Aramalı mıyım?

Tamamda kendini kötü hissedince aramam normal degil mi? Gerçi istese kahve resmi paylaşana kadar dönerdi geri
Siz zaten gerekeni yapmış aramışsınız,o dönmemiş siz yine ısrar etmişsiniz.Bakın gayet iyiymiş sadece size ayıracak zamanı yokmuş.İşaretleri görmezden gelmeyin ..

Bacimsu, ben gayet siradan bi profilim. Kimseyle ne burada ne kendi hayatimda kavgam dovusum yok elhamduriullah. Burada saldirgan olan sensin. Yukaridaki mesajda yine bana atifta bulunmussun. Sen gecmise takintili yasiyorsun sanirim ama kafanda kurdugun gibi, ban yiyen sen ve senin gibilerdi. Bana bulasma, yorumu oku geeec. Tekrar diyorum sana bacimm, hayirli islerrr

Siz niye üst üste aradınız? Boşversene maksimum telefonu açmayını 5 kere çalınca kapatıyorum. Çok şeyse kendi arasın.
Hayır insan endişeleniyor. Sinir krizi geçirmiş acile gitmiş vs. Bunu yapan kendine zarar vermeye de kalkabilir. Ama kahve içiyor resim atıyorsa demek ki iyi. İnsanları telaşa verip sonra telefonları açmaması, en azından iyiyim sonra ararım dememesi çok ayıp. Bir daha aramamak lazım ama ben olsam yine de "seni merak ettim sonra paylaşımını gördüm rahatladım, daha iyi misin?" diye bir mesaj atıp sonra bırakırdım. Bu arada notumu da verirdim, arkadaşınız cidden dengesiz. Değer verse aramalara bi dönerdi yani kuzeni ile kahve içip resim atana kadar.

Ben onu iş ilanları paylaşan gruba aldırdım.Orada birşeyler sormuş.Ama kaç gün oldu aramama birsey yazmadı.Kahve fotosu attığına göre iyi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…