- Konu Sahibi yalnizasli
Ben sanki bu olayları biyerden hatırlıyorum..Bi ÖZEL ARAMA arkadaşımız vardı da..
sırnaşık şey
sırnaşık şey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bundan sonra zaten bitti sanırım hayatında başkası var 19 günlük ayrılıkta hemen başkasını bulcak kişiden zaten hayır gelmez haklısınız
ya cnm ayrıldık evet kendimi geliştiricem. Ama yinede aklımdan şu soru çıkmıyor acaba başkası mı var? Başkası olsaydı ne gibi hareketlerde bulunurdu? Ya çok merak ediyorum Bunu anlamanın bir yolu yok mu? Ona geçen mail attım o kişinin kim olduğunu buldum diye hiç cevap vermedi ama ondan önce böyle bir mail daha atmıştım ve o zaman kimmiş diye merak etti hemen.
Arkadaşım üzülecek birşey yok.. İnternetten medet umma. Adam akıllı biri zaten internette vakit geçirip, tanımadığı biriyle işi ciddiye dökmez. Kanımca bu kişi senin ilk sevgilin. Ondan ne yapacağınıda bilemiyorsun ve gereğinden fazla hep başlanıyorsun hemde değer veriyorsun diye düşünüyorum. Her sitede kız bulup gönül eğlendiriyim diye bekleyen binlerce kişi var, eğitimsiz, belirli bir çizgisi olmayan kişiler. Öyleki senin ne hissettiğin, ne yaptığın, ne düşündüğün umurlarında bile değil. Aynı anda kimbilir kaç kişiyi idare ediyorlar. Sevgilinin yazdıklarından da böyle biri olduğunu düşünüyorum.
Sevgilinin olması bir zorunluluk değil ama öyle bir baskı oluşturuluyor ki. Özellikle kızlar arasındaki entrikalar, birbirlerini kıskandırma çabaları, çekememeler vs.. bir sevgili olması bir mecburiyetmiş gibi lanse ediliyor. Arkadaşların sana sevgilimle şunu bunu yaptık, bana şunu unu aldı, birlikte çok mutluyuz gibi şeylerle sevgilisi olmayan arkadaşlarına da gönderme yapıyor. Pisikolojik olarak bunlar bilinç altında birikiyor ve bir sevgili ihtiyacı olarak şekilleniyor.
Daha yaşın genç. Hayatında uzun bir ömür var. Sana demiyorum ki hep doğru kişiyi bekle. Çünkü başlangıçta sana herkes doğru kişi gelecektir. Sana bir kaç güzel söz söylemesi bir kaç. demet çiçek alması, önemli günleri hatırlaması sende onun doğru kişi olduğu izlenimi uyandıracaktır, ama zamanla bunun böyle olmadığını anlayacaksın..
Bence biraz utangaç birisin bu yüzden bir sevgili için internete yöneldin. Bu yanlış değil kimine göre kimine görede doğru değil. Senden isteğim sadece düşünmen, hayatta senin için önem teşkil eden şeyler, geçmişte önem teşkil eden şeyler. Ardından bir karşılaştırma.. Geçmişte senin için önemli olan şeyler şuan ne kadar önem taşıyor senin için? Çoğu şey hiç anlam taşımıyordur eminim ki.. Ondan demek istediğim şuan önemsediğin şeylerde gelecekte anlamsızlaşacak. Yaşın ilerledikçe ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksın.
haklısın cnm yaabim diyo ki sana taktik yapıp kendine daha çok bağlamaya çalışıyo bir yandan başkasının olduğu daha ağır basıyor ama bir yandan da beni çok ikna etmeye çalıştı başkası yok diye. Kime ve neye inanıcamı şaşırdım