Aramizda dis doktoru veya dis doktoru asistani var mi?

Wynonna

Eskiden mazikeen di:)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
9.396
15.716
198
merhabalar durumlar malum hastaneler cogu islemi yapmiyor mecburi olanlar sadece kabul ediliyor..oglen saatlerinde dolgulu disim kirildi yandan.. ben yarin doktor randevusu aldim ama bir yandan da tedirginim gitmesemmi diyorum:( ama suan disimin hali beni bir sure idare eder mi onu kestiremiyorum oyuzden yardima ihtiyacim var aramizda bilir kisi varsa ona sormak istiyorum

Bilirkişi değilim

Dolgulu birkaç dışı iki senedir kırık biriyim.ara ara ağrısını hissetsem de fazlaca şu süreçte asla gitmem

Lütfen siz de gitmeyin

Bilirkişi değilim

Dolgulu birkaç dışı iki senedir kırık biriyim.ara ara ağrısını hissetsem de fazlaca şu süreçte asla gitmem

Lütfen siz de gitmeyin
bende gitmeyi istemiyorum ama enfeksiyon yapabilirmi acaba diye o konuda endisem var:(

bende gitmeyi istemiyorum ama enfeksiyon yapabilirmi acaba diye o konuda endisem var:KK43:
Inşallah bişey olmaz :( o konuda bilgim yok ben en son röntgen cektirmjstim karantinadan önce enfeksiyon falan demediler.tabi herkes aynı olur mu bilemem ama özellikle dış kliniği beni daha çok tedirgin eder

Benim geçen ay kırıldı. Sabaha kadar zor durdum. Yanındaki diş eti şişip iltihap yaptı dişi kapattı falan. Sonra antibiyotik verdiler geçti dolguyu yenilediler. Eğer benimki gibi olmazsa o tarafla yemezsiniz bir şey olmaz bence .

Diş doktorlarına tramvatik çarpma vs olmadığı sürece gidilmesini tavsiye ediyorlar. En yakın mesafede olunuyor çünkü ne kendinizi ne diş hekimini tehlikeye atmayın. Ola ki enfeksiyon olup ağrı ızdırap yapar ise o şekilde gidin bence. İş yerinden izin alamadığım için 3 ay yaşadım dolgulu ama kırık bir dişimle. Zorunlu olmadığı sürece gitmeyin yani.

Valla benim şuan üstte üş diş etim şişti nedendir bilemiyorum . Gidemiyorum 😢

Annemin normalde bugün diş hekimi ile randevusu vardı(özel muayene). Arayıp iptal ettiler. Annemin dişi çekilecek büyük ihtimal ama kadın iptal etmeden ağrısı olup olmadığını sormuş.Annem ağrısı olmadığını Onkoloji doktorununun (kanser geçmişi var) kontrolünü 2 ay snraya ertelediğini söyleyince kadın bana 2 ay snra gel o zaman demiş ama acil bişi olursa ara demiş.
Aciliyet durumunu bence diş hekimini arayarak da öğrenebilirsiniz.Dolgumu kırdım ama napmalıyım bilmiyorum deyin arayın,onlar yönlendirir.Diş sağlığı alanı hastalık açısından en riskli alanlardan diye biliyorum.Aciliyeti yoksa ne kendinizi ne de çevrenizi riske atın bence.

Asistanım ben.
Bizde randevular iptal çalışanlarada hayret ediyorum. Diş hekimi odasından ilçe başkanlıgından yazı geldi. Kesinlikle aciliyeti olmayan hastaya bakmayın diye.
aciliyet = yüz şişmesi iltihaplı ağrılı diş.
bugün hasta aradı beni dişim kırıldı napıcam diye mecbur bekleyeceğiz dedim.

Ha ağrısı olanda oldu, antibiyotik ve ağrı kesici yazıp göndermek zorunda kaldık. Bu sadece bizim için değil diğer hastalar içinde önlem tedbir.

Ha ağrısı olanda oldu, antibiyotik ve ağrı kesici yazıp göndermek zorunda kaldık. Bu sadece bizim için değil diğer hastalar içinde önlem tedbir.

Geçici kaplama yapılmış bir dişim var benim. Yerinden oynadı gibi hissediyorum, 2-3 hafta idare mi etmeliyim? Pek idare edilecek gibi de değil ki

Geçici kaplama yapılmış bir dişim var benim. Yerinden oynadı gibi hissediyorum, 2-3 hafta idare mi etmeliyim? Pek idare edilecek gibi de değil ki
Geçici yapıştırıldıysa cıkar zaten siz tekrar yerine oturtabilirsiniz. diş eti kaplamaya göre sekillenmiştir, oturur

merhabalar durumlar malum hastaneler cogu islemi yapmiyor mecburi olanlar sadece kabul ediliyor..oglen saatlerinde dolgulu disim kirildi yandan.. ben yarin doktor randevusu aldim ama bir yandan da tedirginim gitmesemmi diyorum:KK43: ama suan disimin hali beni bir sure idare eder mi onu kestiremiyorum oyuzden yardima ihtiyacim var aramizda bilir kisi varsa ona sormak istiyorum
Benim esimin de dis cekimleri vardi.hatta en son 2 dikisle kaldi ortalikta gidemedi korkudan.iyi ki de gitmemis diyorum su an tabii.
Aksam aldim dikislerini is basa dustu napalim.gel cekilecekleri de cekiim dedim 😁

Asistanım ben.
Bizde randevular iptal çalışanlarada hayret ediyorum. Diş hekimi odasından ilçe başkanlıgından yazı geldi. Kesinlikle aciliyeti olmayan hastaya bakmayın diye.
aciliyet = yüz şişmesi iltihaplı ağrılı diş.
bugün hasta aradı beni dişim kırıldı napıcam diye mecbur bekleyeceğiz dedim.
bu gidecegim yerde yarin son cuma kapaniyor dedi bende agri yok suan dolgu duruyor ama yan kisim kirik oldugundan herhangi bir enfeksiyon durumu olurmu diye endiselendim sonrasinda gitmek daha zor olur diye ama ayni durumu yasayan varmis beklemek daha mantikli olacak:(

tesekkur ederim agrim yok neyseki
O zaman gitmeyin derim benim de dolgu disim kırılmıştı iki buçuk aya yakın öyle durdu agrimaya başlayınca gittim doktora dolguyu yeniden yapmıştı doktor

Valla benim şuan üstte üş diş etim şişti nedendir bilemiyorum . Gidemiyorum 😢
içine bir şey kaçmış olabilir, diş fırçası vs zarar vermiş olabilir.bana da oluyor bazen.tuzlu suyla gargara çok iyi geliyor bir de kenacort-a diye minik bir tüpte ilaç var ağız için eczaneden onu alabilirsiniz, mucize gibi bir ilaç resmen.

Back
X