Aramakla Hata mı Ettim ?

Cok teşekkür ederim fakat benzer seyleri yasamak beni de yıpratıyor. Pek cok kez ailesi ve kendisi sacma sapan sözlerle beni rahatsız ettiler, ben cocuk için iyi olalım dedikce, görüşmelerimizde sacma imaları, tahrikleri devam etti.

Cocuğum adına cok cok üzgünüm, hep üzgünüm ama karşı taraf ne yazık ki uzlaşmacı davranmıyor ve bu beni arada bırakıyor.
Zamanla herkes sakinlesir. dava bitince durulur çoğu şey. Kendinize de, karşıdaki kişiye de zaman verin. Bu süreçte de çocuğunuz için katlanin.

Neler yaşandı bilemeyiz. Ama küçücük çocuğun dünyasını mahvetmişsiniz el birliği ile. Yazıklar olsun sizin gibi ana babaya. Madem bu karakterdesiniz çocuk yapmayın kardeşim. Büyük sabir sorumluluk alamayacaksanız ne istersiniz küçücük dünyalardan. O psikoloji kolay değil küçücük beyinlerde. Içinde ne fırtınalar kopuyor kimbilir. Bencillik hırs diz boyu. Kendinizi boşverin hanımefendi. Çocuğu için ölür bile insan.

Üzgünüm ama bu yazdıklarınız tek tarafın çabasıyla olmuyor.Uslubunuzdan dolayı daha fazla cevap vermeyeceğim ama siz isterseniz diğer açıklamalarımı ya da bir önceki konumu okuyun. Iyi geceler.

Telefonum bozuk, istesem de arayamazdim ama ben bunu söylemek yerine hıncımi çıkardım, bu bir aylık süreçte cocuk baba diye sayiklarken telefonlara cevap vermiyordu. Emin değilim ama o donem sabah 3-4lere kadar whatsappta çevrimici olurdu. Muhtemelen görüştüğü birisi var ve cocuğu unutması da bu yuzden.

Bilmem,öfkeliyim ama yine de cocuğum için elimden geleni yaparım tabi.
Zaten sorumlu biri olsa bu hale gelmezdiniz.siz artık çocuğunuz için yapacaksınız birşeyler.allah yardımcınız olsun

Eminim haklısınızdır. Keşke görüntülü konuşsalardı. Oğlunuz için iyi olurdu. İlk fırsatta konuşturun. Allah sabır versin.

Teşekkür ederim, uzatmamak adına detaya girmedim, eski konularımda detaylar fazlasıyla mevcut.

Takılardan vazgeçmeyeceğim, onlar da oğlum için. Onun gelecegi için. Şimdiden arayıp sormayan adam, inanmıyorum ki ileride bu cocuğa babalık yapsın.

Teşekkür ederim, uzatmamak adına detaya girmedim, eski konularımda detaylar fazlasıyla mevcut.

Takılardan vazgeçmeyeceğim, onlar da oğlum için. Onun gelecegi için. Şimdiden arayıp sormayan adam, inanmıyorum ki ileride bu cocuğa babalık yapsın.
Yapmaz. Size ne kadar kızarsa kızsın özleyen arar oğlunu. Gerekirse hergün kavga eder sizinle

Hayır hata etmediniz çocuğunuz için aradımız sonuçta. Hiç dikkate bile almayın

Cok teşekkür ederim fakat bu aramalardan bir ima çıkarmaya çalısması, bazen bunları fırsat bilip sataşması beni cok rahatsız ediyor. Buna rağmen asla iletişimlerine engel olmadım, olmam da.

Yapmaz. Size ne kadar kızarsa kızsın özleyen arar oğlunu. Gerekirse hergün kavga eder sizinle

Eski konularımda da yazdım zaten aynı donemde, cocuğu hiç aramazken, sabah dörtlere dek whatsappta cevrimiciydi. Hemen her gun. Muhtemelen birisi olduğu için unuttu cocuğu da. Ben aramasam yine aklına gelmiyordu.

Ayrıntılı değil ama konulariniza şöyle bir göz g ezdirdim. Cidden halledemediniz mi? Hep başka insanlar hep başkaları. Hatta kendi babanız falan.

Ayrıntılı değil ama konulariniza şöyle bir göz g ezdirdim. Cidden halledemediniz mi? Hep başka insanlar hep başkaları. Hatta kendi babanız falan.
Ne yazık ki halledemedik. Babamdan kurtuldum, baska bir kadınla gitti, annem boşandı, onun borcunu annem ödedi ama eşimin ailesinden kurtulamadık.

Birlikte yasamayı istiyorlardı, iki yıl önce bu sebeple boşanmaya çıktık; uzağa taşındılar o olaydan sonra, 6-7 ay önce yine gelip dibimize yerleştiler ve biz bu defa kesinlikle boşanıyoruz.

Simdi tüm hırsı düğünde takılan takılar, ki onlar da çocuğumuz için. Takılardan vazgeçmediğim için her gun cocuğu arayan adam aramz oldu. Takılar da ailesinde ve ben hepsini ispat ettim. Bütün mesele bu.

Ne yazık ki halledemedik. Babamdan kurtuldum, baska bir kadınla gitti, annem boşandı, onun borcunu annem ödedi ama eşimin ailesinden kurtulamadık.

Birlikte yasamayı istiyorlardı, iki yıl önce bu sebeple boşanmaya çıktık; uzağa taşındılar o olaydan sonra, 6-7 ay önce yine gelip dibimize yerleştiler ve biz bu defa kesinlikle boşanıyoruz.

Simdi tüm hırsı düğünde takılan takılar, ki onlar da çocuğumuz için. Takılardan vazgeçmediğim için her gun cocuğu arayan adam aramz oldu. Takılar da ailesinde ve ben hepsini ispat ettim. Bütün mesele bu.

Çalışıyor musunuz? Işiniz gücünüz var mi bari?

Çalışıyor musunuz? Işiniz gücünüz var mi bari?
Su an çalışmıyorum, hazırlandığım birkaç sınav var ama en gec 6-9 aya kadar baslarım diye düşünüyorum.

Maddi yönden sıkıntı çekmiyoruz ama süreç zor geçiyor. Karsimdaki insanlar surekli çirkinlesiyor. Iftiraya kadar getirdiler işi. Esim hep daha fazla şaşırtıyor beni. Hep iyi bir baba olduguna inanırdim ama o konuda da yanıldım.

Oğlum için gercekten cok cok üzülüyorum ve elimden geleni yapmama rağmen yeterli olmuyor. Tek taraflı olmuyor.

Bilemiyorum.

Bir önceki konuma bakarsanız, bu durum için ne kadar cok üzüldüğümü göreceksiniz.

Bu süreçte kavgaya hiç yanaşmadım, kendisinin ve ailesinin tüm sözlü tacizlerine sessiz kaldım, cocuğu gelip görmek istediğini söyledi ve seve seve kabul ettim. Cocuk için cok iyi olacağını belirttim. Cocuğa babalık yapmasını her seyden cok istiyorum. Ama benim davayı açıp, takılarımı istememle adam bir anda değişti.
Mutlaka sizi yıldıran anlaşmazlıklar var ki boşanma kararı aldınız ben bundan sonrası için diyorum nekadar saygı çerçevesinde olursa dioloğunuz çocuk için faydalı

Mutlaka sizi yıldıran anlaşmazlıklar var ki boşanma kararı aldınız ben bundan sonrası için diyorum nekadar saygı çerçevesinde olursa dioloğunuz çocuk için faydalı
Teşekkür ederim yorumunuz için. Ben de bu düşünceyle elimden geldiğince saglıkli iletişim kurmaya çalışıyorum ama surekli bu görüşmeleri fırsat bilip yönünü bana çevirmesinden sıkılıyorum artık.

Yine de elimden geleni yapacagım.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Ben de bu düşünceyle elimden geldiğince saglıkli iletişim kurmaya çalışıyorum ama surekli bu görüşmeleri fırsat bilip yönünü bana çevirmesinden sıkılıyorum artık.

Yine de elimden geleni yapacagım.
Tek taraflı zor tabi bunu istemek ama siz elinizden geleni tahammülünüz yettiğince yapın çocuklar kimin hatalı olduğunu ayırabiliyor en azından sizi suçlamaz ilerde inşallah sakin bir düzene geçip hayatınıza yeniden başlarsınız

Tek taraflı zor tabi bunu istemek ama siz elinizden geleni tahammülünüz yettiğince yapın çocuklar kimin hatalı olduğunu ayırabiliyor en azından sizi suçlamaz ilerde inşallah sakin bir düzene geçip hayatınıza yeniden başlarsınız

Çok cok teşekkür ederim. Umarım her şey önce oğlum, sonra bizler için iyi olur.

Hayır hata etmediniz çocuğunuz için aradımız sonuçta. Hiç dikkate bile almayın

Teşekkür ederim yorumunuz için. Oğlum için yaptıgım aramaları kendine mal etmesi beni rahatsız ediyor açıkcası. Bir de bu vesileyle bana sataşması.

Hem aramıyor diye yakinıyorsun.Hem de babasi ilgilenince öfkene yenik düşüp engel oluyorsun. Keşke görüntülü konuşsaydı babasıyla.Çocukla arasini sogutuyorsun.Hatalısın.

Hem aramıyor diye yakinıyorsun.Hem de babasi ilgilenince öfkene yenik düşüp engel oluyorsun. Keşke görüntülü konuşsaydı babasıyla.Çocukla arasini sogutuyorsun.Hatalısın.
Keske ara ara yazdığım yorumları okusaydınız, öfkeli olmak konusunda kendimi haklı görüyorum, cocuk daha önce babamla görüşeceğim diye ağlarken, telefona cevap vermiyordu. Beni aklınca bu sekilde cezalandırmış olmasına ve bu bir ayda cocuktan hiç haber almayisina kızıyorum. Zaten ben aradım yine neden engel olayım, telefonum bozuktu bu yuzden görüntülü aramadım ama bunu ona söylemek yerine hıncımi çıkardım evet.

Çocuğun için öfkeni geride bırakıp aralarında iyi bir ilişki olması için çaba göstermelisin. Sanki aramadığı için değil de biriyle görüştüğü için kızgınsın. Bırak görüşsün. Seninle uğraşmaya kafası kalmaz. Daha çabuk kurtulursun belki.

Back
X