aramaya devam mı etmeliyim ? yoksa uzaklaşmalı mıyım ?

zamansiz_

hayata gülümse :)
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
5.602
2.458
448
kızlarrr selam,

bu kaçıncı benzer konu bilmiyorum ama ya ben çekiyorum böyle tipleri , ya da ilişki içindeyken çok iticiyim bilmiyorum :)

her neyse konuya geçeyim;
1 aydır bir ilişkim var. Öncesinde de uzun zamandır uzaktan tanıdığım birisiydi. Velhasıl kelam 1 aydır ilişkimiz var. Daha çok yeni. Çok bir şey paylaşmışlığımız yok. Toplasan yüz yüze 3 defa falan görüştük. Öyle diyeyim size.

İlişki konusunda hevesli olan hemen olayı sevgililiğe getiren kendisiydi. Bende ilk görüştüğümde beğendim onu ama öyle bayılmadım yani. Bir anda ilişki içinde buldum kendimi. Neyse her şey iyi hoş.

Arkadaşları 10 gün önce trafik kazası yaptı ( başka bir şehirde.) Bu kazada bir arkadaşını maalesef kaybetti. Diğeri de ağır yaralıydı. Haliyle yaralı arkadaşının yanında olmak için kaza yaptıkları şehre gitti. Buraya kadar sorun yok tabii ki gidecek.

Ben o ara tatildeydim.Olayı nasıl öğrendiğimi anlatayım daha iyi yorumlamanız için ;

En son msjıma cevap yazmayıp 2 günde ortadan kaybolmuştu. Bende konuşmak istemiyor gibi düşündüğümden yazmadım,aramadım. 2 gün sonra aradı beni kazayı anlattı. '' hemen neden kötü düşünüyorsun , neden konuşmak istemeyeyim. Yazmamı engelliyor olan kötü bir şey olamaz mı ? biraz empati yap'' vs. peşine de kaza olayını anlattı. Üzüldüm tabi sonrasında kaza ile ilgili konuştuk .Bana o şehre gideceğini söyledi. Sonrasında normaldi her şey ta ki o şehre gidene kadar.
ben bir kaç kez mesaj atıp arkadaşının durumunu sordum. NE desem ters anlıyordu e tabi olayın psikolojisine verdim. Çok yakın arkadaşı üzgündür diye. Sonra düşündüm üzerine gitmemeye karar verdim. 10 gün hiç aramadım,sormadım.

10 gün sonra aradım. Arkadaşının durumunda pek bir değişiklik yokmuş ama ilerleme de varmış iyiye doğru. 10 gün boyunca hiç mi merak etmedin dedi. Bilerek aramadığımı kafasını toplaması için ona zaman verdiğimi söyledim. O da çok uzatmadı . Baya da halsiz gibiydi.Hastanede kalıyor çünkü. Gayet normal konuşup kapattık.

en son dün aradım. Bir önceki konuşmamıza göre daha sesi iyi geliyordu. Hatta bir iki sakalaştık falan. Sonra neyse kapattık.

sorun şu ben arayınca konuşuyor ama kendisi kesinlikle arayıp sormuyor.

Sizce bu normal mi ? yoksa benimle konuşmak istemiyor mu?
yani insan konuşmak istemez ama arayınca ayıp olmasın diye konuşur ne bileyim. Arkadaşı toparlıyor sonuçta neden ben hala devre dışıyım bunu anlayamıyorum.

Sizce kendimi geri mi çekmeliyim artık yazmamalı mıyım? yoksa ara ara aramalı mıyım ?

Son düzenleme:
yani şöyle bir süreçte bile hala o yazsın o arasın sorsun kafasında mısınız? çok zor bir süreç geçiriyor ondan beklemeden sizin onu aramanız düşünmeniz merak etmeniz gerekmez mi? arkadaşı toparlıyor ama başka bir arkadaşını da kaybetmiş.. biraz insaf ya. herkes sizinle aynı modda olacak hemen toparlayacak vs.gibi bişey yok,olamaz da... seviyorsanız tabi ki arayın sorun. ama sevmiyorsanız da bir de kaprislerle insanları yormayın böyle bi zamanda...

yani şöyle bir süreçte bile hala o yazsın o arasın sorsun kafasında mısınız? çok zor bir süreç geçiriyor ondan beklemeden sizin onu aramanız düşünmeniz merak etmeniz gerekmez mi? arkadaşı toparlıyor ama başka bir arkadaşını da kaybetmiş.. biraz insaf ya. herkes sizinle aynı modda olacak hemen toparlayacak vs.gibi bişey yok,olamaz da... seviyorsanız tabi ki arayın sorun. ama sevmiyorsanız da bir de kaprislerle insanları yormayın böyle bi zamanda...
yokk asla trip yapma niyetinde değilim.

aramaya devam mı edeyim yoksa üzerine gitmeyeyim mi ? bunun arasında kaldım.

yokk asla trip yapma niyetinde değilim.

aramaya devam mı edeyim yoksa üzerine gitmeyeyim mi ? bunun arasında kaldım.
tabi ki arayınn okurken ben üzüldüm yaşadıklarına. yarın bi gün çıkıp da sen benim zor zamanımda yanımda olmadın demesin en azından

tabi ki arayınn okurken ben üzüldüm yaşadıklarına. yarın bi gün çıkıp da sen benim zor zamanımda yanımda olmadın demesin en azından
içimden geldiği için arıyorum tabii. Ama ne bileyim sıkıyor muuyum diye de düşünmeden edemiyorum.
Bir de kaybettiği arkadaşı muamma . Orası hiç net değil , hiç bahsetmiyor. Bende soramıyorum. Sanırım o şuan hasta olan arkadaşının arkadaşıydı. Sanırım erkek arkadaşım onu tanımıyor.

kızlar.. Kaza var evet. sonrasında aradı konuştuk.

Bİr sebepten dolayı kızmış bana ben farkında değildim. Geçen gün bir olaydan dolayı canım çok sıkkındı o zaman görüntülü aradı beni konuştuk.

Yazmamasının sebebi kızgın olmasıymış aslında.
hastanedeyken görüntülü aradı. Şuan aramız iyi ara ara foto da atıyor hatta.

Gece kalıyor , gündüzde belirli saatlerde uyuyor. Ama sorun kalmadı.

Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.

Back
X