Aramıyo ne yapmaya çalışıyor olabilir ?

Eğer o gecenin oncesi gunler normal gecseydi boyle olmazdim bende ondan onceki zamanlardada durmadan alkol icmeye basladi o gece de bunun tuzu biberi oldu da patladim
Ozaman öyle yazicaktiniZ ve yanlış anlaşılma olmicakti burdaki konuda ve bende duzeltim ozaman bu adam madem alkolik siz bence 3 kere daha düşünün evliliği. .

Benle agresif agresif konusan oydu ben ona iyi eglenceler icmeler takilmalar diyecek bi insan degilim o gece ki konusmalarida tersleyiciydi hep nasil susup alttan alayimki benimkide can sabir
Hayır ben asla seni terslerken alttan al ya da rahatsız oldugun bır durumu sus kabullen demiyorum.
Adam sen istemiyorsun diye içmeyi bırakmaz böyle engel olmaya calısınca da gözünde dırdırcı olursun.
Lutfen nasıl bir eş istedigine karar ver, şimdi sözlüyken tahammül edemediğine evliyken bebegın varken hiç tahammül edemezsin.

Bi rahat bıraksaydın keşke.
Öbür gün ayıkken rahatsız olduğun konuları paylaşırdın.
Oda onu dedi bu aksam degilde yarin ne diyeceksen dersin dedi basindan savma bu tutamadim kendimi elimde degil
Sözlendik derken kendi aranızda mı aileler arasında mı?? Ne bilim bizim buralarda olsa bu sorun direk adamın ailesine söylenirdi rahatsızlık dile getirilirdi bu kısmı anlamıyorum işte, geri kafalı biri değilim ama bazı konuları hiç anlayamıyorum nişanlıyken sözlüyken sorunlar yaşanıyor ve bu sorunlar yaşanırken aileler nerde?
Yok canim tabikide aile arasinda oldu sozumuz ben kendi aileme desem olay daha buyurdu benin ailem alkole iyi bakmiyolar onun ailesinede gidip bir sey diyemedim onla kendi aramda halletmeye calistim iste olanlar bunlar

Yav adam yapacağını yapmış. Arkadaşlarının yanında. Bu kadar soylenmenin manası nedir? Kaldı ki adam sarhoş bu konuştuklarınızı ciddiye alır mı? Arkadaşlarının yanında olduğu belli. Neden hemen hih onlar benden değerli tabi bidi bidisina girdiniz. Hele hele üst üste aramalar. Bir de mesajla beni daha arama demeler. Valla ben buradan daraldim. Ciddiye alınmak istiyorsanız trip atmayın ve blöf yapmayın. Yoksa hiçbir kavgada şimdiki gibi ciddiye alinmazsiniz. Sizi aramayarak en mantıklı hamleyi yapıyor. Pişman olup sizin aramanizi bekliyor büyük ihtimalle. Ben olsam öyle yapardım. Sorun varsa muhasebesi kriz anında yapılmaz. Olay biter herkes sakinleşir öyle konuşulur.

Sen adamin en keyfli anında hesabı kesersen adam da tınlamaz tabi...o taraftan oyle itici gorunuyorsun ki normal yani ...
Bana yapilsa bende tınlamam daha...
Elbette ki restini cek ama o an degil
Ya canim bundan onceki zamanlardada alkol isi artti bu son noktasi oldu benim icin hep basindan savarcasina konustu mesajdan icimi kustum
Kirildim canim yandi o an kendimi tutamadim yarinida bekleyemedim yanindakilerle sirf icecek gulup eglenecek diye kirginligimida bastiramadim basindan savarak konusmasinida hazmedemedim telefonda konusmama firsat vermedi hep bir sey diyomusun kapatiyorum deyip deyip durdu icimdekileri mesajdan kustum

Ozaman öyle yazicaktiniZ ve yanlış anlaşılma olmicakti burdaki konuda ve bende duzeltim ozaman bu adam madem alkolik siz bence 3 kere daha düşünün evliliği. .
Alkolik denir mi denmez mi bilmiyorum ama bazen hic icmez yani uzun zamandir icmiyoduda bu aralar is cikisi birkac bira alip kuzenleriyle oturmaya etmeye bira icmeye basladi rahatsizligimida dile getiriyodum zaten tamam diyodu icmiyoduda ee dugun geceside cok abartti icmeyi basindan savarcasina konusmasi bende patlamaya neden oldu

Hayır ben asla seni terslerken alttan al ya da rahatsız oldugun bır durumu sus kabullen demiyorum.
Adam sen istemiyorsun diye içmeyi bırakmaz böyle engel olmaya calısınca da gözünde dırdırcı olursun.
Lutfen nasıl bir eş istedigine karar ver, şimdi sözlüyken tahammül edemediğine evliyken bebegın varken hiç tahammül edemezsin.
Lafimi dinlemeyen insan degil yapma etme dedigimde dinler belki o aksam benle ters duz konusmasaydi bu sorunda olmayacakti insan gibi konussaydi ben sinirle arama etme diye saydirmis olsamda insan gonul almaya calismaz mi aramaz mi hic

Lafimi dinlemeyen insan degil yapma etme dedigimde dinler belki o aksam benle ters duz konusmasaydi bu sorunda olmayacakti insan gibi konussaydi ben sinirle arama etme diye saydirmis olsamda insan gonul almaya calismaz mi aramaz mi hic
Tabiki arar gönlünü almaya çalışmıyorsa sen onun gönlünde yoksun ne yazık ki

Alkolik denir mi denmez mi bilmiyorum ama bazen hic icmez yani uzun zamandir icmiyoduda bu aralar is cikisi birkac bira alip kuzenleriyle oturmaya etmeye bira icmeye basladi rahatsizligimida dile getiriyodum zaten tamam diyodu icmiyoduda ee dugun geceside cok abartti icmeyi basindan savarcasina konusmasi bende patlamaya neden oldu
Bak canım düğün gecesi diyorsun ve arkadaşlarıyla beraber orda ve 1 gecede olsunn kendi arkadaslariyla başbaşa erkek erkeğe egleniyorlar yaninelinde telefonla sana süreklı yazıp ilgilenemez dimi sana söylemiş arkadaslayiz demiş nerde olduğunu naptigini biliyorsun ve ona biraz alan birakmaliydin 1 gececikte olsa nefes aldirmaliydin ve arkadaşlarıyla zaman geçirirken trip atmamaliydin

Çift olarak yaşlarınız nedir??? Ben en çok bunu merak ettim.

Adam bir gün eğlenmiş sayenizde eğlenememiş ama burnundan getirmişsiniz!!

Bana fazla ilgi bekleyen şımarmak isteyen bir tip gibi geldiniz nedense..
Öyle laf olsun diye her ağzınıza geleni söylememeniz gerektiğini öğrenmiş oldunuz böylece malesef :(

Bence çok haksızsınız....Sözlünüzün şu an ki tavrı çok kibarca...daha büyük kavgaları önlüyor sanki..tabi hala terk edilmediyseniz..

Yetişkin birinin içkisine, sigarasına karışmak çok itici gerçekten. Bu durumlara tamamen karşı biriyseniz, sizin gibi düşünen biriyle olmanız her iki taraf içinde daha olumlu olurdu. Şimdi bu adamı değiştirmeye çalıştıkça dırdırcı görüneceksiniz. Benim için kesin bir çizgi bu diyorsanız ilişkinizi gözden geçirin bence. Sizi çok seviyorsa ve bırakırım bir daha içmem derse bile bir süre sonra tekrar içer. Daha zor durumda kalırsınız.

Tabiki arar gönlünü almaya çalışmıyorsa sen onun gönlünde yoksun ne yazık ki
Gonlunde yoksam niye sozlendik ettik o zaman ki biz gorucu usulu olmadi ya sonucta
Bak canım düğün gecesi diyorsun ve arkadaşlarıyla beraber orda ve 1 gecede olsunn kendi arkadaslariyla başbaşa erkek erkeğe egleniyorlar yaninelinde telefonla sana süreklı yazıp ilgilenemez dimi sana söylemiş arkadaslayiz demiş nerde olduğunu naptigini biliyorsun ve ona biraz alan birakmaliydin 1 gececikte olsa nefes aldirmaliydin ve arkadaşlarıyla zaman geçirirken trip atmamaliydin
Orasi evet oyle anliyorumda durumu ama kendimi ifade edemiyorum size sanki konusma uslubu hal hareketleri beni kırdı sanki ben dis kapinin dis mandaliyim gibi kirginim kirginligimda gecmiyo hala bide ustune gonlumu almaya calismayip o gunden sonra da aramamasi ne bileyim bitti mi yani her sey onuda anlamadim 3ncu gune girdik aramamasinin
Çift olarak yaşlarınız nedir??? Ben en çok bunu merak ettim.

Adam bir gün eğlenmiş sayenizde eğlenememiş ama burnundan getirmişsiniz!!

Bana fazla ilgi bekleyen şımarmak isteyen bir tip gibi geldiniz nedense..
Öyle laf olsun diye her ağzınıza geleni söylememeniz gerektiğini öğrenmiş oldunuz böylece malesef :KK43:

Bence çok haksızsınız....Sözlünüzün şu an ki tavrı çok kibarca...daha büyük kavgaları önlüyor sanki..tabi hala terk edilmediyseniz..
Ben 21 o 24
Benimde suan kafamda ki en buyuk soru isaretide o ayrildimi bittimi eee bittiyse bundan benimde bi zahmet haberim olmali bi mesaj yada arama bitti etti diye ha ola ki bu sebeptende bitecekse ayriliyosa baksin isine yoluna ben arkadaslariyla oturup icmesine bi laf ediyorum diye benden ayrilan insan hic olmasin onun karsisinda 1 2 haftalik iliskisi yok

Siz sevdiğiniz insana ağzınıza ne gelirse saydırma hakkını görüyorsunuz ama karşınızdaki insanın buna kırılıp, sinirlenip, size rest çekme hakkı yok öyle mi? Bu işler karşılıklı olmalı. Anlayış bekliyorsanız anlayış, ilgi bekliyorsanız ilgi, sevgi bekliyorsanız sevgi vermelisiniz. Ben adama girişeyim, o öpüp okşamaya devam etsin modu sadece karşı tarafı bıktırır. Bir de eğer alkolik değilse, kırk yılda bir arkadaşının düğününe gitmiş, grupça eğlenmişler, ne kadar üstüne gitmişsiniz. Normal zamanlarda, sık sık içmeye başladıysa bundan rahatsız olmakta çok haklısınız ama dile getiriş şekliniz ve zamanınız yanlış. Böyle saydırarak değil, alıp karşınıza neden rahatsız olduğunuzu anlatarak yapmalısınız bunu. Anlatırsınız, kendisini düzeltmesini istersiniz, yok kendinde düzeltecek bir şey görmüyorsa, o zaman yol verirsiniz.

Zaten o gun kör kütük sarhoşsa arama beni dediğinizi hatirlar mi bencr hatırlamaz. Birde alkol tüketen biriyle olmak istemiyorsanız ona göre belirleyin kararlarinizi.
Benim için alkol kirmizi çizgi azi çoğu mesela sizin için nasilsa ona göre belirleyin

Yetişkin birinin içkisine, sigarasına karışmak çok itici gerçekten. Bu durumlara tamamen karşı biriyseniz, sizin gibi düşünen biriyle olmanız her iki taraf içinde daha olumlu olurdu. Şimdi bu adamı değiştirmeye çalıştıkça dırdırcı görüneceksiniz. Benim için kesin bir çizgi bu diyorsanız ilişkinizi gözden geçirin bence. Sizi çok seviyorsa ve bırakırım bir daha içmem derse bile bir süre sonra tekrar içer. Daha zor durumda kalırsınız.
Ben bu şeylere karsi bir insan degilim herkesin kendi hur iradesi sigarayi bende kullaniyorumki kaldi ki ona icemezsin demem alkole gelince cok nadir icerim kendisi arttirdi icmeyi bu aralar,o gece ki benle konusma uslubu beni sinirlendirdi kırdı kim karsisindaki erkek onu basindan savarcasina konusurken susabilir ki yapan belki vardir bilemem ama ben susamiyorum

Zaten o gun kör kütük sarhoşsa arama beni dediğinizi hatirlar mi bencr hatırlamaz. Birde alkol tüketen biriyle olmak istemiyorsanız ona göre belirleyin kararlarinizi.
Benim için alkol kirmizi çizgi azi çoğu mesela sizin için nasilsa ona göre belirleyin
Hayir kor kutuk degildi ben sık sık icilmesinden rahatsizim

Ablacim okurken ben bunaldim sozlediniz diye niye bu kadar baskı yapıyorsunuz anlamadım biraz sakin olun biliyorum stresli bi durum ama olan size oluyor bırakın akışına relax olun

Orasi evet oyle anliyorumda durumu ama kendimi ifade edemiyorum size sanki konusma uslubu hal hareketleri beni kırdı sanki ben dis kapinin dis mandaliyim gibi kirginim kirginligimda gecmiyo hala bide ustune gonlumu almaya calismayip o gunden sonra da aramamasi ne bileyim bitti mi yani her sey onuda anlamadim 3ncu gune girdik aramamasinin
Ama kuzum sen demişsin adama mesajla arama beni artık diye. ..

Oda onu dedi bu aksam degilde yarin ne diyeceksen dersin dedi basindan savma bu tutamadim kendimi elimde degil

Yok canim tabikide aile arasinda oldu sozumuz ben kendi aileme desem olay daha buyurdu benin ailem alkole iyi bakmiyolar onun ailesinede gidip bir sey diyemedim onla kendi aramda halletmeye calistim iste olanlar bunlar
Alkol hiç iyi bir şey değil bence ailenizden saklamayın .

Siz sevdiğiniz insana ağzınıza ne gelirse saydırma hakkını görüyorsunuz ama karşınızdaki insanın buna kırılıp, sinirlenip, size rest çekme hakkı yok öyle mi? Bu işler karşılıklı olmalı. Anlayış bekliyorsanız anlayış, ilgi bekliyorsanız ilgi, sevgi bekliyorsanız sevgi vermelisiniz. Ben adama girişeyim, o öpüp okşamaya devam etsin modu sadece karşı tarafı bıktırır. Bir de eğer alkolik değilse, kırk yılda bir arkadaşının düğününe gitmiş, grupça eğlenmişler, ne kadar üstüne gitmişsiniz. Normal zamanlarda, sık sık içmeye başladıysa bundan rahatsız olmakta çok haklısınız ama dile getiriş şekliniz ve zamanınız yanlış. Böyle saydırarak değil, alıp karşınıza neden rahatsız olduğunuzu anlatarak yapmalısınız bunu. Anlatırsınız, kendisini düzeltmesini istersiniz, yok kendinde düzeltecek bir şey görmüyorsa, o zaman yol verirsiniz.
Aradigimda konustugumuzda basindan savarcasina konusmasi beni yukseltti eee bide o kadar icmis konusuyoruz hala iciyolardi devam ediyolardi bende orada atlattim yetmedimi kac saattir iciyosun diye konustum oda simdi deme yarin ne dersen de hadi ben kapatiyorum deyip deyip durdu ben o an benle tabi saatlerce telefonda konussunda istemedim ama daha ılımlı iyi konussaydi bunlar olmazdı kac gundur aramiyo her sey bitti mi ne oldugunuda anlamis degilim

Back
X