• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aramalara mesajlara dönmeyen arkadaş

Ozel hayatini yada hayatindaki insani falan mi soruyorsun acaba bazisi sevmiyor özelini konusmayi merak edilmesini vs. Yani ben anlatrsam dinlesn istiyorum merakli gbi agzimdan laf almaya kalktigini hissedersem bnde yanasmiyorum. Bosverin sizde ya sizde aramayin
Yok kendisi anlatıyor (kırk yılda bir arayınca) bende özel hayatımı çok anlatmıyorum başkasına da çok sormam çünkü birşey anlatınca bir yorum bekliyor haklı olarak insanlar, ama belki yarın bir gün eşi olabilecek biri için yorum yapma konusunda pek rahat değilimdir burnumu sokmak istemediğim için

Bir kere dönmese meşguldür derim, görmemiştir derim, bir maruzatı vardır derim.

İki olursa asla aramam sormam. Sizdeki ısrar neden? Bu kadar mı vazgeçilmez hayatınızda?

Sebebi neyse ne, belki sizinle belki kendisiyle sorunu var, bu duruma düşmeye değer mi? Siz değer vermişsiniz belli ki, ama demek ki değmezmiş deyip hayatınıza devam etme zamanı...

Geçen yıl bitmesi gereken bir arkadaşlığı inatla uzatmışsınız. Biri size dönmeyip bir daha da aramıyorsa kesin size sevgisinden ölüyor mu demek sizce? Bazen gerçekler konu açmış olmak için açıyor üyeler.

İnstagramda sessize al seçeneği var hikayeleri ve postları sessize alabiliyorsunuz nasıl yapıldığına bakın internetten
Önünüze düşmez o şekilde
Ben genelde çıkarmam kolay kolay.. yani kötü bir kavga etmem gerekiyor birini çıkarmak için ama sevmediklerimi sessize alıyorum
Bu arada çıkarmak sizi daha mutlu edecekse çıkarın.
Aslında hiçbir paylaşım yapmıyor profil fotosu bile yok. Ama ortak bir arkadaşımız var onun fotoğraflarını beğeniyor ve adını görüyorum orada o bile rahatsız ediyor. Benim hiçbir paylaşımımı beğenmez. Galiba çıkaracağım

Bir kere dönmese meşguldür derim, görmemiştir derim, bir maruzatı vardır derim.

İki olursa asla aramam sormam. Sizdeki ısrar neden? Bu kadar mı vazgeçilmez hayatınızda?

Sebebi neyse ne, belki sizinle belki kendisiyle sorunu var, bu duruma düşmeye değer mi? Siz değer vermişsiniz belli ki, ama demek ki değmezmiş deyip hayatınıza devam etme zamanı...
Mevzu o değil
Hiçbir arkadaşım benden daha kıymetli değil. Bu konuda en ufak bir tripte değilim. Gayet özgüvenli biriyim.
Sadece arkadaşlıktaki en kötü huyum şu: bazı sorunları hemen kabul eden, hemen farkeden, hemen kinlenen, hemen mesafe koyan biri hiçbir zaman olmadım.
“aman öyle değildir ya, şimdi canımı buna sıkamam” tarzında modlara çok giren biriyimdir en yakınlarım hep der..
Ama kabul edip sildiğimde de tam silerim o zaman da şaşırırlar bu kız böyle sert değildi diye.
Bu arkadaşımı da silmeye karar verdim zaten, netim.

Aslında hiçbir paylaşım yapmıyor profil fotosu bile yok. Ama ortak bir arkadaşımız var onun fotoğraflarını beğeniyor ve adını görüyorum orada o bile rahatsız ediyor. Benim hiçbir paylaşımımı beğenmez. Galiba çıkaracağım
İsmini görmek bile sizi rahatsız etmiş o zaman çıkarın derim ben

Geçen yıl bitmesi gereken bir arkadaşlığı inatla uzatmışsınız. Biri size dönmeyip bir daha da aramıyorsa kesin size sevgisinden ölüyor mu demek sizce? Bazen gerçekler konu açmış olmak için açıyor üyeler.
Beğenmiyorsanız yorum yapmayın o zaman
Herkes istediği derdini paylaşmakta özgür

Merhaba kk üyeleri
Benim ki çok da dert değil ama fikir almak adına yazıyorum.
Üniversiteden bir arkadaşım var (kız), o dönemki en yakın arkadaşımdı kendisi, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Çok yakındık.
Bu arkadaşımla mezun olalı 2 sene oldu aşağı yukarı. İkimizde bekarız (yani bakmak zorunda olduğu bir çocuk vs yok).
Mezun olduktan sonra genel manada sürekli neredeyse ben aradım. İki ya da üçtür kendisinin aradığı onda da derdi vardı akıl almak için aramıştı.
Bu arkadaşımı genelde ben arıyorum ve çoğu zaman telefonlarımı asla açmıyor, işin garibi geri de dönmüyor. Bu arada sürekli arayıp daraltan biri de değilim iki üç ayda bir ararım, o da değer verdiğimden. Ama asla geri dönmez.
2 senedir bu hep böyleydi ve ben kolay alınan biri değilimdir ama artık cidden alındım.
Anlamıyorum değer mi vermiyor, çok meşgül desem insan hiç mi vakit bulamaz. Bazen de işi bitti artık farklı ortamlardayız ondan umursamıyor diye düşünüyorum.
Neden bu şekilde yapıyor anlamıyorum.
Çoğu zaman mesajlarıma da görüldü atıyor bir soru soruyorum mesela cevap vermeyip görüldü atıyor. Geçen sene dile getirdim biraz tartıştık gibi oldu. Benim bir sürü koşturmam var çalışıyorum vs dedi ama bende çalışıyorum aynı işi yapıyoruz farklı şehirlerde, herkese de yetişebiliyorum.
Çok yakın bir arkadaşıma anlattım. Sen çok vericisin arkadaşlıkta dedi. Sana değer verseydi dönerdi çok zor değil dedi. Üzüldüm bende bunları duyunca.
Ha bu arada şunu net söyleyim alınacağı bir durum bir şey olmadı.
Siz ne düşünüyorsunuz?
O kadar bariz ki sizinle irtibatı kopartmak istediği...Lütfen ısrarcı olmayın.
Çok yoğun çalıştığım günlerde bile en alakasız arkadaşım ya da tanıdığım biri dahi olsa o gün dönüş yaparım ararım mesaj atarım bir şekilde irtibata geçerim.
Fazlasıyla saygısızlık içeriyor üslubu.

Mevzu o değil
Hiçbir arkadaşım benden daha kıymetli değil. Bu konuda en ufak bir tripte değilim. Gayet özgüvenli biriyim.
Sadece arkadaşlıktaki en kötü huyum şu: bazı sorunları hemen kabul eden, hemen farkeden, hemen kinlenen, hemen mesafe koyan biri hiçbir zaman olmadım.
“aman öyle değildir ya, şimdi canımı buna sıkamam” tarzında modlara çok giren biriyimdir en yakınlarım hep der..
Ama kabul edip sildiğimde de tam silerim o zaman da şaşırırlar bu kız böyle sert değildi diye.
Bu arkadaşımı da silmeye karar verdim zaten, netim.
Yanlış anlama seni tanımıyorum.

Ama sen aradığında büyük ihtimalle arkadaşın "off , gene arıyor" falan oluyor ki açmıyor. Yani başka neden açmasın? O an görmezsin sonra dönersin, gündüz meşgulsündür akşam ararsın.Tek sebep konuşmak istememesi.

Bunun özgüvenli olmakla alakası yok. Israrcı olmamakla , yaşandı bitti güzel günlerdi hadi hoşçakal demekle alakası var. O kızın tarafından nasıl göründüğünü bir düşün.

Yanlış anlama seni tanımıyorum.

Ama sen aradığında büyük ihtimalle arkadaşın "off , gene arıyor" falan oluyor ki açmıyor. Yani başka neden açmasın? O an görmezsin sonra dönersin, gündüz meşgulsündür akşam ararsın.Tek sebep konuşmak istememesi.

Bunun özgüvenli olmakla alakası yok. Israrcı olmamakla , yaşandı bitti güzel günlerdi hadi hoşçakal demekle alakası var. O kızın tarafından nasıl göründüğünü bir düşün.
Yoo anladım teşekkürler yorum için.
Bundan sonra hiç aramayı falan düşünmüyorum kendisi arasana açmam zaten soğudum bir kere çünkü.
Sadece sizlere de bir sormak istedim dışarıdan bir göz olarak.
İşi düşünce arar diye tahmin ediyorum düğününe falan çağırır çünkü kendisi de biliyor arkadaşların özel günlerinde en çok yardımcı olan, bunu seven, mutlulukla mutlu olmayı bilen arkadaşı benim.
Ona da gitmem

Merhaba kk üyeleri
Üniversiteden bir arkadaşım var (kız), o dönemki en yakın arkadaşımdı kendisi, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Çok yakındık.
Bu arkadaşımla mezun olalı 2 sene oldu aşağı yukarı. İkimizde bekarız (yani bakmak zorunda olduğu bir çocuk vs yok).
Mezun olduktan sonra genel manada sürekli neredeyse ben aradım. İki ya da üçtür kendisinin aradığı onda da derdi vardı akıl almak için aramıştı.
Bu arkadaşımı genelde ben arıyorum ve çoğu zaman telefonlarımı asla açmıyor, işin garibi geri de dönmüyor. Bu arada sürekli arayıp daraltan biri de değilim iki üç ayda bir ararım, o da değer verdiğimden. Ama asla geri dönmez.
2 senedir bu hep böyleydi ve ben kolay alınan biri değilimdir ama artık cidden alındım.
Anlamıyorum değer mi vermiyor, çok meşgül desem insan hiç mi vakit bulamaz. Bazen de işi bitti artık farklı ortamlardayız ondan umursamıyor diye düşünüyorum.
Çoğu zaman mesajlarıma da görüldü atıyor bir soru soruyorum mesela cevap vermeyip görüldü atıyor. Geçen sene dile getirdim biraz tartıştık gibi oldu. Benim bir sürü koşturmam var çalışıyorum vs dedi ama bende çalışıyorum aynı işi yapıyoruz farklı şehirlerde, herkese de yetişebiliyorum.
Çok yakın bir arkadaşıma anlattım. Sen çok vericisin arkadaşlıkta dedi. Sana değer verseydi dönerdi çok zor değil dedi. Üzüldüm bende bunları duyunca.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Benim değer vermeme rağmen telefonda konusmadigin telefonlarini acmadigim acmadim ayıp olur diye dusunsem de donmedigm insanlar var
Öz ablama dahi 🤷

Merhaba kk üyeleri
Siz ne düşünüyorsunuz?
Gorusmek istemiyordur artik

Kalbinizin sesini dinleyin ben çok inanıyorum kalpten kalbe yol olduğuna.. O yol açık olsa siz zaten böyle hissetmediniz. Yokluğunu hissettiğiniz, sizden çoktan gitmiştir.. Kazıkla gidenler daha kötü oluyor böyle sessiz anlaşmaları tercih ederim.

Ben bi kişiye arkadaşınızın yaptığı gibi yapmıştım çünkü çok bencildi ve geçmişte yaptığı birkaç şeyi sonradan öğrendim ama suratına da söyleyemedim bu sefer söyleyen kişi arada kalacak diye. Görüldü atmama rağmen ısrarla yazdıkça, aradıkça sinirlenip ne yüzsüz biri diye düşünüyordum, en son baktım anlamıyor açık açık söyledim. Sizde belki sebep farklıdır ama bence konuşmak istemiyor işte, bir kez görüldü atana bir daha yazmayın hadi iki kez olsun. Israrla yazarak kendinizi küçültüyorsunuz.

Benim arayıp dönülmeme, görüldü yapılıp cevaplanmamaya pek toleransım yoktur. Anında olmasını beklemem karşılığın ama bir kaç gün içinde bana dönüş yapılmazsa tekrar asla aramam ve yazmam. Bir arkadaşım da vardı tam tersi, aradığında abartmıyorum, mübalağa değil söylediğim bir saat, bir buçuk saat beni telde tutuyordu. Küçük iki bebeğim var ve bu kişi düşüncesizce aralıksız o kadar saat telde konuşmak istiyordu. Ayrıca çok yayılmacı bir insandı. Konuştuğu konular da derinlikten yoksun ve sığ geliyordu. Mecburen biraz idare ettim ama en son artık tahammül edemeyeceğimi anlayıp telefonlarını açmadım, mesajlarına geri dönmedim. Böyle yapınca bir daha aramayacağını varsaydım. Ama o iki gün boyunca tacizci gibi rahatsız etmeye devam etti. Bence artık aramayın, muhatap olmayın, birgün pişman olacak diye düşünmek bile gereksiz. Ne yapıyorsa yapsın. Sanki hayatınızın odak noktası mı bu insan.

Merhaba kk üyeleri
Siz ne düşünüyorsunuz?
Neden bu kadar israrcisiniz ki?
Belli ki karsi taraf diyalog kurmak istemiyor.
Siz de vazgecin arayip sormaktan.

Merhaba kk üyeleri
Siz ne düşünüyorsunuz?
deger vermiyor sende artik onun gibi davran arayip sorma mesela ararsada umursama görmezden gel böyle yapinca belkim kimi neden neyi nicin kaybettigini anlar

Benim telefonda iletişim kurmayı çok sevmeyen bir arkadaşım var başka bir şehirde yaşıyor ama ailesiyle aynı sehirdeyiz. Geldikçe haber verir görüşürüz ama gidince telefonda tekrardan tüm bağımız kopar. "Ben uzaktayım telefonda konusunca daha çok ozleyip üzülüyorum ama böyle durumu kabullenmiş oluyorum." demisti ikna oldum. Bayramlarda, ozel haberlerimiz vs varsa yaziyoruz birbirimize baska da yuzyuze gorusmeden iletisimimiz yok.
Eğer böyle bir durum yoksa, size bir açıklama yapamıyor üstelik "sadece seninle mi konuşuyorum " diyebiliyorsa istemiyordur bence. Çok kaba bir üslup ile söylemiş. Her şeyden önce değer veren arkadaşına böyle söylemez.
Çocukluk arkadaşım var o da 4 5 ayda bir yazarsa yazar bende onu öyle kabul ettim ama asla dostum arkadaşım gibi göremem çünkü bana göre 4 5 ayda bir görüştüğüm biriyle ne paylaşılır ki.
Kabullenip sizde önünüze bakin derim

Back
X