elbette ama teraziye koyduğumda onunkiler ağır basıyor maalesef
Bunlari yapmis biri icin alt tarafi bir el kesigine arasam mi demeniz sizin de yumusamis oldugunuzu dusundurdu bana.
Yoksa iftiraci fitneci kisi elini kesti diye aramak sanmam akildan gecsin.

Eğer aradığın zaman kendini kötü hissedeceksen kesinlikle arama.
Yaşadığın olaylarda eşin yanında ve destek olduysa sana onun hatrına arayıp geçmiş olsun diyebilirsin. Ama hiç uzatma yumuşadığını sanmasın.

Bunlari yapmis biri icin alt tarafi bir el kesigine arasam mi demeniz sizin de yumusamis oldugunuzu dusundurdu bana.
Yoksa iftiraci fitneci kisi elini kesti diye aramak sanmam akildan gecsin.
Asla yumusanadim yoksa arasammi diye sormadan giderdim görmeye zaten..sadece haksız duruma düşmemek için uğraşıyorum. Hani aramadım yada mesaj yollamadım diye yada gitmedim diye daha beter olacak ya bu kadın. .
Ama kararımı verdim eşimle haber yollayacağım. Ben artık aramam..

Asla yumusanadim yoksa arasammi diye sormadan giderdim görmeye zaten..sadece haksız duruma düşmemek için uğraşıyorum. Hani aramadım yada mesaj yollamadım diye yada gitmedim diye daha beter olacak ya bu kadın. .
Bence de en mantiklisi.

alt tarafı bir el kesigi
ben kinci biriyimdir iyi bir huy değil ama öyle işte
aramazdim belki kanser kalp hastalığı Beyın kanaması vs.olsa arayabilirdim
bence sizin tepkini zi ölçmek için bu kadar ortalığa yaymis olabilir haberi

Ben aramazdım.
Bahsettiğiniz gibi sebeplerim olsa. Aramak gerektiğini savunanlara hak veririm elbet ama ben içimden gelmediği için yapmazdım arayamazdım. Aramadım diye kendimi de suçlamazdım ama

Sadece eli kesilmis
Madem gorusmuyorsunuz aramaniza da gerek yok ki zaten ciddi birsey degil

Bence arasan iyi olur yaptiklari icinizden cikmayabilir haklisiniz ama dediğin gibi hakliyken haksiz duruma düşme hemde merhametini o kadar da kaybetme yabancı olsa umursamazsin ama bagini koparamayacagin biri sonucta

seni haksız dduruma düşürmeye çalışırsa, yaptığı çirkeflikleri hatırlatırsın

ben görüşmediğim kişiyi aramam herhalde diye düşünüyorum,
zaten o yola girilmiş, zorlamaya gerek yok.

Gelişme var mı bilmiyorum ama, tıpkı senin gibi aramak zorunda kalmıştım,aradım ve pişman da değilim,bence aramalısın er geç bu olacak çünkü!Ama sonrasında tabi ki fazlasıyla mesafe koydum,tüm davranışlarımla bunu hissetirdim!

Belki bilenler vardır kv ile uzun zamandır gorusmuyorum. Onun yaptığı bazı affedilemez hatalar ve kalbimi paramparça eden sözleri yüzünden yüzünü bile görmek istemiyorum.
Kayinvalidem hasta.ben bildim bileli ilaç kullanıyor.hatta hastanede bile yattı bir süre yine çıktı yine yattı derken yıllar geçti..Bende daha önceki olaylarda hep yaptığı herşeyi hastalığının ardına saklandığı için bazen gormezden geldim.ama artık yapamıyorum. Yapı olarak çok kıyimsiz ve merhametli bir insan olan beni bile kendisine karşı sert ve acımasız biri hale getirdi düşünün artık.
Fakat şimdi kafam karışık. Bugün eşimden öğrendim evde düşmüş ve elindeki bardakla eli kesilmiş.hastaneye götürmüş gorumcem, dikiş atılmış eline..
Şimdi benim onu aslında aramam gerekiyor değil mi?Yoksa aramasam mi?
Ararsam birşey olmamış gibi konuşamam..aramasam boyle bir durumda bile aramadagim icin hakli iken haksiz duruma duserim..hiçte icimden gelmiyor ya..ne yapayım ben şimdi?
eşiniz yanınızda iken usulen arayın gecmıs olsun deyın kapatın

Aileme hakaret iftira eden biriyle asla konuşmam şahsen.
Eşine annen için geçmiş olsun üzülme iyileşir hemen de.
Araman gerekmez.
Ha hastanede olsa durumu kritik olsa veya zor bir ameliyat geçirse belki ama şu durumda gereksiz.

Az önce öğrendiğime göre elini fena kesmiş dikiş atilacakmis. Birde ayak bileği kırılmış.
Aramama konusunda kesin kararliydim aslında dünde yazdım buraya ama bu hafta tatile gidiyoruz zaten uzun bir müddet burada olmayacağız..şu durumda aramazsam benim çok vicdansız olduğumu düşünecek belki eşimde öyle..
Ona çok kızgın vede kırgınım ama sanırım aramaya mecburum.kısa bir konuşma yapayım geçmiş olsun nasılsınız gibi.?.ne zor bir durum gerçekten. .

Back
X