Aramasamıydım :/

Bence bu hayatta herkes kötü düşünüp olmadık işlerden olmadık sorunlar çıkarmıyor.Bence gayet düzgün bir davranış olması gereken adam evde tekmiş belki bi tas çorba yapacak hali yok

Okuduğunuzu kendi süzgecinizden geçirirken sık sık değiştirip mi ifade edersiniz? Sizi şikayet ettim yazdıklarınız tahrik edici şeyler. Banlanır mısınız bilmem ama yanlış ifadelerde bulunuyorsunuz.

Aman bunu demeseydiniz keşke. Herkes şimdi size bağnaz, kötü kalpli, kociş bağımlısı kıskanç kadın muamelesi yapacak( alakanız olmamasına rağmen) basacaklar beğenmedim butonuna.
Siz kocamı arayan olursa asarım keserim diyorsunuz ben karşıdaki iş arkadaşının cinsiyetinden bağımsız yeni tanış olunmuş birine ilaç getireyim mi demenin işgüzarlık olduğunu söylüyorum. Elmayla armutları karıştırmayalım :) Kötü niyetli olan bonusuma gelecek olursak bu konu sahibinin kötü niyetli olacağından değil karşıdaki adamın kötü niyetli olacağından böyle bir ihtimal olabilir dedim ama işgüzarlığın yanında önemsiz bir ayrıntı bence. Ama sizin gibi de aman kocişimi kimse aramasıncıları da görmüş olduk ya bu da kötü niyetlinin karısı oluyor galiba.

Hanımlar rica ediyorum lütfen konuya odaklanın, banlanınca bunun neresi polemikti diyorsunuz sonra, kaldı ki birbirinizi göz ardı et gibi süper bir seçenek varken laf yarıştırmak polemiğe giriyor.
Benim hakkımda tamamen yanlış çıkarımlar söz konusu. Ben kızardım dedim diye kocasını kaptırmaya korkan kadın oldum, kaprisli oldum, fesat oldum, kötü kalpli oldum. İşin özü sert cevap vermedim. Şikayetlerimi umarım değerlendirirsiniz. Teşekkürler

Ben çok kızarım dedim. Siz bırakın elmayla armutu meyve sebzeleri karıştırıyorsunuz. Asla bi kadın için o işlere girişmem. Kocamın da beni aldatası varsa kendi kaybeder. Ben durumdan rahatsızlık duyarım sadece. Ayrıca kociş lafı ne acayip bi laf. Bu sitede olmasa öğrenmeyeceğim.

Kocanizi kaptirmaya korkmuyorsaniz neden kiziyorsunuz? Deminden beri beyin fırtınası yapmaya çalışıyorum anlamadım.

Aldatmak nereden çıktı? Siz olayı buraya çekiyorsunuz farkında mısınız?
Benim kocişime ilaç getiren bir karşı cins iş arkadaşı olsa da aldatmak gelmez aklıma en fazla ilk yorumumdaki gibi ay işgüzar kendini sevdirmek için gereksiz işler peşinde veya o günkü moduma bağlı olarak ya kıza bak üzüldüm kendini sevdirmek için gereksiz bir çaba içinde der geçerdim.

Çünkü gereksiz bulduğum bazı hareketler beni kızdırır. Neyse beyninizi rahat bırakın bari. Başınıza ağrı girmesin.
Geçmiş olsun demek, istersen ilaçlarını getireyim demek, bir ihtiyacınız var mı demek neden gereksiz ? Gerçekten anlamadigim için soruyorum

Ben de sizin gibi düşünmem mesela. Aldatmak benden çıkan bir düşünce değil koca kaptırmaktan mı korkuyorsuuuuuun diyenler için kısaca aldatma kelimesini kullandım. Ben olayı gereksiz bulduğum için çok kızarım dedim. Net. Pürüzsüz.

Geçmiş olsun demek, istersen ilaçlarını getireyim demek, bir ihtiyacınız var mı demek neden gereksiz ? Gerçekten anlamadigim için soruyorum
Geçmiş olsun demek gereksiz demedim. İlaç götürmek gereksiz dedim. Sıkıldım cidden tek tek her cümleyi cımbızla çekip açıklatıyorsunuz. Konu sahibesine de sorun yok dedim zaten.

Herkes grupta konuşurken sizin aramanız gereksiz olmuş. Siz de oradan yazabilirdiniz.
Ama ortada "sen benim kocama nasıl yazarsın" denilecek bir durum da yok. Adamın eşinin yerine kendinizi koyup yaptığınız çıkarım bana göre yanlış yani.

Sizin, arayan kişi olarak adamın eşiyle empati yaptıktan sonra "vay ben ne yaptım" demenize de anlam veremedim.
Siz kötü niyetle mi aramıştınız ki böyle düşündünüz?

Konu sahibi hic pişman olmayin. Birine nezaket gösterdin diye neden pisman olasin ki? Her erkek yada es bunu yanlış /farkli yorumlamaz merak etmeyin.
Yakin zamanda karantinada ve pozitif idik. Alakalı alakasiz o kadar insan aradi ki. İnsanlık ölmemiş dedik. Diger calisma arkadaşlarınız adres sorup yemek bile teklif etmisken sizin ki abes kacmaz merak etmeyin.

Geçmiş olsun demek gereksiz demedim. İlaç götürmek gereksiz dedim. Sıkıldım cidden tek tek her cümleyi cımbızla çekip açıklatıyorsunuz. Konu sahibesine de sorun yok dedim zaten.
Çünkü ilaç goturunce sevisiliyor benim de iş arkadaşlarım getirdi eczaneden biseyler balkondan gönderdiler hemen oracıkta seviştik mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…