Aramıyo ne yapmaya çalışıyor olabilir ?

Ikimizde ayni sehirdeniz ayni mahallede otururuyoruz hatta bende arada sirada icmeyi severim kafam dağılır onunda boyleyken icmesine bir sey demezdim ama arttinca olaya el koydum sık sık olmaz sonucta onada dedim evlenince boyle seylere gelemem diye oda bilir bunu

Hatali olabilirim ama onunda hatasi buyuk tek icmesinden de degil kastim telefonda bana ileri geri konusmalari hala kulagimda ilk o bana boyle yapti sonra ben ileriye gittim telefonda adam akilli konusup icimi rahatlatmadi da ben aramicam ararsam tersler bir sey der ben oyle hissediyorum

Böyle yaparak onu kendinden uzaklaştırırsın.
Kimse arayıp dır dır konuşan bir eş-kız arkadaş istemez.
Tamam hayatım sonra konuşuruz demesi gerekirdi onunda hatası var ama sonuçta içmiş aklı başında değildi.

Ben ona hadi kalk evlenelim edelim demedim Allahin takdiri işte 5 sene beraberdik evlenme teklifi aldim isteme söz derken oldu her şey insan kimi sevecegini de secemiyo sonucta canim
Aynen öyle ama aileler arasinda sozlendik ettik iş ciddiye bindi ben nasil kalkip diyim evdekilere bir sey olay adam akilli kökünden duzelsin isterken
Bu adamı sen 5 yıldır tanıyorsun ve adamın içtiğini biliyorsun.. insan kimi sevecegini bilemiyor ama kimin evlilik teklifini kabul edip edemicegini biliyor okadar aklimiz var dimi canim ? bile bile lades demişsin evlilik teklifine evet diyip sozlenmissin simdide sorun ediyorsun bildiğin şeyleri yani İçmesini ee iyide bu adam zaten içiyor 5 yıldır tanıyorsun.. Ayrıca ailene neden soyleyemeyesin henuz yolun en basindayken birde evlenince pişman olunca napicaksin sürekli içen bir adam olucak eve alkollü gelicek ozaman napicaksin aileme söyleyemem cekicemmi diceksin SAÇMALAMA Sevgi aşk hersey değil bunu unutma !

Bilmiyorum ben arayamam bir tek onu biliyorim o kadar laf dedim ettim nasil arayayim birde

Sevdigim adamin evlilik teklifine nasil hayir diyebilirdim en mutlu anımdı zil zurna sarhos olup kafayi yapan birisi değil o aksam da biz konusurken iciyolardi ama konusmasi sesi kendindeydi ileriki saatlerini bilemem ama biz tartisirken gayette kendindeydi

Ayyyy ozaman dert etme kendine, sevdiğim adam diyip durduğun adama trip atmak yerine evlen ve bir evlilik daha alkol yüzünden bitsin nedim sana.. oturdum burda kendime dert edindim sana yol göstermeye çalışıyorum gormediklerini 3. Göz olarak göstermeye çalışıyorum ama sen trip attigin ,söylendiğin, alkolikmisin sen dedigin , arama beni dediğin adamin seni neden aramadigi için burda yanip tutusuyorsun ve sana yol gösterenlere bile tirpler atıyorsun nedim arkadaşım hayat senin hayatın yaşa gör sevgi herseyse

O zaman ayrılmayı göze almışsın demekki.
Geçmiş olsun.
Her eğlenmeye gittiğimde bana sayıp sövecek bir hayat arkadaşı bende istemem.
Nereden biliyosun her gittigi yerde bunu yaptigimi ?
Yol gosteren siz de dahil olmak uzere ben kimseye trip atmiyorum trip atacak olsam sizlerden niye akil isteyeyim ki konu acayim burada ben bir hata yapmis olsamda benimde halimi hos gorun lutfen empati cok bunaldim gercekten bunaldim seviyorum ben bu adami bunu bir kez daha anlamis oldum aramiyo aramiyo aramiyo canim yaniyo bunaldim alkolunde allah belasini versin cok bunaldim 3 gun degilde 3 sene yok sanki cok kotuyum sinirden agliyorum bunaldim anlatamicagim sekilde hemde
"Seninki" bunalmış
Bitirdimi yani

Bak kuzum senden yasca oldukça büyüğüm 34 yaşındayım ve gerçekten seni birinin kendine getirmesi gerekiyor, bitanem sevgi aşk anlıyorum seni çok güzel ve özel bişi ve anlıyorum 5 yılın var bu adamla yaşamış olduğun fakat kuzum bak bu adam tamam sen demiş olsan bile arama yazma diye düşün şimdi seni aramiyor sormuyor mesaj bile atmiyor yani çabalamiyor gönül almiyor üstelik yeni taze Sözlüsunuz siz ! Peki kuzum düşünsene bi hayal etsene bu adamla evli olup evde ufak bi nedenden dolayi tartistiginizi ne yapabilir bu adam " oda degisitirir seninle uyumayabilir, eve gelmeyebilir,telefonlarini acmayabilir " bak bu yaşadığın sana bi işaret olabilir gerçekten bak sevgi aşk hersey değil biraz lütfen mantığını kullan ileriyi düşün o 3 gün 3 yıl gibi diyorsun ya peki sonrasında ah demek keşke demek istermisin seni merak etmeyen aramayan mesaj atmayan biri var ve belkide hafta sonu yine arkadaşlarıyla ve oturup içiyor. .

Ben olsam ayrılırdım. Sözlünüz de benimle aynı fikirde demek ki.
Hem bir ton laf sayıp "arkadaşların daha değerli, beni bir daha arama" diye trip atmışsınız, sonra da "insan sevdiğini aramaz mı, gönlünü almaya çalışmaz mı?" diyorsunuz. Siz arayıp gönül almayı düşünmez misiniz? Hep o mu pışpışlasın sizi?

Konu sahibi ne oldu barıştınız mı?

Hanimlar baristik ne o aradi ne ben yolda karsilastik doğal olarak öyle konustuk uzun uzun konustuk benim aramami bekledigini soyledi cok agir konustugum arama etme vs bi dunya laf dedigim icin benim aramami beklemis bunu dile getirdi mesajlarini silmedim tuttum tam aricak gibi oldugumda attigin mesajlari okudum arama istegim kacti dedi baya baya konustuk karsiliklida birbirimizden ozur dileyerek daha boyle bir sey yasamamak icin anlastik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…