Herkese selamlar..
Ben yeni sözlendim sıkıntımda persembe aksami benimkinin arkadasinin dugunu vardi iş arkadaslariyla beraber gittiler sehir disinda bir yerdeydi dugun gecenin sonuna doğruda alkol icmisler hepsi bende sinirlendim gerildim (bu aralar benimki fazla alkol icmeye basladi cunku) yarın sabah iş var kafayı yapmissin gelmiyomusunuz ordan buraya artık dedim benimkide herkes kafayi yapti arabayi surecek halde degil kimse sabaha dogru yola cikicaz oradan gecicez işe dedi iyi tamam dedim sustum ama icim icimi yiyo bilmiyorum neden bu kadar bunaldim sinirlendim ama bu konusmanin 1 saat sonrasi aradim benimkini napiyosun felan filan diye hala iciyodu beyefendi tutamadim kendimi basladim konusmaya senin amacin ne iyice zivanadan ciktin alkolik bir sey oldun diye basladim oda hep lafimi kesip basimi sisirme yarin istedigini de az bi rahat birak vs tarzi konustu bi sey diyomusun kapatiyorum ayip oluyo arkadaslara yanlarina gecicem dedi bende onlara ayip oluyo dimi bana ayip olmuyo dedim bir sey diyomusun dedi hayir dedim kapatti bende o sinirle buna mesajdan kaptırdım biz sözlendik evlilik yolundayiz sen bunu kavrayamadinmi ne bu alkol sevdası gezme sevdası yanindakiler benden daha mi degerli ne sorumsuz bi insansin senle sözlenen aklıma edim simdi beni aramiyosun mesaj atmiyosun ya yarında buraya geldiginde beni sakın arama etme daha bi dunya laf dedim. Bunlar gece 1 bucuk civarı oldu ama beyefendi beni o gunden bu ana şu saatte kadar hiç aramadı.
Ne yapmaya calisiyo olabilir bitirdimi yani ne bilim bi insan bugun 3ncu gun neden hic aramaz ?
(Ben sinirle mesajdan daha beni sakın arama etme felan yazdim ama sinirle o ciddiye almis olsa dahi bunu insan sevdigim dedigi insani aramaz mi gonul almayadami calismaz?)