- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.718
- 158
Okuduğunuzu kendi süzgecinizden geçirirken sık sık değiştirip mi ifade edersiniz? Sizi şikayet ettim yazdıklarınız tahrik edici şeyler. Banlanır mısınız bilmem ama yanlış ifadelerde bulunuyorsunuz.Gerçekten kötü niyetlilere bakmayın.. O an yardım etmek istemişsiniz o kadar. Ne yani yardım edeceğimiz insanları bir yıldır tanıyoruz, iki haftadır tanıyoruz, eşi var, eşi yok... vs diyerek mi seçeceğiz. Ben şahsen yardımımı hak ediyor mu diye seçerim. Siz de öyle yapmışsınız. Ozguvensiz eşi varsa o da onun sorunu. Özgüvenli biri ile evlenseydi. Mesela telde ne konuştuğuna kadar rapor etmeyeceği biriyle..ne sıkıcı. Konuşacak başka şey mi bulamıyor bunlar. Kişi kendinden bilir işi demeyeceğim o ağır olur. Siz insanliginizi göstermişsiniz. Gereksiz olsa bile o an düşünememiş olabilirsiniz ne var yani
Bulamadım, benim beynim az çalışiyor, fırtınayı geç anca azıcık bir rüzgar esiyor arada.Beyin fırtınası yaparsanız belki bulursunuz.
Siz kocamı arayan olursa asarım keserim diyorsunuz ben karşıdaki iş arkadaşının cinsiyetinden bağımsız yeni tanış olunmuş birine ilaç getireyim mi demenin işgüzarlık olduğunu söylüyorum. Elmayla armutları karıştırmayalım :) Kötü niyetli olan bonusuma gelecek olursak bu konu sahibinin kötü niyetli olacağından değil karşıdaki adamın kötü niyetli olacağından böyle bir ihtimal olabilir dedim ama işgüzarlığın yanında önemsiz bir ayrıntı bence. Ama sizin gibi de aman kocişimi kimse aramasıncıları da görmüş olduk ya bu da kötü niyetlinin karısı oluyor galiba.Aman bunu demeseydiniz keşke. Herkes şimdi size bağnaz, kötü kalpli, kociş bağımlısı kıskanç kadın muamelesi yapacak( alakanız olmamasına rağmen) basacaklar beğenmedim butonuna.
Benim hakkımda tamamen yanlış çıkarımlar söz konusu. Ben kızardım dedim diye kocasını kaptırmaya korkan kadın oldum, kaprisli oldum, fesat oldum, kötü kalpli oldum. İşin özü sert cevap vermedim. Şikayetlerimi umarım değerlendirirsiniz. TeşekkürlerHanımlar rica ediyorum lütfen konuya odaklanın, banlanınca bunun neresi polemikti diyorsunuz sonra, kaldı ki birbirinizi göz ardı et gibi süper bir seçenek varken laf yarıştırmak polemiğe giriyor.
Geçmiş olsun değil, ilaçları getiren kişiler varken yeni tanış olunmuş birinin ilaçlarını getirmeme ihtiyacın var mı demesi gereksizGeçmiş olsun ne zamandan beri isguzarlik ya. Ay korkuyorum sizin gibilerden.
Ben çok kızarım dedim. Siz bırakın elmayla armutu meyve sebzeleri karıştırıyorsunuz. Asla bi kadın için o işlere girişmem. Kocamın da beni aldatası varsa kendi kaybeder. Ben durumdan rahatsızlık duyarım sadece. Ayrıca kociş lafı ne acayip bi laf. Bu sitede olmasa öğrenmeyeceğim.Siz kocamı arayan olursa asarım keserim diyorsunuz ben karşıdaki iş arkadaşının cinsiyetinden bağımsız yeni tanış olunmuş birine ilaç getireyim mi demenin işgüzarlık olduğunu söylüyorum. Elmayla armutları karıştırmayalım :) Kötü niyetli olan bonusuma gelecek olursak bu konu sahibinin kötü niyetli olacağından değil karşıdaki adamın kötü niyetli olacağından böyle bir ihtimal olabilir dedim ama işgüzarlığın yanında önemsiz bir ayrıntı bence. Ama sizin gibi de aman kocişimi kimse aramasıncıları da görmüş olduk ya bu da kötü niyetlinin karısı oluyor galiba.
Kocanizi kaptirmaya korkmuyorsaniz neden kiziyorsunuz? Deminden beri beyin fırtınası yapmaya çalışıyorum anlamadım.Benim hakkımda tamamen yanlış çıkarımlar söz konusu. Ben kızardım dedim diye kocasını kaptırmaya korkan kadın oldum, kaprisli oldum, fesat oldum, kötü kalpli oldum. İşin özü sert cevap vermedim. Şikayetlerimi umarım değerlendirirsiniz. Teşekkürler
Çünkü gereksiz bulduğum bazı hareketler beni kızdırır. Neyse beyninizi rahat bırakın bari. Başınıza ağrı girmesin.Kocanizi kaptirmaya korkmuyorsaniz neden kiziyorsunuz? Deminden beri beyin fırtınası yapmaya çalışıyorum anlamadım.
Aldatmak nereden çıktı? Siz olayı buraya çekiyorsunuz farkında mısınız?Ben çok kızarım dedim. Siz bırakın elmayla armutu meyve sebzeleri karıştırıyorsunuz. Asla bi kadın için o işlere girişmem. Kocamın da beni aldatası varsa kendi kaybeder. Ben durumdan rahatsızlık duyarım sadece. Ayrıca kociş lafı ne acayip bi laf. Bu sitede olmasa öğrenmeyeceğim.
Geçmiş olsun demek, istersen ilaçlarını getireyim demek, bir ihtiyacınız var mı demek neden gereksiz ? Gerçekten anlamadigim için soruyorumÇünkü gereksiz bulduğum bazı hareketler beni kızdırır. Neyse beyninizi rahat bırakın bari. Başınıza ağrı girmesin.
Çünkü kadınGeçmiş olsun demek, istersen ilaçlarını getireyim demek, bir ihtiyacınız var mı demek neden gereksiz ? Gerçekten anlamadigim için soruyorum
Ben de sizin gibi düşünmem mesela. Aldatmak benden çıkan bir düşünce değil koca kaptırmaktan mı korkuyorsuuuuuun diyenler için kısaca aldatma kelimesini kullandım. Ben olayı gereksiz bulduğum için çok kızarım dedim. Net. Pürüzsüz.Aldatmak nereden çıktı? Siz olayı buraya çekiyorsunuz farkında mısınız?
Benim kocişime ilaç getiren bir karşı cins iş arkadaşı olsa da aldatmak gelmez aklıma en fazla ilk yorumumdaki gibi ay işgüzar kendini sevdirmek için gereksiz işler peşinde veya o günkü moduma bağlı olarak ya kıza bak üzüldüm kendini sevdirmek için gereksiz bir çaba içinde der geçerdim.
Geçmiş olsun demek gereksiz demedim. İlaç götürmek gereksiz dedim. Sıkıldım cidden tek tek her cümleyi cımbızla çekip açıklatıyorsunuz. Konu sahibesine de sorun yok dedim zaten.Geçmiş olsun demek, istersen ilaçlarını getireyim demek, bir ihtiyacınız var mı demek neden gereksiz ? Gerçekten anlamadigim için soruyorum
Çünkü ilaç goturunce sevisiliyorGeçmiş olsun demek gereksiz demedim. İlaç götürmek gereksiz dedim. Sıkıldım cidden tek tek her cümleyi cımbızla çekip açıklatıyorsunuz. Konu sahibesine de sorun yok dedim zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?