- 14 Ağustos 2018
- 20.491
- En iyi cevaplar
- 2
- 77.089
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyudun musaat kaçta konuştuğunun ne önemi var.
kız yarın arasa gündüz konuşsalar ne değişecekti?
siz belli bir saat aralığında düz belli bir saat aralığında farklı ses tonuyla falan mı konuşuyorsunuz?
Hep hissiz adam buluyroum demek ki, benimkiler gündüz neyse gece de o valla :)Bekarken ev arkadaşımla geyik yapardık. “Neden erkek arkadaşına gece atıyorsun mesajları” deyince “gece daha hisli oluyor “ derdi kahkahalarla gülerdik. Ambiyans farklı oluyor demek ki millet kıskançlık yaptığına görebir bildikleri var zağar
![]()
Yaş 12 falan mı?Merhabalar
Dün gece sevgilimle telefonda konuşurken universiteden bir kız arkadaşı mesaj atmış, bir sınavla alakalı ilgili bir şey sormuş. Erkek arkadaşım o sırada görmemiş ve biz telefonu kapattıktan sonra mesajlasmislar. Saat gece 12'ydi. Konuşurlarken kız demiş ki musaitsen arayayım ve erkek arkadaşım da kabul etmiş. 20-25 dakika konuştular ve ben açıkçası çok rahatsız oldum. Saat çok saçma bir saatti şimdi mi aklına gelmiş yani dedim. Rahatsızlığımı da belirttim. Aramayı kabul ettiği için erkek arkadaşımı da haksız görüyorum ben olsam yarın konuşuruz derdim.
Bana kızıp kizmadigimi sordu. Kizmadigimi ama sürekli böyle ararsa kizabilecegimi söyledim. Açıkçası biraz onu savundu. Haklısın sürekli aranmaz ama durup dururken arayacak biri değildir sık sık aramaz dedi. Sizce gecenin bir saatinde araması normal mi siz olsanız ne tepki verirdiniz ?
Uyudun muüstünde ne var
gündüz bunlar konuşulamaz bilmez misin
![]()
Evetsaat kaçta konuştuğunun ne önemi var.
kız yarın arasa gündüz konuşsalar ne değişecekti?
siz belli bir saat aralığında düz belli bir saat aralığında farklı ses tonuyla falan mı konuşuyorsunuz?
No 25Yaş 12 falan mı?
Hehe evedBak sen zilli ye![]()
Konu yüksek lisans sınavı ve bu sınav birkaç ay sonra olacakÖdev yaparken falan arkadaslarimla geç saatte konuşmak zorunda kaldigim olmuştu konuşmanın içeriği neymiş?
Asıl ona kızdım zatenBakın biz kadınlarda hep aynı yanlış algı var, kadın normal bir saatte aramış, erkek arkadaşınız ona geç saatte dönüp mesaj atmış, kadında mesajla döndüğüne göre erkek arkadaşınızında müsait olduğunu ve sorun olmayacağını düşünerek, nezaket kuralı gereğide arayıp arayamayacağını sorarak aramış, burada siz neden sizi belkide tanımayan, ilişkinizi bile bilmeyen kadını suçluyorsunuz. Ona geç saatte mesajla dönen erkek arkadaşınız, kadının aramasını kabul eden erkek arkadaşınız, o kadar dakika kadınla rızası dahilinde konuşan erkek arkadaşınız, sizinle sevgili olan, o saatteki aramayı takıp takmayacağınızı düşünmesi gereken erkek arkadaşınızken; neden tanımadığınız kadını suçluyorsunuz. Zira bütün bu aramalar ve konuşmalar erkek arkadaşınızın rızası ile gerçekleşmiş, size göre yanlışsa hesabını ondan sorun, birini eleştirecekseniz onu eleştirin, zira sizin sevgiliniz olan huyunuzu , kişiliğinizi bilen o. Yapılan hareketin doğruluğu yanlışlığı kişilerin karakterine , sosyal ve kültürel çevresine göre değişebilir. Ama burada kızacaksanızda erkek arkadaşınıza kızacaksınız, elin kadınına değil.