Kızlar ben nişanlımla beraber olduğum süreçten beri ablası beni hiç aramadı. İş değişikliği yaptım nişanlım hep arayacak dedi ama aramadı iki kere hastanelik oldum, nişan telaşesi oldu ama hiç aramadı nasılsın ne yaptın ihtiyacın var mı diye. Bazen çalıştığı yere uğrarız nişanlımla önce kardeşini öper hal hatır sorar sonra bana döner... bu çok ilginç geliyor nişanlım için ablasının yeri çok ayrı. Onlar evlenirken bile herşeyi hemen hemen nişanlım yapmış ama ablası bizim nişana misafir gibi geldi gitti. Beni mi kabullenemiyor anlamadım onun dışında yanyana geldiğimizde sıkıntı yok gayet normal konuşuyor gülüyor. Sadece bir gün ikimizin izinli olduğu birgün nişanlım onlara gitti yeğenini görmek için bende trip atmıştım gününü orda harcadın diye anca o zaman ablası aramıştı yemeğe gel diye. Annesi deseniz oda herkesin önünde sevgi pıtırcığı. Oğlu ile anlaşamayan kadın şimdi ballı börek oldu. Seviyorum ama yalan yok sağolsun çeyiz lik bir sürü şey almış gösterdi bak sonra gidip alma diye birşey alırken sen bu rengi seviyorsun diyor alıyor ama oda arayıp sormaz ben hastalanınca anca bi kere aradı o kadar sonra tekrar nasıl oldun demek falan yok. Sosyal ağlara takılmam ama bir de oğlu ne paylaşsa beğeniyor hemen yorum falan yapıyor ben anca oğlunun fotosunu paylaşırsam beğenir onun dışında tık yok. Seviyorlar mı sevmiyorlar mı bilmiyorum. Ablasını bende hiç aramıyorum ama sizce annesini ne kadar sıklıkla aramam gerek. Geçen hasta olmuş çünkü aradığımda öğrendim hayırsız gelin falan diye şakalaşmıştı. Ben aramak istiyorum ama birazda ağırlığın olsun benimde istiyorum