Aramıyo ne yapmaya çalışıyor olabilir ?

Alkol hiç iyi bir şey değil bence ailenizden saklamayın .
Ne yapacagimi bilmiyorum aileme acamam alkol mevzusunu ama ailemde aramizin bozuldugunu anladi gibi evdeki hal hareketlerimden bugun bide pazar biz her zaman bir seyler yapardik cikardik disari suan evdeyim ve noldu siz kavgami ettiniz diyolar

Ama kuzum sen demişsin adama mesajla arama beni artık diye. ..
Tamam oyle dedim diye aramamasi mi lazim yani uzaktan bakildiginda haklisiniz hak veriyorum size cok simarik cocukca hareketleri olan bi insan gibi gorunuyorum ama tamam 1 gun aramadi 2 gun aramadi bugunde 3 ncu gun yani daha beni hic mi aramayacak boyle mi surup gidecek

Tamam oyle dedim diye aramamasi mi lazim yani uzaktan bakildiginda haklisiniz hak veriyorum size cok simarik cocukca hareketleri olan bi insan gibi gorunuyorum ama tamam 1 gun aramadi 2 gun aramadi bugunde 3 ncu gun yani daha beni hic mi aramayacak boyle mi surup gidecek
Bu belirsizlikten kurtulmak için mesaj atmanız gerekiyor ozaman, "yüzyüze konuşup o masadan ya evet yada Hayir diye kalmamız lazım sıkıntılarımı anlatmam lazım " demeniz gerekiyor ve alicagimi cevap doğrultusunda karar vermeniz gerekiyor. .

Ablacim okurken ben bunaldim sozlediniz diye niye bu kadar baskı yapıyorsunuz anlamadım biraz sakin olun biliyorum stresli bi durum ama olan size oluyor bırakın akışına relax olun
Aynen olan bana oluyo zaten icip eglenen o oldu evde karalara baglayan depresyon style takilan ben oldum boyle aramadikca da daha da doluyorum kinleniyorum ona bittimi ne olduk bir sey de anlamadim

Bu belirsizlikten kurtulmak için mesaj atmanız gerekiyor ozaman, "yüzyüze konuşup o masadan ya evet yada Hayir diye kalmamız lazım sıkıntılarımı anlatmam lazım " demeniz gerekiyor ve alicagimi cevap doğrultusunda karar vermeniz gerekiyor. .
Hayir gerek yok ben daha onu ne ararim ne yazarim ben fazlasiyla konustum zaten benim mesajlarima donmeyen bi cevap dahi vermeyen oydu sessizlige burundu birde ustune ustluk gene arayan ben olamam yoruldum 3 gundur her seyden yoruldum ne olacaksa da olsun soz de atilacaksa atilsin

Arama demişsiniz aramamıs bi öyle bi böyle düşünmez erkekler
Sizin yaptıgınız tuhaf asıl
Evet icmek güzel bişey değil ancak erkekler arkadaslarının yanında kücük düşürülmek istemez
O gece napıyosa yapsın ertesi gün konusmalıydınız
Öfkeyle kalktınız zararla mecburen oturmak zorundasınız

Bende öyleyim mesela aynisini ben yasamis olsam arar dururdum gonlunu almak icin hadi 1 gun aramazdim sinirler yatissin diye arardim sonra ama persembe gecesinden sonra benimki hic aramadi sevmiyo o zaman ya ciddi ciddi bitirmis kafasinda
Çekme bunu boşver sen de bitir kafanda erkeğin nazı niyazı sevgisizi çekilmez

Ne yapacagimi bilmiyorum aileme acamam alkol mevzusunu ama ailemde aramizin bozuldugunu anladi gibi evdeki hal hareketlerimden bugun bide pazar biz her zaman bir seyler yapardik cikardik disari suan evdeyim ve noldu siz kavgami ettiniz diyolar
Ben her şeyi aileden sakladım ailemin istemediği bi evlilik diye her şeyi sakladım sonuç evliliğim bitti. Kesinlikle söyleyin ayrıca hiç hayırlı gibi durmuyor karşınızdaki insan ilk izlenim her zaman çok önemlidir

Aradigimda konustugumuzda basindan savarcasina konusmasi beni yukseltti eee bide o kadar icmis konusuyoruz hala iciyolardi devam ediyolardi bende orada atlattim yetmedimi kac saattir iciyosun diye konustum oda simdi deme yarin ne dersen de hadi ben kapatiyorum deyip deyip durdu ben o an benle tabi saatlerce telefonda konussunda istemedim ama daha ılımlı iyi konussaydi bunlar olmazdı kac gundur aramiyo her sey bitti mi ne oldugunuda anlamis degilim
İyi de adam alkollüymüş, yani bu konuşmada aklı başında davranması gereken sizdiniz, bunun yerine uzatmışsınız, o da kapatmak istemiş, adamda mantıklı konuşacak kafa yokmuş ki zaten. Bunu beni başından savmak istedi olarak görüyorsunuz. Normalde bunu yapıyor mu? Herhalde yapmıyordur.
Durum hoşunuza gitmemiş olabilir, bu kısmı anlıyorum. Ama dediğim gibi zamanlamanız ve yönteminiz yanlış. O sırada bırakacaktınız, arkadaşlarıyla olmanın tadını çıkarsın, zaten bu amaçla gitmiş. Rutin hayatınızda alkol sorunu varsa, onu ayrıca değerlendirip, konuşmak lazım.

Hayir gerek yok ben daha onu ne ararim ne yazarim ben fazlasiyla konustum zaten benim mesajlarima donmeyen bi cevap dahi vermeyen oydu sessizlige burundu birde ustune ustluk gene arayan ben olamam yoruldum 3 gundur her seyden yoruldum ne olacaksa da olsun soz de atilacaksa atilsin
Yaa ama vallahi sağlıkli değilsiniz. .. ozaman neden niye aramiyor sormuyor persembeden beri diyorsunuz , neden ben olsam arar gönül alırdım diyorsunuz, neden evdekilere söyleyemem diyorsunuz, ARKADAŞ DERDİN NE OZAMAN ?

Arama demişsiniz aramamıs bi öyle bi böyle düşünmez erkekler
Sizin yaptıgınız tuhaf asıl
Evet icmek güzel bişey değil ancak erkekler arkadaslarının yanında kücük düşürülmek istemez
O gece napıyosa yapsın ertesi gün konusmalıydınız
Öfkeyle kalktınız zararla mecburen oturmak zorundasınız
Arkadaslarinin yaninda nasil kucuk dusmus oluyor ben o yere gidip milletin arasinda konusmadim ya telefonda konustuk oda biz konusurken onlarin yanindan kalkip uzaklasirken konustu ikidebir bana zaten yanlarina geciyorum kapatiyorum deyip deyip durdu boyle aramamaya devam mi edecek bitti ayrildikmi onuda anlamadim

Yaa ama vallahi sağlıkli değilsiniz. .. ozaman neden niye aramiyor sormuyor persembeden beri diyorsunuz , neden ben olsam arar gönül alırdım diyorsunuz, neden evdekilere söyleyemem diyorsunuz, ARKADAŞ DERDİN NE OZAMAN ?
Hayiiirr ayni durum bende olsa benim yaptigimi o yapsa ben onun yerinde olsam bana beni arama etme daha dese ben arar gonlunu alirdim onun demek istedim o mesajimda yanlis anlamissiniz ben sonuc olarak o ararsa konusurum o aramadigi surece ben onu aramam bunu diyorum .

Hayiiirr ayni durum bende olsa benim yaptigimi o yapsa ben onun yerinde olsam bana beni arama etme daha dese ben arar gonlunu alirdim onun demek istedim o mesajimda yanlis anlamissiniz ben sonuc olarak o ararsa konusurum o aramadigi surece ben onu aramam bunu diyorum .
Bu dik kafalilikla ben sen muhabbetlerine girerek zaten bi evlilik inanki yurumez .. sen bence otur ailene nasıl bir açıklama yapicaksin onu düşün, çıktığın bu yolda bence hiç evlilik düşünme geç olmadan..

Herkese selamlar..
Ben yeni sözlendim sıkıntımda persembe aksami benimkinin arkadasinin dugunu vardi iş arkadaslariyla beraber gittiler sehir disinda bir yerdeydi dugun gecenin sonuna doğruda alkol icmisler hepsi bende sinirlendim gerildim (bu aralar benimki fazla alkol icmeye basladi cunku) yarın sabah iş var kafayı yapmissin gelmiyomusunuz ordan buraya artık dedim benimkide herkes kafayi yapti arabayi surecek halde degil kimse sabaha dogru yola cikicaz oradan gecicez işe dedi iyi tamam dedim sustum ama icim icimi yiyo bilmiyorum neden bu kadar bunaldim sinirlendim ama bu konusmanin 1 saat sonrasi aradim benimkini napiyosun felan filan diye hala iciyodu beyefendi tutamadim kendimi basladim konusmaya senin amacin ne iyice zivanadan ciktin alkolik bir sey oldun diye basladim oda hep lafimi kesip basimi sisirme yarin istedigini de az bi rahat birak vs tarzi konustu bi sey diyomusun kapatiyorum ayip oluyo arkadaslara yanlarina gecicem dedi bende onlara ayip oluyo dimi bana ayip olmuyo dedim bir sey diyomusun dedi hayir dedim kapatti bende o sinirle buna mesajdan kaptırdım biz sözlendik evlilik yolundayiz sen bunu kavrayamadinmi ne bu alkol sevdası gezme sevdası yanindakiler benden daha mi degerli ne sorumsuz bi insansin senle sözlenen aklıma edim simdi beni aramiyosun mesaj atmiyosun ya yarında buraya geldiginde beni sakın arama etme daha bi dunya laf dedim. Bunlar gece 1 bucuk civarı oldu ama beyefendi beni o gunden bu ana şu saatte kadar hiç aramadı.
Ne yapmaya calisiyo olabilir bitirdimi yani ne bilim bi insan bugun 3ncu gun neden hic aramaz ?
(Ben sinirle mesajdan daha beni sakın arama etme felan yazdim ama sinirle o ciddiye almis olsa dahi bunu insan sevdigim dedigi insani aramaz mi gonul almayadami calismaz?)
Kac yasindasin bence cok buyutuyosun.Önceden boyle huylari varsa ve biliyosan bukadar mudahil olma kacar gider zaten trip atarak oyle patlayarak biyere gelemezsin.Eger rahatsizsan bu is zaten olmaz iyice dusunmelisin.

Ben 21 o 24
Benimde suan kafamda ki en buyuk soru isaretide o ayrildimi bittimi eee bittiyse bundan benimde bi zahmet haberim olmali bi mesaj yada arama bitti etti diye ha ola ki bu sebeptende bitecekse ayriliyosa baksin isine yoluna ben arkadaslariyla oturup icmesine bi laf ediyorum diye benden ayrilan insan hic olmasin onun karsisinda 1 2 haftalik iliskisi yok

Biraz relax olsan, kontrol edeceğim diye saçmalamasan böyle olmazdı.Şimdi düşün dur böyle daha mı iyi.

Henüz çok gençsin biraz kendine güvenin olsun 21 yaşında bir hanım olarak bir adama sen olmazsan olmaz, sende istediğim gibi olmazsan olmaz diyebilmeniz enteresan.

rahat ol biraz.kendine güven.Seni seçmişki sözlenmişsiniz ama sürekli bıdı bıdı yapma.erkekler çekmez.erkek huzur ister.senin çözmenin gereken neden birden çok içmeye felan başladı acaba onun ruhundaki fırtınalardan haberin var mı? Önce bunu çözmen gerek.kaç yıllık ilişki diyorsun adamı hiç tanımıyor gibisin.

Daha çok rahat davranarak daha çok tanımaya çalış.senin 18yaşında çıkmaya başladığın adamla 24 yaşındakinin aynı olmasını bekleme.ne duygu ne heyecan ne istek..hepsi değişir doğanın kanunu bu.Önce karşısındaki kişiyle empati yapmayı dene.lütfen hatanıda kabul et özür dilemeyi bil.çünkü çok hatalısın.umarım öfkeyle kalkıp zararla oturmazsın.

Ya anlamaya çalış ya da Hayat çok acı öğretir insana anlamak zorunda kalırsın malesef.
Bol şans ablacım :KK66:

Arkadaslarinin yaninda nasil kucuk dusmus oluyor ben o yere gidip milletin arasinda konusmadim ya telefonda konustuk oda biz konusurken onlarin yanindan kalkip uzaklasirken konustu ikidebir bana zaten yanlarina geciyorum kapatiyorum deyip deyip durdu boyle aramamaya devam mi edecek bitti ayrildikmi onuda anlamadim
Arkadaslarının yanından kaldırılmak bile onlar icin elzem
Her dönüşünde ne geyiklere maruz kalıyordur biraz empati yapın lütfen
Erkekler kadınlar gibi değil her telefona kalkıp döndügünde imalar dürtmeler laf sokmalar eksik olmaz
Bence sinirli size ve arama demişsiniz gururlanmıs aramamıs
Sizin yazmanız lazım ne yani bu kadar cabuk mu sildin beni vs gibisinden
Zaten az biraz seviyosa uzatmaz üste cıkmaya calısmaz

kimseyi suclamayacagim. Karakterleriniz ve yasam tarzlariniz birbirine uygun degil. Boyle bir adami ancak vurdumduymaz bir kadin kaldirabilir.evlilige cok uygun biri degil diye dusunuyorum. Ayrica sen sinirli ve kontrolcü bir tipsin. Bu adam ise buna assssla gelecek bir adam degil. Evlendiginde hersey daha sarpa saracak seni temin ederim. O yüzden neden aramiyor diye sormaktan ziyada sapkani onüne koy ve kendine sor,bu adamla ben hayati surdurebilirmiyim diye.mevzu çok net. seni aramamis.belli ki o da sana bozuk. onu rahatsiz huzursuz ettin diye. detaylari boşver..

bir daha beni arama demişsin.
bende olsam aramam.
hem niye aramalı gönül almalı diye düşündüğünü de anlamadım. haksız olan sensin. arama diyen sensin çocuk niye arayıp gönül alsın ki?

Back
X