Aramalı mıyım?

Aramayın daha. Ben de kötü bir süreç geçiriyorum ve gerçekten kaç yıllık arkadaşlarım ile konusasim gelmiyor, açmıyorum telefonlari. Daha sonra dönüyorum veya mesaj atıyorum. Onun psikolojisi sizin düşündüğünüz gibi açılardan bakmasına müsade etmez şu anda. İsterse kendisi geri döner.

Ara ara sürekli ara darla iyice

Kötü hissediyorum anlatsın rahatlasın diye aradım.Ama konuşmak istese arardi, kac gündür evde zamani da var
Utandığını sanmıyorum.O telefonda konuşalım mesajda rahat anlatamam dedi
elif kusura bakma ama kimlere benziyorsun biliyor musun
hani israrla bir dramayi ogrenmek isteyen merakli insanlar olur ya
patlar boyle ne olmus ne bitmiş diye canim cicim anlat da anlat anlat da anlat
e duyacaksiniz da ne olacak?
kadinin yasadigi travmalari size anlatip merakinizi giderme gibi bir gorevi yok ki
gicik oldugundan aramiyordur.
gercek arkadasi olsaniz hic bu konuyu acmazdiniz bile. yuruyuse, alisverise, piknige falan cagirirdiniz.
sevdigim biri gecen yillarda khk ile meslekten atildi sonra da haksiz yere hapse girip ilk durusmada cikti.
onun olaylari oldugunda da sanki paparaziye düşmüş gibi telefon yagmurlari oluyordu anlat da anlat ne oldu anlat bilmem ne
alayindan nefret etti. biz de görüşürduk eskisi gibi ama ne ne oldu diye sordum ne nasil geçiniyorsun diye. bilet alip davet ettim tiyatrolara gittik eskisi gibi, kitap degis tokusu yaptik kitaplar hakkinda konustuk, cay ictik, tavla oynadik...
boyledir yani olmasi gereken.
siz oylesiniz demiyorum ama davranisiniz ayni oyleleri gibi. kadin da bundan irrite olmustur hatta aramanin sesini kisip "of ne merakli millet de ne olduysa oldu" dedigine eminim

Benim yorumuma beğenmedim atıp benim yazdığımın aynısını yazmak da tam senlik bir şey. Hiç sasirtmiyorsun
Bi sakin ol bakalim, Pardon da polemik kralicesi tacini kimseye birakmamaya mi niyetlendin bugun de
Bi bitmediniz hayatimda
Fikrimi yazdim gectim bacimsu sen de oku gec begen yada begenme banane yada kimene
Yazilanlari da kafama yatarsa begenirim yoksa begenmem. Forumun kurali bu. Hayirli islerrr

Bende benzer süreçten geçen biri olarak sevdiğim arkadaşlarım ısrarla aramasına rağmen açmadım hatta ısrarla aramaları beni daha çok sinirlendirdi. Çünkü bu süreçte bu konuyla ilgili konuşacaklarını biliyorum ve bende bu konuyla ilgili kimseye açıklama yapacak durumda değilim. O da şu an bu konuyu konuşmak istemiyor biraz toparlandığında size dönüş yapacaktır ama ısrarla aramayın lütfen şu an bu ona iyi gelmiyor.

Ay sal ya eski kocasının mutluluğuna kriz geçirecek diye işten mi ayrılmış

Evet ama kahve resmi paylaşıp geri dönmemesi normal mi?

Tamamda her istediğimizde öyle buluşamıyoruz.Bu muhabbetten 2 3gün önce yüzyuze buluştuk.Hic sorunu yoktu.

Aman derse desin sen de beni ektin geri donmedin dersin

yenGEnC valla yazacaktım sen yazmışsın detay öğrenmek için bu kadar ısrarlı arıyor bence de.
Hayır detaylik olay yok.Sadece anlatsın rahat etsin diye aradım.Zaten mesajda acile gittiğini ve isi bıraktığını yazdı.Ögrenecek olay yok.Sebebini de söyledi zaten.Anlatinca insan rahatlar çünkü

Ay bu ara forum da bayılan bayılana, sinir krizi geçiren geçirene bende bosaniyorum inşallah kendimi ordan oraya atmadan süreç güzellikle biter
Ya onlar bosanali cok oldu.Ama bir arkadaşından kocasını takip ettiriyor.Adam yurtdisina gitti.O fotoğrafları görünce normalde tepki vermedi.Geçen buluşmamızda söyledi.Ama 2 3gun sonra o fotograflar yüzünden sinir krizi geçirdiğini söyledi

Severek mi boşanmak zorunda kaldı acaba bosandigi adama takılı kalmak onu halâ takip ettirmek çok sağlıklı gelmedi ama büyük konuşmak istemiyorum dediğim gibi bende bosaniyorum ancak böyle iyileşemez, unutamaz...

En son benimle yine kavga etmeye çalıştığında ban yemiştin. Niye yapıyorsun bunu? Tamam konularından ne kadar sıkıntılı bir hayatın olduğunu biliyorum ve anlayışlı olayım diyorum ama yapma bunu. Tamam mı kuzum birbirimizi görmezden gelelim, kavga edecek birini illa bulursun ben sana güveniyorum ama o ben olmayacağım

Niye üst üste arıyorsunuz?? Bir kere arayın işi olmazsa döner,dönmezse zaten mesaj bellidir.Seninle görüşmek istemiyorum.Bu kadar ısrarla aramanızın nedeni ne? Olmadı mesaj atar " merak ettim müsait olduğunda görüşelim" dersin.
Eski eşi takip edip adam mutlu diye işi bırakıp ,sinir krizi geçirenlede çok muhattap olmam.....

Evet adamı seviyordu.Adam sevmiyordu.Hırs yapti galiba

Tamamda kendini kötü hissedince aramam normal degil mi? Gerçi istese kahve resmi paylaşana kadar dönerdi geri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…