Aramiz soğuk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim abimle hiç konuşmamı istemedi o yüzde yanında konuşmak istedim ben de

İşte yanlış yapmışsınız ya konuşmayın ya gizli konuşun. Gözüne sokmanız yanlış tekrar belirtiyorum bu yanlış size uygulanan şiddeti haklı göstermez. Yorumlarda kızım 4 aylık demişsiniz. Hadi yaşı dolsa baba diye ağlasa etse neyse daha zor olur da 4 aylık kızınız baba ile büyüsün diye mi evli kalmaya devam edeceksiniz?

Çok üzüldüm ilk olmamasına ayrıca üzüldüm.
Peki gerçek cevabın ne ayrılmak istememe sebebi olarak.

Sebebin çocuk olduğuna inanmıyor değilim tabi ki, ama şiddet olunca çocuğuda bu durumdan koruman gerektiğini biliyor olmalısın.

Ailenin tepkisinden mi çekiniyorsun, ayrılalım dersen daha çok şiddet görürsün diye mi korkuyorsun??
Seviyorum beni kendine aşık etti o şekilde evlendik ilk zamanlar o da bana âşıktı ama çeşitli tartışmalar VS derken aşkı bitmiş beyefendinin
Ailem 1 hafta 10 gün üzerine gitme dedi sonra bakarız duruma dedi böyle2 yabancı olmaz evin icin de diyorlar

Sebebin çocuk olduğuna inanmıyor değilim tabi ki, ama şiddet olunca çocuğuda bu durumdan koruman gerektiğini biliyor olmalısın.

Ailenin tepkisinden mi çekiniyorsun, ayrılalım dersen daha çok şiddet görürsün diye mi korkuyorsun??
Seviyorum beni kendine aşık etti o şekilde evlendik ilk zamanlar o da bana âşıktı ama çeşitli tartışmalar VS derken aşkı bitmiş beyefendinin
Ailem 1 hafta 10 gün üzerine gitme dedi sonra bakarız duruma dedi böyle 2 yabancı olmaz diyor evin icin de
Onun ailesi barışın diyor ama eşim çok dik baskı dinlemiyor kimseyi

Ailem 1 hafta 10 gün üzerine gitme dedi sonra bakarız duruma dedi böyle 2 yabancı olmax diyor ayni evin icin de
Onun ailesi barışın diyor ams eşim çok dik basli dinlemiyor kimseyi

Ailem 1 hafta 10 gün üzerine gitme dedi sonra bakarız duruma dedi böyle 2 yabancı olmaz diyor evin icin de
Onun ailesi barışın diyor ama eşim çok dik baskı dinlemiyor kimseyi

Aşkım bitti nasıl dedi yaa.
Benim de eşime aşkım bitti diyemiyorum, dövsem mi acaba :KK57:

Peki senin aşkın devam mı ediyor yani "aşkım bitti" demesine rağmen, vurmasına rağmen, üzülmene kayıtsız kalmasına rağmen...

Aşkından mı barışmak istiyorsun, yoksa yalnız kalmaktan mı korkuyorsun, iyi düşün?

Aşkım bitti nasıl dedi yaa.
Benim de eşime aşkım bitti diyemiyorum, dövsem mi acaba :KK57:

Peki senin aşkın devam mı ediyor yani "aşkım bitti" demesine rağmen, vurmasına rağmen, üzülmene kayıtsız kalmasına rağmen...

Aşkından mı barışmak istiyorsun, yoksa yalnız kalmaktan mı korkuyorsun, iyi düşün?
Her ikiside olabilir

Merhabalar eşimle abim tartışmışlar ben de olayı abimden dinlemek istedim eşimin yanında abimi arayıp hoparlörde konusmak istedim fakat eşim sen karışma dedi bana sadece daha sonradan olay uzadı eşim bana vurdu şimdi de aynı evin icin de 2 yabancınız ikimizde kızımız için bir aradayız ne yapmam lazım
senin en başta yaptığın şey kusura bakma ama çok saçma.kavgayı eden iki tane koca yetişkin adam, hem de biri aileden.niye araya giriyorsun ki? olayı sonra abinden öğrensen nolurdu? niye sinirli adamın dibinde olayı abimden öğrenicem deyip bir de hoparlör açıyorsun kan çıksın diye mi?gerçekten de karışmaman gereken bir şeymiş.He eşin hakkında konuşsam banlanırım net.Yapman gereken belli, mahkeme ve boşanma.Kızım için boşanamam deme çünkü en çok kullanılan ve benim asla kabul etmediğim bahane bu.Ben de çocuk var diye boşanılmayan rezil bir evlilikte büyüdüm ve çocuğa iyilik yaptığınızı sanırken aslında en büyük kötülüklerden birini yaptığınızı bilmiyorsunuz ya da bilmezden geliyorsunuz çünkü evli kalmak kolayınıza gidiyor.

Kızımın güzel bir ailesi olsun istiyorum tek başına büyütmek istemiyorum
evet annesini döven , saçma sapan bahanelerle size olan aşkının bittiğini söyleyen (yani sizi sevmediğini bile söylemiş) , ailenizle düşman olan ve daha anlatmadığınız bilimum kötü özelliği olan adamla evli kalın kızınız mükemmel yetişecek eminim hatta kardeş falan yapın.diğer yorumumda da yazdığım gibi , siz çocuğu boşanmamaya bahane ediyorsunuz , kocanıza bağımlılığınız var bırakmak istemiyorsunuz.

sana vuran biriyle hala aynı evi paylaştığına göre barışmak istiyorsun.
yemek yap, cilve yap,ayaklarına kapan özür dile, ailenle irtibarı ömrünce kes belki yabancı olma durumunuz biter.

Bu kadarıda çok ağır olmus bence, yol göster akıl ver ama bu şekilde aşağılama

Merhabalar eşimle abim tartışmışlar ben de olayı abimden dinlemek istedim eşimin yanında abimi arayıp hoparlörde konusmak istedim fakat eşim sen karışma dedi bana sadece daha sonradan olay uzadı eşim bana vurdu şimdi de aynı evin icin de 2 yabancınız ikimizde kızımız için bir aradayız ne yapmam lazım
Şiddet gostermesi cok yanlis olmus daha onceden siddet uyguladimi sana

Sorunun kaynağının farkına varın önce. Adam sana vururken olayın boşanmaya gidebileceğini, çocuğunu falan düşünmemiş ama sen düşünüyosun, bravo muhteşem bir fedakarlık, devam konunuzu merakla bekliyorum

Walla ilk olmayanın sonu da olmuyor, aile konusunda onunda görüşmesi için ısrar ederseniz olaylar daha büyür. Ama abi ile kavga edilebilirde hoparlör ile araman neden saçma geldi bana. Bu arada bu evliliğin sonu yok,ben ilk 4 yılında şiddet görmediğim halde sonraki 3yilda gördüğüm için boşanıyorum, yani yaptığı bu durum artık normal hale gelecek hazır ol

Birde sen neden eşini kendi içinde haklı çıkarmaya çalışıyorsun ki, o kendini haklı olacak duruma sokmamiski, kendini uzersin...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X