Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de birkaç erkek arkadaşımı gün içinde uygun saatlerde ararım. Evli olan var sevgilisi olan var. Çok yakın arkadaşlarım çünkü. Eşlerinin böyle tepki vereceğini düşünmezdim ama o saatte aramam için ciddi bir şey olmalı. Bu nedenle saat olarak yanlış bulsam da araması normal geldi banaMerhabalar
Dün gece sevgilimle telefonda konuşurken universiteden bir kız arkadaşı mesaj atmış, bir sınavla alakalı ilgili bir şey sormuş. Erkek arkadaşım o sırada görmemiş ve biz telefonu kapattıktan sonra mesajlasmislar. Saat gece 12'ydi. Konuşurlarken kız demiş ki musaitsen arayayım ve erkek arkadaşım da kabul etmiş. 20-25 dakika konuştular ve ben açıkçası çok rahatsız oldum. Saat çok saçma bir saatti şimdi mi aklına gelmiş yani dedim. Rahatsızlığımı da belirttim. Aramayı kabul ettiği için erkek arkadaşımı da haksız görüyorum ben olsam yarın konuşuruz derdim.
Bana kızıp kizmadigimi sordu. Kizmadigimi ama sürekli böyle ararsa kizabilecegimi söyledim. Açıkçası biraz onu savundu. Haklısın sürekli aranmaz ama durup dururken arayacak biri değildir sık sık aramaz dedi. Sizce gecenin bir saatinde araması normal mi siz olsanız ne tepki verirdiniz ?
O zaman olabilir ya. Çok normal demiyorum ama bu aramalar bir bahaneyle devam ederse o zaman şüphelen kızdanKonu yüksek lisans sınavı ve bu sınav birkaç ay sonra olacak
Niye dert ettiniz ki, olur böyle şeyler ben sınava çalışırken gece 3 falan arkadaşıma(erkek) mesaj atıp bişeyler soruydum. Çünkü o an çalışıp kafama takılıyor, ertesi gün unutabiliyorsun. O da çalışıyor olursa cevap verirdi yani. Böyle şeyler normal sıklaşmaya başlarsa tabi rahatsız olabilirsiniz ama şimdilik sıkmayın canınızı.Birkaç yıl önce mezun oldular artık çok sık görüşüyorlar ama okuldayken iyi arkadaşlarından biriymiş