- Konu Sahibi aygulaygul
-
O açınca ne değişecek? Yani siz o dava acmazsa böyle devam ederim diyorsanız bence direkt çıkın yola gidin evinizeBen açmayı düşünmüyorum davayı hem bitsin istemiyorum bir şekilde hem de bitecekse de bari bedelini ödesin böyle oynayıp atmış gibi olmasın
Hoşunuza mı gidiyor evden kovulmak? Ailenize ne dediniz?Ben açmayı düşünmüyorum davayı hem bitsin istemiyorum bir şekilde hem de bitecekse de bari bedelini ödesin böyle oynayıp atmış gibi olmasın
Dik durmazsan iki de bir seni böyle evden kovar aşko bizden söylemesi. Onun kadarına bırakırsan gel deyince gelir git deyince gidersin . Neyin bedeli ayrıca ? Zaten suanda oynamış sizinleBen açmayı düşünmüyorum davayı hem bitsin istemiyorum bir şekilde hem de bitecekse de bari bedelini ödesin böyle oynayıp atmış gibi olmasın
Ne yapayım davayı mı açayım hemenDik durmazsan iki de bir seni böyle evden kovar aşko bizden söylemesi. Onun kadarına bırakırsan gel deyince gelir git deyince gidersin . Neyin bedeli ayrıca ? Zaten suanda oynamış sizinle
Anlattım olanı olduğu gibiHoşunuza mı gidiyor evden kovulmak? Ailenize ne dediniz?
Aşkım dava aç mı diyoruz sana ? Kendini düşürme diyoruz simdi adam seni evden yollamış bak bu hiç hoş değil bir kere . Sen bu adamla evli kalmak istiyorsan öncelikle o değişecek bu tarz evden yollama kovma vs yapmayacak suanda da sen ararsan veya eve geri dönersen seni cepte görecek bekle annenin evinde seni koyduğunu pişman olsun bir caba göstersin gelsin ama sen çok ani hemen bir şey olsun istiyorsun aramadi diyorsun birak elbet kendisi merak edecek seni e artık etmiyorsa da o zaman zaten sonuç belli . Ayrıca sen kaç yaşındasın suan o kac yaşında.? Bir hediye konusu bu kadar uzamaz ki yaniNe yapayım davayı mı açayım hemen
Ben 33 yaşımdayım eşim 40 yaşında . Hmm sadece bekleyim yani dimi o zamanAşkım dava aç mı diyoruz sana ? Kendini düşürme diyoruz simdi adam seni evden yollamış bak bu hiç hoş değil bir kere . Sen bu adamla evli kalmak istiyorsan öncelikle o değişecek bu tarz evden yollama kovma vs yapmayacak suanda da sen ararsan veya eve geri dönersen seni cepte görecek bekle annenin evinde seni koyduğunu pişman olsun bir caba göstersin gelsin ama sen çok ani hemen bir şey olsun istiyorsun aramadi diyorsun birak elbet kendisi merak edecek seni e artık etmiyorsa da o zaman zaten sonuç belli . Ayrıca sen kaç yaşındasın suan o kac yaşında.? Bir hediye konusu bu kadar uzamaz ki yani
Benden büyüksünüz ikiniz de :) ben 28. Bence beklemelisin çünkü kendisi ayıp etmiş sana .Bir insan evden yollayacak kadar kızamaz eşine. Bekle ve gör gerçekten pişman mı ya da ne gibi bir tavrı var.Ben 33 yaşımdayım eşim 40 yaşında . Hmm sadece bekleyim yani dimi o zaman
En son hiç bir şeyin umrumda değil falan demiştiBenden büyüksünüz ikiniz de :) ben 28. Bence beklemelisin çünkü kendisi ayıp etmiş sana .Bir insan evden yollayacak kadar kızamaz eşine. Bekle ve gör gerçekten pişman mı ya da ne gibi bir tavrı var.
Biraz çocuksu hareketler geldi bana ya yaşına şaşırdım valla . Yani size bir hediye konusundan dolayı bunu yapmış olması tuhaf . Muhakak birikme veya başka bir konular var diye düşünüyorumEn son hiç bir şeyin umrumda değil falan demişti
Dönmicem zaten ondan net bir şey gelene dek yapacak bir şey yok kiEvini terketmeseydin..git falan dediyse,istiyorsan sen git ,burası müşterek evimiz,yasalarda da bu böyle de..bu salak adamların laflariyla yollara düşmeyin yaa...madem geldin,dönmen olmaz şimdi..
Hiç bir şey yapmayacaksın. Çıkıp gittiysen haklısındır diye düşünüyorum. İçinde eğer kendini suçlu gördüğün bir konu varsa özür dilemede aramada bir sakınca yok. Ama haklıysan hiç bir şey yapmadan adım atmasını bekle bence.Merhabalar geçen gün bir konu açmıştım eşimle aramda yaşanan tartışma hakkında sonrasında kendisi beni evde görmek istemediğini söyleyince ailemin yanına gelmiştim yaklaşık 3 gündür ailemin yanındayım eşim sadece ilk geldiğim gün vardım mı diye aradı sonra ne arama ne sorma oldu . Ne yapmalıyım sizce ?
Bitmesini neden istemiyorsun? Mutlu muydun evliliğinde?Ben açmayı düşünmüyorum davayı hem bitsin istemiyorum bir şekilde hem de bitecekse de bari bedelini ödesin böyle oynayıp atmış gibi olmasın
Hem 2. Evliliğim hem de seviyordumBitmesini neden istemiyorsun? Mutlu muydun evliliğinde?
Seviyorsan bir diyeceğim yok ama sırf ikinci evliligin diye bu adama taviz verirsen daha çok ezilirsin.Hem 2. Evliliğim hem de seviyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?