Aramaya çekiniyorum msj atsam OlmazmiBence sen ara kusura baakma musait değildim de. Isteksiz gibi gorunme sonuçta seni tanimıyo acmayinca tabiki 2.arama cesaretinde bulunamaz.
Sen ara.
:)Bence arayın. Sonuçta o sizi bir kez aramış. Gururlu bir insan 2.ye aramaz, karşı tarafın dönüş yapmasını bekler. Dipnot olarak da açmayanın telefonunu defalarca arayan adam, ya zorba bir adamdır yada düz duvara tırmanıyordur
Evet aramalısın ama onun da yenıden araması lazımdı aslında..yanı ınsanlık halı ısın olabılır,banyoda olabılırsın...en azından whatsapp tan veya mesajla aradıgını ama ulamasamadıgını belırten bır mesaj atabılırdı.hem yazılı olması her zaman ılk heyecanı bastırır.Kızlar bana akıl verin bir abim beni bi çocukla tanıştırmak istedi bende olur dedim çocuk beni aradı ama ben telefona cevap veremedim daha da aramadı şimdi ben onu aramalımıyım aramamalımıyım kararsız kaldım bi fikir verirmisiniz ?
Ben şahsen ilk kez tanıyacagım birini arayıp açmadıgında ikinciye aramam rahatsız etmemek için çünkü tanısmıyormussunuz henüz.Sen bir mesaj at müsait değildim nasılsın falan diyeAramaya çekiniyorum msj atsam Olmazmi
Yok mesaj olmaz canım benim ara derim nacizane.Aramaya çekiniyorum msj atsam Olmazmi
Çünkü farklı şehirlerdeyizNeden telefonla tanisiyorsunuz ki? Madem arkadasiniz tanistiriyor, numaranizi vermek yerine bi mekanda sizi tanistirsa, daha uygun olurdu bence.
Ama ben çok çekiniyorum yani yapamam sanırım :)Yok mesaj olmaz canım benim ara derim nacizane.
28mesaj atabilirsin. dönmesen çocuk ne bilsin neden açmadığını. yaş kaçtızipzipten esinlendim
Evet bende bekledim tekrar arar diye ama aramadi whatsap ta goremedim onu sanırım whatsabida yokEvet aramalısın ama onun da yenıden araması lazımdı aslında..yanı ınsanlık halı ısın olabılır,banyoda olabılırsın...en azından whatsapp tan veya mesajla aradıgını ama ulamasamadıgını belırten bır mesaj atabılırdı.hem yazılı olması her zaman ılk heyecanı bastırır.
Ama bu da cok riskli. Bu sekilde tanimak zor. Allahin sevdigi kuluysan iyi biri denk gelir. O zaman arayin mesaj ayip olur.Çünkü farklı şehirlerdeyiz
Evet zaten ben bu konularda hep kemdimi geri çekiyorum bu sefer. Nasıl. Olduysa olur dedim ama.zor olacak dediginiz gibiAma bu da cok riskli. Bu sekilde tanimak zor. Allahin sevdigi kuluysan iyi biri denk gelir. O zaman arayin mesaj ayip olur.
Konusunca derim sana zipzip 31 olduğunu söyledi abiTanistigin kisi kac yasinda canim?
Konusunca derim sana zipzip 31 olduğunu söyledi abi
Biz kizlar hep ilk adımı erkekten bekleme düşüncesinde kalırsak telefon elimizde çürürüz :)Ama ben çok çekiniyorum yani yapamam sanırım :)
Annem gibi konuştunBiz kizlar hep ilk adımı erkekten bekleme düşüncesinde kalırsak telefon elimizde çürürüz :)
Bence ara ve mutlu ol, çekinme :)Annem gibi konuştun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?