• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aramıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi yalnizasli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben sanki bu olayları biyerden hatırlıyorum..Bi ÖZEL ARAMA arkadaşımız vardı da..

sırnaşık şey

kızlar bundan sonra zaten bitti sanırım hayatında başkası var 19 günlük ayrılıkta hemen başkasını bulcak kişiden zaten hayır gelmez haklısınız

21 yaşında cnm o da :( ama aklı daha oturmamış gibi :( Ya kızlar biz ayrıldık ayrılalı bakıyorumda hep evlilikten bahsediyo :( Nolduğunu anlamıyorum. Bizim ilişkimizi hakkında bi kaç seferdir hep zamana bırakalım demişti ama abisi ve abisinin ilişkisi hakkında zamana bırakmak olmaz diye söylendi geçen :( Şimdide hep evlilik off :(

Demek kendisinin bulduğu kişiyle evlenecek. Nette bu sanal tanışma ortamlarında dışardan izleyici biri olarak derimki netten olmuyor bu işler. Olan da vardır elbet ama denk birini bulmak zor. Yaşın çok genç ve netteki erkeklerin senin için kullanacakları tabiri diyeyim mi 19 luk çıtır veya veya lolita manita tarzı şeyler. En dürüst samimi görünen erkekler bile nedense sanalda karşılaştıkları bayanlarda biraz şeytanilik arıyorlar yani tamam karşımda böyle ciddi konuşuyorda sadece göstermelik bende hadi kuralına uyayım bende akıllı cevaplar vereyim der. Öyle bir an gelirki öyle bir söz söylerki siz baştan beri şu hafif kadınlardan farklı görünmemişsinizdir gözünde. ışte böyle erkeklerle kadınlar farklı anlayışları farklı.

cnm bunlar klasik erkek davranışları işte...
ayrılmak istediğini kıza tam anlamıyla söyleyemez, ya da söyler ama o ilgiye alışmıştır, o ilgiyi geri ister, ara sıra konuşalım der, aslında bu insan böyle yaparak kendini sensizliğe alıştırma aşamasındadır....
bence hiç uğraşma cnm, değmez erkekler için ki hemen başkasını bulabilecek bir erkekse hiç mi hiç değmez... sen yoluna bak, daha çok gençsin.... hayat öyle ya da böyle devam ediyor... herşey senin elinde, kendine hayatı zindan da edebilirsin bundan dolayı, kendini daha çok geliştirip daha kültürlü, daha etkili konuşan, dünya görüşü daha güzel bir insan olarak da yetiştirebilirsin... ikincisini yaptığında o kişiden çok daha iyileri seni bulur, bak sen bulursun demiyorum onlar seni bulur tatlımmm :1hug:
teselliyi sakın başkalarında arama cnm, önce özeleştiri yap, sonra hatalarını düzeltmeye çalış, kendini geliştir, değişime açık ol, bak daha ne insanlar olacak hayatında... hemen yeni kız bulan bir erkekten çok daha iyilerine laiksin bence cnm, kendinin kontrolü beyninde olsun, kalbinde değil..... aksi halde pişmanlıklarla dolu bi hayat geçirmeni istemem tatlımm.....

ya cnm ayrıldık evet kendimi geliştiricem. Ama yinede aklımdan şu soru çıkmıyor acaba başkası mı var? Başkası olsaydı ne gibi hareketlerde bulunurdu? Ya çok merak ediyorum Bunu anlamanın bir yolu yok mu? Ona geçen mail attım o kişinin kim olduğunu buldum diye hiç cevap vermedi ama ondan önce böyle bir mail daha atmıştım ve o zaman kimmiş diye merak etti hemen.

ya cnm ayrıldık evet kendimi geliştiricem. Ama yinede aklımdan şu soru çıkmıyor acaba başkası mı var? Başkası olsaydı ne gibi hareketlerde bulunurdu? Ya çok merak ediyorum Bunu anlamanın bir yolu yok mu? Ona geçen mail attım o kişinin kim olduğunu buldum diye hiç cevap vermedi ama ondan önce böyle bir mail daha atmıştım ve o zaman kimmiş diye merak etti hemen.

cnm bnm hayatında başka biri olma ihtimali var... erkekler zaten böyle, birini garantileyene kadar diğerinden tam anlamıyla kopmak istemiyorlar, en azından ben hayatımda hep böyleleriyle karşılaştım.... hem olsun ya da olmasın bence umursama bile.. kendini düşürme, başın dik olsun.... yaşandı ve bitti diye sevin... Allah doğru insanla karşılaşmadan önce bizleri sınamış olabilir ki doğru insanı bulduğumuzda onun kıymetini daha iyi bilelim diye.... üzülme böyle insanlar için, sen kendi yoluna devam et derim... aklına küpe olsun bidaha iyice tanımadan kimseye bağlanma, sen pek tanıyamamışsın sevgilini, hala şüphe ediyorsun...hakettiğin sevgiyi alamaman seninle alakalı değildir, o kişi seni tam anlamıyla sevmemiştir yerimsenibenopuyorumnanaktan

haklısın cnm ya :( abim diyo ki sana taktik yapıp kendine daha çok bağlamaya çalışıyo bir yandan başkasının olduğu daha ağır basıyor ama bir yandan da beni çok ikna etmeye çalıştı başkası yok diye. Kime ve neye inanıcamı şaşırdım

Arkadaşım üzülecek birşey yok.. İnternetten medet umma. Adam akıllı biri zaten internette vakit geçirip, tanımadığı biriyle işi ciddiye dökmez. Kanımca bu kişi senin ilk sevgilin. Ondan ne yapacağınıda bilemiyorsun ve gereğinden fazla hep başlanıyorsun hemde değer veriyorsun diye düşünüyorum. Her sitede kız bulup gönül eğlendiriyim diye bekleyen binlerce kişi var, eğitimsiz, belirli bir çizgisi olmayan kişiler. Öyleki senin ne hissettiğin, ne yaptığın, ne düşündüğün umurlarında bile değil. Aynı anda kimbilir kaç kişiyi idare ediyorlar. Sevgilinin yazdıklarından da böyle biri olduğunu düşünüyorum.

Sevgilinin olması bir zorunluluk değil ama öyle bir baskı oluşturuluyor ki. Özellikle kızlar arasındaki entrikalar, birbirlerini kıskandırma çabaları, çekememeler vs.. bir sevgili olması bir mecburiyetmiş gibi lanse ediliyor. Arkadaşların sana sevgilimle şunu bunu yaptık, bana şunu unu aldı, birlikte çok mutluyuz gibi şeylerle sevgilisi olmayan arkadaşlarına da gönderme yapıyor. Pisikolojik olarak bunlar bilinç altında birikiyor ve bir sevgili ihtiyacı olarak şekilleniyor.

Daha yaşın genç. Hayatında uzun bir ömür var. Sana demiyorum ki hep doğru kişiyi bekle. Çünkü başlangıçta sana herkes doğru kişi gelecektir. Sana bir kaç güzel söz söylemesi bir kaç. demet çiçek alması, önemli günleri hatırlaması sende onun doğru kişi olduğu izlenimi uyandıracaktır, ama zamanla bunun böyle olmadığını anlayacaksın..

Bence biraz utangaç birisin bu yüzden bir sevgili için internete yöneldin. Bu yanlış değil kimine göre kimine görede doğru değil. Senden isteğim sadece düşünmen, hayatta senin için önem teşkil eden şeyler, geçmişte önem teşkil eden şeyler. Ardından bir karşılaştırma.. Geçmişte senin için önemli olan şeyler şuan ne kadar önem taşıyor senin için? Çoğu şey hiç anlam taşımıyordur eminim ki.. Ondan demek istediğim şuan önemsediğin şeylerde gelecekte anlamsızlaşacak. Yaşın ilerledikçe ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksın.

ben ve bir sürü arkadaş int ten evlendik
kocalarımız akılsızmış o halde

haklısın cnm ya :( abim diyo ki sana taktik yapıp kendine daha çok bağlamaya çalışıyo bir yandan başkasının olduğu daha ağır basıyor ama bir yandan da beni çok ikna etmeye çalıştı başkası yok diye. Kime ve neye inanıcamı şaşırdım

cnm taktik uyguluyor diyelim, sence böyle bişi yapıyor olması iyi mi??
taktiklerle mi yürütülmeli bi ilişki yaa?? böyle bişi yapıosa bile kişiliğinden şüphe ederim ben... kendine güveni yok demektir o zaman.... gereksiz şeyler bunlar eğer ciddi bi ilişki varsa ortada... onları geç seni bu kadar üzebiliyor olması sana karşı olan sevgi eksikliğinin kanıtıdır! bence kafası karışmış, senden vazgeçmek istiyor bi yandan, diğer yandan da geçemiyor gibi... ne istediğini bilmiyor bence ve benim en korktuğum insanlar ne istediğini bilemeyen insanlardır !

Akşam üstünden bu yana açıkca süründüğünü belli etti cnm :) Bu istediğim bi gelişme umarım devamı gelir.

Annesini filan aramışsın netten bulmuşsun yaşın küçük canım ya bu kadar ilerletme tanı biraz ki zaten soğumus gibi yaşı kaç bu çocuğun nette tanıştığım 18-24 yaş arası çok erkek var bana abla derler işte abla bir sürü nette görüştüğüm kız var abla bu kızlar çok saf kafamçokkarıştı işte kendi aralarında msn listelerindeki kız sayısıyla birbirlerine övünürler filan. Ha seninki yapmamış olabilirr ama varsay ki evde sörf yaparken öyle sitelere girdi ve de maalesef hazır durumda bir sürü bayan var bunları görmüşse ciddi bir ilişkiyi ağırlık görmüş olabilir yani günü birlik aşklar varken keyfini çıkarmak varken beyefendiler sorumluluğu taşımak istemiyorlar :oklava: . Eğer oturaklı oturmuş bir kişiliği varsa yapmaz bir de gerçekten bir bağlılık vs istiyorsa :1hug:

Bilmiyorum ablacım ya gerçekten. Çıkıp bana herşeyi yapan kendisi ama gene çıkıpta bana unut dedi diye yakınanda kendisi :s çok dengesiz

yaa ne konsunda kavga etiniz bilmiyorum ama sana çok kılişe bi söz söylücem giden her zaman kaybeder. sen dalga geçti falan die kafana takma. dalga geçtiyse kendi terbiyesizliği bırak ne hali varsa görsün arama bak seni nasıl arıcak gör.​

seni istemediği belli
sende bırak üstüne düşme
ne demek ayrıldık ama konuşmak iyi geliyo
sen oyuncak mısın ki onu istediği zaman mutlu edesin
ne sen ara nede o aradığında aç
kendini bilmez birisi içinde üzülmeye deymez
kendini harap etme..

Back
X