bilmem belki ararım.hayır yani biz ara desek arayacak mısın?
bende kandillerde kimseyi aramam da işte evli olunca aileler bekliyor.Ben olsam aramam.
Gerçi ben sorun olmadığı halde kandillerde aramıyorum ki kimseyi
bilmem belki ararım.
Bende evliyimbende kandillerde kimseyi aramam da işte evli olunca aileler bekliyor.
tamam hemenara o zaman.
merhaba kızlar,
konuyu fazla uzatmayacağım. eşim ailesiyle yakın zamanda sorun yaşadı. ama eşimin ailesi sadece eşime değil bana da aynı tavrı aldılar ve aramız baya gerildi. bu yaptıklarından dolayı çok büyük kavgalarımız oldu eşimle. bi şekilde ailesiyle konuşup konuyu halletti eşim. ama bana yapılanlar hakkında ne özür ne de bi arama olmadı. açıkçası içim soğudu. bugün kandil ve aramalı mıyım ?
Kandillerde büyükleri arayıp,hal hatır sormanın, dua almanın kötülüğü yok bence...Ama sizin durumunuz nedir ,nasıl bir tartışma var,tartışmada bana takılan tavır nedir bunları sorgularım tabi...Hani mevzuya bağlı arayıp aramam!tamam hemen
sorun benimle değildi ki. kendi oğullarıyla sorunları vardı bana da yansıttılar. hani bi tartışmamız olsa sorun olsa oturur konuşuruz hallederiz. şimdi nasıl yapayım ki enteresan bir durum yani :)Bence arayın gitsin
Bakın kendiniz demişsiniz bugün kandil küslük olmaz
Ne yaptılarsa belkide yaptıklarından utanırlar
Zaman herşeyin ilacı bence yarayı çok deşmeyin deştikçe kanar canınız acır.
Herkes birşeyler yaşıyor neticede önemli olan mesafeyi korumak
Bence sorun oğullarıyla ise sana yansıtmamalrı lazımdısorun benimle değildi ki. kendi oğullarıyla sorunları vardı bana da yansıttılar. hani bi tartışmamız olsa sorun olsa oturur konuşuruz hallederiz. şimdi nasıl yapayım ki enteresan bir durum yani :)
hı işte onu diyorum. oğlu aramamış sormamış bana da tavır alınıyor. sanki ben aratmadim. hal böyleyken özür zaten beklemiyorum da bi yakınlık gösterilir davet edilir ya da size geleceğiz denilir ama yok. ben yokum gibi davranılıyorBence sorun oğullarıyla ise sana yansıtmamalrı lazımdı
Onlar barışıp senle hala aynı moddalarken arama
Her oğluna bozulunca sana da yansıtmalarına izin verme
Kandil herkesin kandili, onlar da seni arayabilir madem ilk yansıtan onlardı
yoooo aramamalısın bırak onlar arasın.merhaba kızlar,
konuyu fazla uzatmayacağım. eşim ailesiyle yakın zamanda sorun yaşadı. ama eşimin ailesi sadece eşime değil bana da aynı tavrı aldılar ve aramız baya gerildi. bu yaptıklarından dolayı çok büyük kavgalarımız oldu eşimle. bi şekilde ailesiyle konuşup konuyu halletti eşim. ama bana yapılanlar hakkında ne özür ne de bi arama olmadı. açıkçası içim soğudu. bugün kandil ve aramalı mıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?