- 4 Ağustos 2018
- 191
- 43
- 13
- Konu Sahibi heartless-
-
Ikimizde ayni sehirdeniz ayni mahallede otururuyoruz hatta bende arada sirada icmeyi severim kafam dağılır onunda boyleyken icmesine bir sey demezdim ama arttinca olaya el koydum sık sık olmaz sonucta onada dedim evlenince boyle seylere gelemem diye oda bilir bunuCevaplardan anladığım bu adam alkolü bırakmaz. Benim eşimde haftada 4-5 gün içiyordu. Evlenince çok zor. Kabul etmiyorsan evlenme. Değişmeyecek sende böyle davrandıkça sevgi saygı kalmayacak. Benim eşim aramadan iki saat geçirmezdi. Senin ki 3 gündür aramıyor . Burada defalarca yazıldı iyi düşün. İçkisini kabul etmiyorsan bu mesele sürekli yaşanacak. Özel değilse nereli göçmen falansa hiç vazgeçmez.
Hatali olabilirim ama onunda hatasi buyuk tek icmesinden de degil kastim telefonda bana ileri geri konusmalari hala kulagimda ilk o bana boyle yapti sonra ben ileriye gittim telefonda adam akilli konusup icimi rahatlatmadi da ben aramicam ararsam tersler bir sey der ben oyle hissediyorumSen gururunu kırıp ara çünkü hatanın büyüğü sende tamam ergenlik edip içmiş olabilir ama erkekler arkadaşlarıyla takılmayı seviyorlar nedense.
Benim eşim şuan evli olmamıza rağmen önemli birşey olmadığı sürece arkadaşlarının yanında uzun süre telefonda konuşmaz,erkek erkeğe barlara alemlere gittiklerini de düşünme genelde pes oynayıp içiyorlar başka birşey yok onların eğlencesi de böyle işte karışmamak lazım.
Bence arayıp güzelce konuşmalısın onu anladığını düşünmeli aranızın daha da iyi olacağına eminim yoksa kendinden soğutursun.
Böyle yaparak onu kendinden uzaklaştırırsın.Hatali olabilirim ama onunda hatasi buyuk tek icmesinden de degil kastim telefonda bana ileri geri konusmalari hala kulagimda ilk o bana boyle yapti sonra ben ileriye gittim telefonda adam akilli konusup icimi rahatlatmadi da ben aramicam ararsam tersler bir sey der ben oyle hissediyorum
Ben ona hadi kalk evlenelim edelim demedim Allahin takdiri işte 5 sene beraberdik evlenme teklifi aldim isteme söz derken oldu her şey insan kimi sevecegini de secemiyo sonucta canim
Bu adamı sen 5 yıldır tanıyorsun ve adamın içtiğini biliyorsun.. insan kimi sevecegini bilemiyor ama kimin evlilik teklifini kabul edip edemicegini biliyor okadar aklimiz var dimi canim ? bile bile lades demişsin evlilik teklifine evet diyip sozlenmissin simdide sorun ediyorsun bildiğin şeyleri yani İçmesini ee iyide bu adam zaten içiyor 5 yıldır tanıyorsun.. Ayrıca ailene neden soyleyemeyesin henuz yolun en basindayken birde evlenince pişman olunca napicaksin sürekli içen bir adam olucak eve alkollü gelicek ozaman napicaksin aileme söyleyemem cekicemmi diceksin SAÇMALAMA Sevgi aşk hersey değil bunu unutma !Aynen öyle ama aileler arasinda sozlendik ettik iş ciddiye bindi ben nasil kalkip diyim evdekilere bir sey olay adam akilli kökünden duzelsin isterken
Bilmiyorum ben arayamam bir tek onu biliyorim o kadar laf dedim ettim nasil arayayim birdeBöyle yaparak onu kendinden uzaklaştırırsın.
Kimse arayıp dır dır konuşan bir eş-kız arkadaş istemez.
Tamam hayatım sonra konuşuruz demesi gerekirdi onunda hatası var ama sonuçta içmiş aklı başında değildi.
Sevdigim adamin evlilik teklifine nasil hayir diyebilirdim en mutlu anımdı zil zurna sarhos olup kafayi yapan birisi değil o aksam da biz konusurken iciyolardi ama konusmasi sesi kendindeydi ileriki saatlerini bilemem ama biz tartisirken gayette kendindeydiBu adamı sen 5 yıldır tanıyorsun ve adamın içtiğini biliyorsun.. insan kimi sevecegini bilemiyor ama kimin evlilik teklifini kabul edip edemicegini biliyor okadar aklimiz var dimi canim ? bile bile lades demişsin evlilik teklifine evet diyip sozlenmissin simdide sorun ediyorsun bildiğin şeyleri yani İçmesini ee iyide bu adam zaten içiyor 5 yıldır tanıyorsun.. Ayrıca ailene neden soyleyemeyesin henuz yolun en basindayken birde evlenince pişman olunca napicaksin sürekli içen bir adam olucak eve alkollü gelicek ozaman napicaksin aileme söyleyemem cekicemmi diceksin SAÇMALAMA Sevgi aşk hersey değil bunu unutma !
O zaman ayrılmayı göze almışsın demekki.Bilmiyorum ben arayamam bir tek onu biliyorim o kadar laf dedim ettim nasil arayayim birde
Sevdigim adamin evlilik teklifine nasil hayir diyebilirdim en mutlu anımdı zil zurna sarhos olup kafayi yapan birisi değil o aksam da biz konusurken iciyolardi ama konusmasi sesi kendindeydi ileriki saatlerini bilemem ama biz tartisirken gayette kendindeydi
Nereden biliyosun her gittigi yerde bunu yaptigimi ?O zaman ayrılmayı göze almışsın demekki.
Geçmiş olsun.
Her eğlenmeye gittiğimde bana sayıp sövecek bir hayat arkadaşı bende istemem.
Yol gosteren siz de dahil olmak uzere ben kimseye trip atmiyorum trip atacak olsam sizlerden niye akil isteyeyim ki konu acayim burada ben bir hata yapmis olsamda benimde halimi hos gorun lutfen empati cok bunaldim gercekten bunaldim seviyorum ben bu adami bunu bir kez daha anlamis oldum aramiyo aramiyo aramiyo canim yaniyo bunaldim alkolunde allah belasini versin cok bunaldim 3 gun degilde 3 sene yok sanki cok kotuyum sinirden agliyorum bunaldim anlatamicagim sekilde hemdeAyyyy ozaman dert etme kendine, sevdiğim adam diyip durduğun adama trip atmak yerine evlen ve bir evlilik daha alkol yüzünden bitsin nedim sana.. oturdum burda kendime dert edindim sana yol göstermeye çalışıyorum gormediklerini 3. Göz olarak göstermeye çalışıyorum ama sen trip attigin ,söylendiğin, alkolikmisin sen dedigin , arama beni dediğin adamin seni neden aramadigi için burda yanip tutusuyorsun ve sana yol gösterenlere bile tirpler atıyorsun nedim arkadaşım hayat senin hayatın yaşa gör sevgi herseyse
Bitirdimi yani"Seninki" bunalmış
E şimdi yapmışsın ya işte,adam "bir kere gittim neler dedi" diye düşünüp "demekki her gittiğimde böyle yapacak" diye düşünmüştür. Bizde bile bu algıyı yarattın,bu algıyı yok etmek senin elinde.Nereden biliyosun her gittigi yerde bunu yaptigimi ?
Bak kuzum senden yasca oldukça büyüğüm 34 yaşındayım ve gerçekten seni birinin kendine getirmesi gerekiyor, bitanem sevgi aşk anlıyorum seni çok güzel ve özel bişi ve anlıyorum 5 yılın var bu adamla yaşamış olduğun fakat kuzum bak bu adam tamam sen demiş olsan bile arama yazma diye düşün şimdi seni aramiyor sormuyor mesaj bile atmiyor yani çabalamiyor gönül almiyor üstelik yeni taze Sözlüsunuz siz ! Peki kuzum düşünsene bi hayal etsene bu adamla evli olup evde ufak bi nedenden dolayi tartistiginizi ne yapabilir bu adam " oda degisitirir seninle uyumayabilir, eve gelmeyebilir,telefonlarini acmayabilir " bak bu yaşadığın sana bi işaret olabilir gerçekten bak sevgi aşk hersey değil biraz lütfen mantığını kullan ileriyi düşün o 3 gün 3 yıl gibi diyorsun ya peki sonrasında ah demek keşke demek istermisin seni merak etmeyen aramayan mesaj atmayan biri var ve belkide hafta sonu yine arkadaşlarıyla ve oturup içiyor. .Yol gosteren siz de dahil olmak uzere ben kimseye trip atmiyorum trip atacak olsam sizlerden niye akil isteyeyim ki konu acayim burada ben bir hata yapmis olsamda benimde halimi hos gorun lutfen empati cok bunaldim gercekten bunaldim seviyorum ben bu adami bunu bir kez daha anlamis oldum aramiyo aramiyo aramiyo canim yaniyo bunaldim alkolunde allah belasini versin cok bunaldim 3 gun degilde 3 sene yok sanki cok kotuyum sinirden agliyorum bunaldim anlatamicagim sekilde hemde
Herkese selamlar..
Ben yeni sözlendim sıkıntımda persembe aksami benimkinin arkadasinin dugunu vardi iş arkadaslariyla beraber gittiler sehir disinda bir yerdeydi dugun gecenin sonuna doğruda alkol icmisler hepsi bende sinirlendim gerildim (bu aralar benimki fazla alkol icmeye basladi cunku) yarın sabah iş var kafayı yapmissin gelmiyomusunuz ordan buraya artık dedim benimkide herkes kafayi yapti arabayi surecek halde degil kimse sabaha dogru yola cikicaz oradan gecicez işe dedi iyi tamam dedim sustum ama icim icimi yiyo bilmiyorum neden bu kadar bunaldim sinirlendim ama bu konusmanin 1 saat sonrasi aradim benimkini napiyosun felan filan diye hala iciyodu beyefendi tutamadim kendimi basladim konusmaya senin amacin ne iyice zivanadan ciktin alkolik bir sey oldun diye basladim oda hep lafimi kesip basimi sisirme yarin istedigini de az bi rahat birak vs tarzi konustu bi sey diyomusun kapatiyorum ayip oluyo arkadaslara yanlarina gecicem dedi bende onlara ayip oluyo dimi bana ayip olmuyo dedim bir sey diyomusun dedi hayir dedim kapatti bende o sinirle buna mesajdan kaptırdım biz sözlendik evlilik yolundayiz sen bunu kavrayamadinmi ne bu alkol sevdası gezme sevdası yanindakiler benden daha mi degerli ne sorumsuz bi insansin senle sözlenen aklıma edim simdi beni aramiyosun mesaj atmiyosun ya yarında buraya geldiginde beni sakın arama etme daha bi dunya laf dedim. Bunlar gece 1 bucuk civarı oldu ama beyefendi beni o gunden bu ana şu saatte kadar hiç aramadı.
Ne yapmaya calisiyo olabilir bitirdimi yani ne bilim bi insan bugun 3ncu gun neden hic aramaz ?
(Ben sinirle mesajdan daha beni sakın arama etme felan yazdim ama sinirle o ciddiye almis olsa dahi bunu insan sevdigim dedigi insani aramaz mi gonul almayadami calismaz?)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?