Aramiz soğuk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gizemli1007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2019
86
-9
36
31
Merhabalar eşimle abim tartışmışlar ben de olayı abimden dinlemek istedim eşimin yanında abimi arayıp hoparlörde konusmak istedim fakat eşim sen karışma dedi bana sadece daha sonradan olay uzadı eşim bana vurdu şimdi de aynı evin icin de 2 yabancınız ikimizde kızımız için bir aradayız ne yapmam lazım

Eşinle konuşmalısın, şiddetin affı olmadığını, boşanmanız gerektiğini söylemelisin.

Hata etmişsin, kavga varken ortada neden üstüne gidip bir de hoparlör açtın ki!
Ama eşinin hatası daha büyük, ne olursa olsun, her hatanda sana şiddet mi gösterecek yani!!

Eşinle konuşmalısın, şiddetin affı olmadığını, boşanmanız gerektiğini söylemelisin.

Hata etmişsin, kavga varken ortada neden üstüne gidip bir de hoparlör açtın ki!
Ama eşinin hatası daha büyük, ne olursa olsun, her hatanda sana şiddet mi gösterecek yani!!
Acmak istedim ama acmadim cunku karisma vs demeye basladi
Kızım için boşanmak istemiyorum
Ikimiz de çok severek evlendik biz ama sonunun böyle olacağını hiç tahmin etmezdim

sana vuran biriyle hala aynı evi paylaştığına göre barışmak istiyorsun.
yemek yap, cilve yap,ayaklarına kapan özür dile, ailenle irtibarı ömrünce kes belki yabancı olma durumunuz biter.
O zaten benim ailemle görüşmeyeceğini söylüyor güya ona el demişler aslında öyle bisey yok ama onun canı öyle istiyor ama ben hem ailemle görüşmek istiyor hem de onun görüşmesini istiyorum

O zaten benim ailemle görüşmeyeceğini söylüyor güya ona el demişler aslında öyle bisey yok ama onun canı öyle istiyor ama ben hem ailemle görüşmek istiyor hem de onun görüşmesini istiyorum
eşiniz haklı siz ona ters davranıyor dediklerini uygulamıyorsunuz. eşinizi dinleyin
ama unutmayın kızınız annesinden büyüdükçe nefret etmesin bunca olaya şahit ola ola

Neden eşinizin yanında hoparlörden aramak istediniz ki? Abiniz sonuçta istediğiniz zaman arayın olayı ondan dinleyin. Eşinizle abiniz arasında taraf olmanız doğru olmaz. Sizin ailenizle görüşmesi için onu zorlanız yanlış. Zorunla tutmayın.
Eşiniz size şiddet uygulanış bunu aklayan bir sebep olamaz. Çocuk için evliliğe devam etmek kadar saçma bir şey yok bu arada. Anne babanın iki yabancı olduğu evde çok iyi, çok mutlu bir çocuk yetiştireceğinizi mi sanıyorsunuz? Ne yapmam lazım demişsiniz bu evliliği bitirmeniz lazım

Acmak istedim ama acmadim cunku karisma vs demeye basladi
Kızım için boşanmak istemiyorum
Ikimiz de çok severek evlendik biz ama sonunun böyle olacağını hiç tahmin etmezdim

Açmadığın halde mi vurdu :(

Ne kadar zamandır evlisiniz, ilk şiddet gösterisi mi, birdaha olmayacağına %100 emin olabiliyor musun?
Bu duruma ailen ne diyor, annen baban mesela?

Barışırsan ailen ile artık hiç eskisi gibi olmayacak, razı mısın?

Sevse vurabilir miydi, sevse seni böyle üzgün görmeye sabredebilir miydi?

Mutlu anne baba ornegi gosteremiyorsaniz kiziniza ve onun icin bisey yapmak istiyorsaniz bu evliligi surdurmezsiniz.

Eşim bana vursa bir daha yüzüne bakamam, utanırım yüzüne bakmaya.
Yani ; dayağını yediğim insanla tekrar muhabbetli olmak ağır gelir.
Büyük konuşmak olmasın ama insan insana vurmaz bana göre.
İnsan vurmaz.

eşiniz haklı siz ona ters davranıyor dediklerini uygulamıyorsunuz. eşinizi dinleyin
ama unutmayın kızınız annesinden büyüdükçe nefret etmesin bunca olaya şahit ola ola
Eşim abimle hiç konuşmamı istedi ben de onu dinleyip onun yanında konuşmak istedim
kızım henüz 4 aylik

Neden eşinizin yanında hoparlörden aramak istediniz ki? Abiniz sonuçta istediğiniz zaman arayın olayı ondan dinleyin. Eşinizle abiniz arasında taraf olmanız doğru olmaz. Sizin ailenizle görüşmesi için onu zorlanız yanlış. Zorunla tutmayın.
Eşiniz size şiddet uygulanış bunu aklayan bir sebep olamaz. Çocuk için evliliğe devam etmek kadar saçma bir şey yok bu arada. Anne babanın iki yabancı olduğu evde çok iyi, çok mutlu bir çocuk yetiştireceğinizi mi sanıyorsunuz? Ne yapmam lazım demişsiniz bu evliliği bitirmeniz lazım
Eşim abimle hiç konuşmamı istemedi o yüzde yanında konuşmak istedim ben de

Açmadığın halde mi vurdu :KK43:

Ne kadar zamandır evlisiniz, ilk şiddet gösterisi mi, birdaha olmayacağına %100 emin olabiliyor musun?

1 yıldır evliyiz
Bunların hepsine cevabim hayir

Açmadığın halde mi vurdu :KK43:

1 yıldır evliyiz
Bunların hepsine cevabim hayır emin değilim hiçbirinden ilk de degil ayrica

Eşim abimle hiç konuşmamı istedi ben de onu dinleyip onun yanında konuşmak istedim
kızım henüz 4 aylik
bırakasınız yok kızı bahane ediyorsun yani :)
hakkında hayırlısı seven insan dövse de sövse de katlanır.
büyüyünce gözü kızınıza kayıp ona da şiddet uygularsa kızınızı şimdiden uyarın "baban o senin diye"

1 yıldır evliyiz
Bunların hepsine cevabim hayır emin değilim hiçbirinden ilk de degil ayrica

Çok üzüldüm ilk olmamasına ayrıca üzüldüm.
Peki gerçek cevabın ne ayrılmak istememe sebebi olarak.

Sebebin çocuk olduğuna inanmıyor değilim tabi ki, ama şiddet olunca çocuğuda bu durumdan koruman gerektiğini biliyor olmalısın.

Ailenin tepkisinden mi çekiniyorsun, ayrılalım dersen daha çok şiddet görürsün diye mi korkuyorsun??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X