Aramalı mıyım?

ben aramazdım. hiçbir şeye kendini mecbur hissetme. sana ne kadar deger verdilerse sen de onlara aynı değeri iade et.

sorun benimle değildi ki. kendi oğullarıyla sorunları vardı bana da yansıttılar. hani bi tartışmamız olsa sorun olsa oturur konuşuruz hallederiz. şimdi nasıl yapayım ki enteresan bir durum yani :)

Öylede olsa ben hep mesafeden yanayım
O onların ayıbı ,tabiki kendinizden ödün vermeyin
Mutlaka cevap hakkı doğacaktır ve bu konu tekrar açılacaktır
Ozaman hislerini söylersiniz onlara
Fakat bu gibi kandil durumları içten gelen birşey içinizde en ufak birşey varsa arama adına arayın gönül alın
Yoksa üstelemeyin umursamayın

Telefonda konuşma fobisi denen bişeyvar mı ?
Varsa işte benim hastalığım bu
Kendi ailemi de aramıyorum, eş ailesine özel bi durum değil yani
bende deli gibi her bayram seyran özel günde yedi ceddimi ararrım deki biride seni aradı mı hayır..her defasında kızıp bidaha ararsam beni tepsinler diyom gene arıyom..ama bu sefer bahanem var kendime onlar eminim iplemiyordur da telefonu değiştirdim 4,5 g zımbırtısından kartta değişti elimde no yok

Oh mis bana göre

Sana yapılanı ve söyleneni net olarak yazmamışsın. Bu durumda sana o zaman yaşatılanı ve hissettiklerini terazide tartması gereken sensin. Ona göre vereceksin kararını.
Eğer haksız yere sert çıktılarsa ben olsam aramam. Umurumda bile olmaz onların kandilleri.

Sende onlar yokmuş gibi davran
Bi senin kandilin değil nasılsa

evet haksızlardı. çünkü konuda ben yoktum. daha komiği söyleyeyim görümcem benden küçük devamlı yazışırdık, severdim kendisini o bile tavır aldı bana şaka gibi. k.p evlerine gittiğimde laf sokmaya başladı. duymamazlığa geldim. dedimki eşime nolur konuş sorun eymiş hallet böyle olmuyor bana da yansıyor dedim. oğullarıyla barıştılar çok iyiler ama ben yokum. hiç aranmadım o olaylardan sonra

Sen daha öğrenemedin mi? İyiyse oğullarından kötüyse gelinlerindendir.

Eşin ne diyor bu duruma? Araları düzelince çekildi mi kenara?

Eşin ne diyor bu duruma? Araları düzelince çekildi mi kenara?
yok benim haklı olduğumu söylüyor ve bu yüzden annesine gitmem için ısrar etmiyor. haklısın diyor. ama aramızın düzelmesini istediğini söyledi. bende bunun sebebi ben değilim düzeltecek olanda ben değilim dedim. öyle kaldı.

Eh bırak dağınık kalsın o halde. Sen uzaktan izle muhabbetlerini sırası gelince konuşursun.

neden kavga ettiniz ? bu önemli.
eşin barışır ailesi. sen dış kapı mandalısın bu yüzden sana yapılanlara tepki koyman normal. yaptıklarının sana garip gelmesi de noırmal...

hım durum böyle ise canın ne zaman isterse o zaman ara boşver. ki gerçekten sen haklı ise onların sana yanaşması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…