- 10 Ağustos 2018
- 151
- 152
- 18
- Konu Sahibi heartless-
-
Canım erkekler alkol arkadaş ortamını bulunca birde içmeye başlayınca bırakamıyor. İyice sarhoş oluyor. Böyle bir durumda kendimi öldürüyorum desen bırakıp gelmez. Şimdi ya kabul edeceksin ya etmeyeceksin. Seçim yapmalısın. Ne sıklıkta içiyor mesela düğünde içmiş bunda birşey yok. Sık boğaz etme. Kabul edemeyeceğin sıklıkta içiyorsa şimdiden vazgeç. Şunu da söyleyeyim söylendikçe artıracak. Ve evet arama bekle sakinleşip arasın.Herkese selamlar..
Ben yeni sözlendim sıkıntımda persembe aksami benimkinin arkadasinin dugunu vardi iş arkadaslariyla beraber gittiler sehir disinda bir yerdeydi dugun gecenin sonuna doğruda alkol icmisler hepsi bende sinirlendim gerildim (bu aralar benimki fazla alkol icmeye basladi cunku) yarın sabah iş var kafayı yapmissin gelmiyomusunuz ordan buraya artık dedim benimkide herkes kafayi yapti arabayi surecek halde degil kimse sabaha dogru yola cikicaz oradan gecicez işe dedi iyi tamam dedim sustum ama icim icimi yiyo bilmiyorum neden bu kadar bunaldim sinirlendim ama bu konusmanin 1 saat sonrasi aradim benimkini napiyosun felan filan diye hala iciyodu beyefendi tutamadim kendimi basladim konusmaya senin amacin ne iyice zivanadan ciktin alkolik bir sey oldun diye basladim oda hep lafimi kesip basimi sisirme yarin istedigini de az bi rahat birak vs tarzi konustu bi sey diyomusun kapatiyorum ayip oluyo arkadaslara yanlarina gecicem dedi bende onlara ayip oluyo dimi bana ayip olmuyo dedim bir sey diyomusun dedi hayir dedim kapatti bende o sinirle buna mesajdan kaptırdım biz sözlendik evlilik yolundayiz sen bunu kavrayamadinmi ne bu alkol sevdası gezme sevdası yanindakiler benden daha mi degerli ne sorumsuz bi insansin senle sözlenen aklıma edim simdi beni aramiyosun mesaj atmiyosun ya yarında buraya geldiginde beni sakın arama etme daha bi dunya laf dedim. Bunlar gece 1 bucuk civarı oldu ama beyefendi beni o gunden bu ana şu saatte kadar hiç aramadı.
Ne yapmaya calisiyo olabilir bitirdimi yani ne bilim bi insan bugun 3ncu gun neden hic aramaz ?
(Ben sinirle mesajdan daha beni sakın arama etme felan yazdim ama sinirle o ciddiye almis olsa dahi bunu insan sevdigim dedigi insani aramaz mi gonul almayadami calismaz?)
Gönül almaya çalışması gereken o mu sizmisiniz? Resmen adamın gecesini zehir etmişsiniz, ben de olsam aramam. Adamın içtiğini o gece öğrenmediniz sonuçta.Herkese selamlar..
Ben yeni sözlendim sıkıntımda persembe aksami benimkinin arkadasinin dugunu vardi iş arkadaslariyla beraber gittiler sehir disinda bir yerdeydi dugun gecenin sonuna doğruda alkol icmisler hepsi bende sinirlendim gerildim (bu aralar benimki fazla alkol icmeye basladi cunku) yarın sabah iş var kafayı yapmissin gelmiyomusunuz ordan buraya artık dedim benimkide herkes kafayi yapti arabayi surecek halde degil kimse sabaha dogru yola cikicaz oradan gecicez işe dedi iyi tamam dedim sustum ama icim icimi yiyo bilmiyorum neden bu kadar bunaldim sinirlendim ama bu konusmanin 1 saat sonrasi aradim benimkini napiyosun felan filan diye hala iciyodu beyefendi tutamadim kendimi basladim konusmaya senin amacin ne iyice zivanadan ciktin alkolik bir sey oldun diye basladim oda hep lafimi kesip basimi sisirme yarin istedigini de az bi rahat birak vs tarzi konustu bi sey diyomusun kapatiyorum ayip oluyo arkadaslara yanlarina gecicem dedi bende onlara ayip oluyo dimi bana ayip olmuyo dedim bir sey diyomusun dedi hayir dedim kapatti bende o sinirle buna mesajdan kaptırdım biz sözlendik evlilik yolundayiz sen bunu kavrayamadinmi ne bu alkol sevdası gezme sevdası yanindakiler benden daha mi degerli ne sorumsuz bi insansin senle sözlenen aklıma edim simdi beni aramiyosun mesaj atmiyosun ya yarında buraya geldiginde beni sakın arama etme daha bi dunya laf dedim. Bunlar gece 1 bucuk civarı oldu ama beyefendi beni o gunden bu ana şu saatte kadar hiç aramadı.
Ne yapmaya calisiyo olabilir bitirdimi yani ne bilim bi insan bugun 3ncu gun neden hic aramaz ?
(Ben sinirle mesajdan daha beni sakın arama etme felan yazdim ama sinirle o ciddiye almis olsa dahi bunu insan sevdigim dedigi insani aramaz mi gonul almayadami calismaz?)
Hangi dediğimizi yapıyorlar da arama diyeceğiz aramayacak. Belli ki sinirli beyefendi.Arayacak adam numaranı değiştirsen seni gelir bulur arama dedin diye aramayacak değil saçma
Herkese selamlar..
Aklın varsa at sözü falan .Normalde böyle söylemem ama içip arkadaşlarına uyan adamlardan bir halt olmadığını burada çook okuduk sen sen ol taviz verme.Evlenirsen daha çok bekler çok ağlarsın canım.Kendi değerini bil gitsin arkadaşlarını seçsin.Herkese selamlar..
Ben kendimi haksiz gormuyorum hala tepkilerim asiri olabilir onlari kabul ederim ama diger kalaninda haksiz gormuyorum sevdigim adam tabikide bitsin istemiyorum sevdigim adamla yuvam olsun istiyorum ama onu arayan ilk adimi atan ben olmucam buyuk konusmak istemiyorum ama olmucam ailem konusuna gelirsek ailem baskın sertlerdir biraz konuyu acarsam olay cok buyuyebilirBu dik kafalilikla ben sen muhabbetlerine girerek zaten bi evlilik inanki yurumez .. sen bence otur ailene nasıl bir açıklama yapicaksin onu düşün, çıktığın bu yolda bence hiç evlilik düşünme geç olmadan..
Seviyorum ama bazi bu tarz huylarindan sikayetciyim bu arada 21 yasindayimKac yasindasin bence cok buyutuyosun.Önceden boyle huylari varsa ve biliyosan bukadar mudahil olma kacar gider zaten trip atarak oyle patlayarak biyere gelemezsin.Eger rahatsizsan bu is zaten olmaz iyice dusunmelisin.
Cok guzel dogru seyler yazmissiniz herzaman alkol kullanan biriydi ama bu kadar aşırı olmazdi ben sormaz olurmuyum hep soruyorum bi derdin bi seyin mi var cok icmeye basladin diye keyfine diyodu ben bazi noktalarda hatami kabul ediyorum da onceki sevgililik hayatimizda degiliz ki sozlendik aileler arasinda benim durumum evede yansiyo soruyolar bir sey mi oldu diye tamam arama dedim de 3 gundur insan hic mi merak edip ne bileyim aramaz ne yapicam ben bilmiyorum cok bunaldim cokkkBiraz relax olsan, kontrol edeceğim diye saçmalamasan böyle olmazdı.Şimdi düşün dur böyle daha mı iyi.
Henüz çok gençsin biraz kendine güvenin olsun 21 yaşında bir hanım olarak bir adama sen olmazsan olmaz, sende istediğim gibi olmazsan olmaz diyebilmeniz enteresan.
rahat ol biraz.kendine güven.Seni seçmişki sözlenmişsiniz ama sürekli bıdı bıdı yapma.erkekler çekmez.erkek huzur ister.senin çözmenin gereken neden birden çok içmeye felan başladı acaba onun ruhundaki fırtınalardan haberin var mı? Önce bunu çözmen gerek.kaç yıllık ilişki diyorsun adamı hiç tanımıyor gibisin.
Daha çok rahat davranarak daha çok tanımaya çalış.senin 18yaşında çıkmaya başladığın adamla 24 yaşındakinin aynı olmasını bekleme.ne duygu ne heyecan ne istek..hepsi değişir doğanın kanunu bu.Önce karşısındaki kişiyle empati yapmayı dene.lütfen hatanıda kabul et özür dilemeyi bil.çünkü çok hatalısın.umarım öfkeyle kalkıp zararla oturmazsın.
Ya anlamaya çalış ya da Hayat çok acı öğretir insana anlamak zorunda kalırsın malesef.
Bol şans ablacım
Aynen oyle eskiden ne kavgalarimiz olurdu daha beterini bile demisligim oldu gene ariyodu evimin onlerine geliyodu simdi ne degistiArayacak adam numaranı değiştirsen seni gelir bulur arama dedin diye aramayacak değil saçma
Ben eger arar yazarsam agir laflar edebilir bana ters ters konusabilir biliyorum huyunu o oyle yapinca ben daha da fıttırırım cok daha kotu seyler yasariz onuda gectim benim icimden de aramak gelmiyo ben bazi noktalarda haksizim ama onun o gece ki konusma uslubu dedigi laflar da kulagimda halaArkadaslarının yanından kaldırılmak bile onlar icin elzem
Her dönüşünde ne geyiklere maruz kalıyordur biraz empati yapın lütfen
Erkekler kadınlar gibi değil her telefona kalkıp döndügünde imalar dürtmeler laf sokmalar eksik olmaz
Bence sinirli size ve arama demişsiniz gururlanmıs aramamıs
Sizin yazmanız lazım ne yani bu kadar cabuk mu sildin beni vs gibisinden
Zaten az biraz seviyosa uzatmaz üste cıkmaya calısmaz
Aynen oyle olayi cok iyi anlayip sonuc cikarmissiniz gercekten de oyle seviyorum ee bide sözlendik işler daha ciddiye bindi her seyi karsilikli alttan alarak hallediyorduk ben ona bile bazen derim vurdumduymaz olamiyorum ben cok dusunur kafama takarim kafamda kurarim diye siz orda cok dogru noktaya deginmissiniz eger bu sebepten bitecekse biter en ufak kavga da tartisma da bu hale geleceksek ben arama desem bile eskiden kavgalarda da daha fazlasini diyodum o zamanlar niye ariyodu evimin onune geliyodu simdi sözlendikten sonra ne degisti de aramiyokimseyi suclamayacagim. Karakterleriniz ve yasam tarzlariniz birbirine uygun degil. Boyle bir adami ancak vurdumduymaz bir kadin kaldirabilir.evlilige cok uygun biri degil diye dusunuyorum. Ayrica sen sinirli ve kontrolcü bir tipsin. Bu adam ise buna assssla gelecek bir adam degil. Evlendiginde hersey daha sarpa saracak seni temin ederim. O yüzden neden aramiyor diye sormaktan ziyada sapkani onüne koy ve kendine sor,bu adamla ben hayati surdurebilirmiyim diye.mevzu çok net. seni aramamis.belli ki o da sana bozuk. onu rahatsiz huzursuz ettin diye. detaylari boşver..
Telefonda bana ettigi laflar hala kulagimda ilk o beni tersleyici konustu bastan savarcasina davrandi ben ilk baslarda hep tamam tamam deyip sustum en sonunda benimde tepemin tası attı hala iciyoruz deyince daha doymadinmi icmeye kac saattir iciyosun hala sabah birde o kafayla nasil işe gideceksin evlenicez biz demi boyle mi yapip yapip duracaksin dedim olaylar oyle gelisti ben onda bi ağırlık bekliyodum kendimi ifade edemiyorum ama lafimi sozumu dinlemesini isterdimbir daha beni arama demişsin.
bende olsam aramam.
hem niye aramalı gönül almalı diye düşündüğünü de anlamadım. haksız olan sensin. arama diyen sensin çocuk niye arayıp gönül alsın ki?
Aynen öyle ama aileler arasinda sozlendik ettik iş ciddiye bindi ben nasil kalkip diyim evdekilere bir sey olay adam akilli kökünden duzelsin isterkenİçki kötülüğün başı.
Bence içmeyen biriyle evlenin
Dugun gecesi onceki aksamlardada arkadaslari veya kuzenleriyle otururken birkac bira alip onlarla iciyodu o zamanlardada laf yapiyodum dugun geceside sinirlenmeme ragmen ilk baş sakince karsiladim sonra hala iciyoruz ediyoruz muhabbetine gelince cildirdim aramicam zaten 3 gundur insan hic mi sakinlesmez onuda anlayamadim eskiden arardi en fazla 2 gundu oda belki etmezdi bile suan ne bilim sasiriyorum birde sozlenmisiz sonuctaCanım erkekler alkol arkadaş ortamını bulunca birde içmeye başlayınca bırakamıyor. İyice sarhoş oluyor. Böyle bir durumda kendimi öldürüyorum desen bırakıp gelmez. Şimdi ya kabul edeceksin ya etmeyeceksin. Seçim yapmalısın. Ne sıklıkta içiyor mesela düğünde içmiş bunda birşey yok. Sık boğaz etme. Kabul edemeyeceğin sıklıkta içiyorsa şimdiden vazgeç. Şunu da söyleyeyim söylendikçe artıracak. Ve evet arama bekle sakinleşip arasın.
Ondan onceki aksamlardada surekli iciyordu o gece patlama noktasi olduGönül almaya çalışması gereken o mu sizmisiniz? Resmen adamın gecesini zehir etmişsiniz, ben de olsam aramam. Adamın içtiğini o gece öğrenmediniz sonuçta.
Bu aklimdan gecmiyor degil surekli dusunuyorum hatta sanki her lafi her seyi dinliyolar da bu dedigimi cok dinleyesi geldi adaminHangi dediğimizi yapıyorlar da arama diyeceğiz aramayacak. Belli ki sinirli beyefendi.
O bana telefonda ters ters konusurken ben agzima geleni demeden nasil durayim tutamiyorum da kendimi bana adam akilli konussaydi icimi rahatlatacak sekilde bende mesajdan kaptirmazdim canim ona ifade gercekten edemiyorum kendimiBen ağzıma geleni söyleyeyim,her türlü saygısızlığı yapayım ama o beni yine de aramalı diyorsunuz..
Konu çıkış itibariyle haklı bile olsanız bu üslupla her daim haksız çıkacaksınız bence.
5 sene beraberligimiz oldu huyumuzu suyumuzu biliyoruz karar verdik geldi ailesiyle istemeye sozumuzde oldu işte ben ona bu kadar sık icmeni istemiyorum deyip deyip durdum sonra 2 3 gun icmedi dugun gecesi oldu ondada sinirlendim ama gene bir sey demedim telefonda konusurken konusmasina laflarina gicik kaptim patlama oldu bende eskiden de ne kavgalarimiz oldu daha ne arama etme dedimde aradi da simdi niye aramiyo ona hayret ediyorumO da sizin icin "Ayda yilda bir düğüne gitmisim arkadaslarımla kafa dağıtalım dedik bir salmadi huzur vermedi susmadı susmadı susmadı ya evlenince de böyle darlarsa kafamin etlerini yerse" diyordur.Herkes kendi açısından baktığı icin hakli görüyor kendini.Empati yapmayi bir başarabilsek..
Bir arkadaşım var masallah evlenmeden onceden de iyilerdi simdi de iyiler. "Sinirlenmissen bir süre sabret tut içinde en sakin,keyifli oldugu zamanlarda şakacıklı,oyuncuklu patlayiver gitsin bu sekilde şirin diğer türlü dırdırcı oluyorsun" der..
Bence akıllıca :)
Ama sürekli bu moddaysa problem.Evliliğe hazır olmadığı anlamına gelir ki en ufak bir problemde yapamiyoruumm diye nazlanır.Çok iyi düşünüp karar vermelisiniz..
Bu sebepten miEvlenmeyin.
Eger ararsa ben zaten hep acik konusan bi insanim dolayli laflarla ima ederek konusmam acik acik her zaman derim ki konusursak dicem de telefonda konusurken adam akilli benim konusmami dinlemedi ki bir sey diyomusun kapatiyorum deyip deyip durdu ben hepten fittirdim mesajdan kaptirdim maalesef ki insan gonul almaz mi arayipta yazik ya ne diyim harbi yaziklar olsunCogumyz ayni hatayi yapiyoruz. Sozlenince ya da evlenince tamamen bize endeksli yasasin istiyoruz. Oysa onun da bir cevresi var. Onlardan kopamaz. Alkol almasindan rahatsizsaniz hic alkol kullanmayan biriyle evlilik yoluna girmeliydiniz. Adami aramissimiz, arkadaslarinin yaninda telefinda fircayi cekmissiniz. Bir de ustune mesajlar yahdirmissiniz. O cocuk degil, siz de onun annesi degilsiniz. Arama demissiniz aramamis iste. Ilgi bekliyorsaniz aramadin demeliydiniz. Dolayli yollardan ilgi beklediginizi soylemeyin, acin direk ne istediginizi acikca konusun.
Şu arkadaş lafindan oyle nefret ediyorum ki oyle deyip deyip durdum o ictigin arkadaslarinla evlenirsin bi omur ayni yastiga beraber bas koyarsiniz artik dedim bu kadar degerli arkadaslarin var madem daha da beni asla arama etme yazdim evlenince bu seyleri yasamak istemiyorum yasayamam da zaten simdiden olunca yasaninca onune gecmeye calisiyorum lafimi esirgemiyorum istemiyorum cunku gerektiginde ben gerektiginde o alltan almasini bilmeliyiz ama suan kim cezalandirildi anlamis degilim aci ceken suan benim gozu telefonda bi arama mesaj bekleyende zoruma gidiyo cokAklın varsa at sözü falan .Normalde böyle söylemem ama içip arkadaşlarına uyan adamlardan bir halt olmadığını burada çook okuduk sen sen ol taviz verme.Evlenirsen daha çok bekler çok ağlarsın canım.Kendi değerini bil gitsin arkadaşlarını seçsin.
Hayir kimse eşli gitmedi ben bu aralar alkolu fazla icmesinden zaten sikayetciydim o aksam da iciyolardi sinirlenmistim genede susmustum dugun diye sirf telefonda bana ters ters konusmalarina ben sinirlendim patladim alkol muhabbetide patlamamda araya dahil olduOff kendim yaptigim zamanlar aklima geldi de ozamanlar bana bu mesajla yagdirmacalar cok normal geliyordu ama disarda bakinca berbat birseymis. Ictigini biliyorsunuz niye saat basi ariyorsunuz ki? Size niye ayip olsun onu anlayamadim? Arkadaslariyla dugune gitmesi mi size ayip? Icki icmesi mi? Diger arkadaslari esli gittide sizi mi almadi? Oyle degilse size ayip olan bir durum yok.
O anı yasarken insan hislerine sinirine hakim olamiyo şuan dusundugumde keske diger gunu bekleseydim kizmak icin diyorum ama o anı yasarken sinirden gozum donmustu tutamadim kendimi mesajdan bi dunya sey yazdim cok agir laflar da dedim eger ararsa sakin konusucam aricak mi bilmiyorum eskiden de kavgalarda arama etme neler neler derdim boyle olmamisti hicÜstüne gitmekle hata etmişsin.
Bende bu yollardan geçtim,bizimde içki durumlarımız olmuştu.
Gecenin bir yarısı sahil kenarına gitmeler,gezmeler içmeler vs.
En büyük hatayı ona bağırarak yaptım,bağırdım çağırdım kızdım ağladım üzüldüm ayrıldım engelledim.
Aslında en güzeli sakin kafayla konuşmak bağırmak çağırmak kırıp dökmeden.
O gidip geldiğinde sakince konuşmayı dene,gururunu kırma.
Her türlü kaybeden sen olursun yoksa.
Sen gururunu kırıp ara çünkü hatanın büyüğü sende tamam ergenlik edip içmiş olabilir ama erkekler arkadaşlarıyla takılmayı seviyorlar nedense.O anı yasarken insan hislerine sinirine hakim olamiyo şuan dusundugumde keske diger gunu bekleseydim kizmak icin diyorum ama o anı yasarken sinirden gozum donmustu tutamadim kendimi mesajdan bi dunya sey yazdim cok agir laflar da dedim eger ararsa sakin konusucam aricak mi bilmiyorum eskiden de kavgalarda arama etme neler neler derdim boyle olmamisti hic
Oyle zil zurna bir sarhoslugu yoktu adam akilli kendinde konusuyordu o an insanin duygulari sinirleri cok taze oluyo bilirsiniz olay anını tutamadim kendimi eskiden de kavgalarda derdim daha fazlasi dahi olmustu simdi mi aramayasi tuttu anlamiyorumSevgilim bana mesajda kavga ederken "konusmak istemiyorum" dedi diye ortalığı ayaga kaldirdim 1haftadir yüzüne bakmiyorum defalarca arayip özür dilemesine ragmen. Siz adama arama sorma bidaha diyorsunuz e heralde aramaz. Ayık kafayla neden konuşmadiniz sabretmediniz
Ben ona hadi kalk evlenelim edelim demedim Allahin takdiri işte 5 sene beraberdik evlenme teklifi aldim isteme söz derken oldu her şey insan kimi sevecegini de secemiyo sonucta canim21 yaş çok erken değil mi ya evliliğe adım atmak için? Erkek arkadaşınız da 24 yaşında ve belli ki bir süre daha gezip takılmak ve hayatını yaşamak isteyen biri. Yani kısıtlamayla, yapma, etme demekle olacak bir şey değil ki. Ya tercihlerinize daha yakın birini bulacaktınız ya da birlikte bu şekilde olgunlaşmayı öğreneceksiniz.. Ama yıpratıcı olacağı kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?