- 5 Ağustos 2024
- 68
- 41
- 3
- 33
- Konu Sahibi aygulaygul
-
Seni arayıp sormayan kişiyi arayacak halin yok herhalde. Eşin senin eve geleceğinden o kadar eminim ki o yüzden aramıyor.Merhabalar geçen gün bir konu açmıştım eşimle aramda yaşanan tartışma hakkında sonrasında kendisi beni evde görmek istemediğini söyleyince ailemin yanına gelmiştim yaklaşık 3 gündür ailemin yanındayım eşim sadece ilk geldiğim gün vardım mı diye aradı sonra ne arama ne sorma oldu . Ne yapmalıyım sizce ?
Evden kovup üstüne vardın mı diye araması ilginç olmuşMerhabalar geçen gün bir konu açmıştım eşimle aramda yaşanan tartışma hakkında sonrasında kendisi beni evde görmek istemediğini söyleyince ailemin yanına gelmiştim yaklaşık 3 gündür ailemin yanındayım eşim sadece ilk geldiğim gün vardım mı diye aradı sonra ne arama ne sorma oldu . Ne yapmalıyım sizce ?
Neden gittin ,madem gittin neden arasın? Adamın istedigi seni yoksaymak .Merhabalar geçen gün bir konu açmıştım eşimle aramda yaşanan tartışma hakkında sonrasında kendisi beni evde görmek istemediğini söyleyince ailemin yanına gelmiştim yaklaşık 3 gündür ailemin yanındayım eşim sadece ilk geldiğim gün vardım mı diye aradı sonra ne arama ne sorma oldu . Ne yapmalıyım sizce ?
Sence? Bir de soruyor musun . Adam seni postalamış yalvaracak halin yok. Otur gururlu ok birak kendisi arasinMerhabalar geçen gün bir konu açmıştım eşimle aramda yaşanan tartışma hakkında sonrasında kendisi beni evde görmek istemediğini söyleyince ailemin yanına gelmiştim yaklaşık 3 gündür ailemin yanındayım eşim sadece ilk geldiğim gün vardım mı diye aradı sonra ne arama ne sorma oldu . Ne yapmalıyım sizce ?
Açacak mı açmayacak mı boşanıcaz mı bişe demedi de der herhalde bilmiyorum.Hediye mevzusu yüzünden mi kovdu seni evden? Ya her dediğimi yaparsın yada seni boşarım diye tehdit ediyor aklınca. Yerinde olsam gider açarım davayı ben onu boşarım. Önceki konudan da belliydi bu adamdan koca olmaz.
Aldım parayı ya evdeki altınları da aldım çıktım25 binlik hediyeleri umarım iade ettiniz ya da eşiniz teklif ettiğinde parasını aldınız
Sizi evde görmek istemediğini söyleyecek kadar düşer tabi böyle rahat yolmak isteyen adam
Aramadı diye üzüleceğinize aramam diye rest çekseniz keşke
Yahu o mu karar veriyor hersehe ? Daha 1 sene olmuş evleneli şimdiden verirsen eline böyle ipleri püüü zor toplarsın. Ayrıca hediye konusu çok saçmaydıAçacak mı açmayacak mı boşanıcaz mı bişe demedi de der herhalde bilmiyorum.
Sizi evde istemeyen birinin aramamasına mı takıldınız? Tek sorun bu mu sizce?Merhabalar geçen gün bir konu açmıştım eşimle aramda yaşanan tartışma hakkında sonrasında kendisi beni evde görmek istemediğini söyleyince ailemin yanına gelmiştim yaklaşık 3 gündür ailemin yanındayım eşim sadece ilk geldiğim gün vardım mı diye aradı sonra ne arama ne sorma oldu . Ne yapmalıyım sizce ?
Ben açmayı düşünmüyorum davayı hem bitsin istemiyorum bir şekilde hem de bitecekse de bari bedelini ödesin böyle oynayıp atmış gibi olmasınYahu o mu karar veriyor hersehe ? Daha 1 sene olmuş evleneli şimdiden verirsen eline böyle ipleri püüü zor toplarsın. Ayrıca hediye konusu çok saçmaydı
Yani düşünüyorum tamamen silmiş demekki diyorumSizi evde istemeyen birinin aramamasına mı takıldınız? Tek sorun bu mu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?