Aramızda akraba evliliği yapıp hamile kalmadan önce tedavi görenler oldu mu?

elfka

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
15
0
6
İstanbul
Arkadaşlar, akraba evliliği yaptım ben,severek evlendik fakat korkularım var...Benim gibi olup aramızda hamile kalanlar oldu mu?Şuan çocuk düşünmüyoruz ama merak ediyorum hangi yolları izlediğinizi...

Arkadaşlar, akraba evliliği yaptım ben,severek evlendik fakat korkularım var...Benim gibi olup aramızda hamile kalanlar oldu mu?Şuan çocuk düşünmüyoruz ama merak ediyorum hangi yolları izlediğinizi...

Ben ankara dayim. Biz de akrabayiz esimle. Cocuk dusunmeden once. Zekai tarik burak in genetik merkezine gittik. Kan alinip genlere bakilacagini dusunuyorduk.
Bir doktor bizimle ailenizde genetik rahatsizlik var mi gibi sorular sordu. Liseden bildigimiz gen caprazlamayla olasilik hesapladi. Risk var diyemem. Her evli ciftdeki riskler var dedi. Test yapmaya gerek yok dedi.

Aileden gelen bir genetik kalitsal rahatszlik olsaydi yapilirmis.

Simdi bir bebegim var. :nazar: masallah saglikli. Allah a binlerce kez sukurler olsun. Yakinlik dereceniz nedir?

çok mutlu oldum inanın :) Allah bağışlasın maşallah :) teyze çocuklarıyız biz. normalde nikah yapılmadan önce bi takım testler yapıldı fakat herkes için yapılıo diye biliyorum ben.daha önce çevreden duyduğum şeyler vardı iğne yapıolar vs ama kulaktan dolma herşey işte...genetik olarak baba tarafında şeker hastalığı var, bizimde herşeye rağmen bi kontrole gitmemiz gerekio sanırım...

çok mutlu oldum inanın :) Allah bağışlasın maşallah :) teyze çocuklarıyız biz. normalde nikah yapılmadan önce bi takım testler yapıldı fakat herkes için yapılıo diye biliyorum ben.daha önce çevreden duyduğum şeyler vardı iğne yapıolar vs ama kulaktan dolma herşey işte...genetik olarak baba tarafında şeker hastalığı var, bizimde herşeye rağmen bi kontrole gitmemiz gerekio sanırım...
Merhabalar iğne hakkında bilgi bulabikdiniz mi ? Bebisiniz oldumu

Back
X