Aramalı mıyım?

Veronika0102

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2019
114
90
33
Merhaba, birkaç aydır nişanlıyım. Nişanlımın annesini anneler gününde aramam gerekli mi? Pek bi samimiyetimiz yok ama aramazsam ayıp mı olur bilemedim.

Merhaba, birkaç aydır nişanlıyım. Nişanlımın annesini anneler gününde aramam gerekli mi? Pek bi samimiyetimiz yok ama aramazsam ayıp mı olur bilemedim.
Bencede aramalısın. Kendini değerli hissetmesini sağlarsın. Ararsan bişey kaybetmezsin ama aramazsan neden aramadın diye nişanlınla Bi diyaloga girme ihtimalin var. Hatta Bi çiçek bile gönderebilirsin.

Tabi ki aramalısın aksi anormal olur. Normalde bende öyle aramam falan ama önemli günlerde aramamak ayıp olur. Nişanlısın sevgili değilsin ki

Ben aramıştım anneler gününde kandiller de bayramda fln aramak gerekir nişanlısınız.. hatta senn annende bekler nişanlının aramasını ..

Nişanlı birinin böyle bir soru sorması
Evliliğe bir adım kalmış
Bu saatten sonra
Ola ki kayınvalıde ile aranızda bir husumet yoksa
kendi anneniz için gösterdiğiniz özeni eşinizin annesi için de göstermelisiniz

Ailesinde önem verilen bi günse arayıp kutlamalısınız bence

Nisanli oldugunda halde bu soruyu da sormussun ya,pes.Bir defa sen bunu yapmazsan nisanlinin annesi illaki ogluna soyler.Ahlaki olarak da pek saglikli olmaz zaten,ayip edersin,abese de merdiveni dayarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…