Kaçak Gelinler için de kaldırılacak deniyordu ama gençler takip ettiği için tv8 diziyi transfer etti.
Ama Aramızda Kalsın'ı etmezler herhalde, sanmıyorum..
Dizi en azından Haziran'a kadar sürseydi iyiydi..
Kız susssHüsne yine yaptı yapacağını.Tamam bizi güldürüyor ama katlanılacak biri değil bence. Her işi sarpa sardırıyor.Bahattin`de iyi sabır var.Dürüm pizza satacaklarmış. O soğuk pizzaları alır kafanıza atar millet. Paralar da gitti.Ne saçma bir sahneydi paraları herkese dağıtmak.Al koltuğun altına koy dimi.Bu dizi boşuna bitmiyor.Senarist yazmak istemiyormuş,elli iki bölüm anlaşmışlar,reyting yüzünden bitmiyormuş güya.Belli belli.
Bitiyor zaten.Kız susss
Bak duyup bitirivercekler heee
Bitirmeyecekler isteBitiyor zaten.Nasıl olsa bitiyor atıp tutabilirim.
megim bitmeyecek diyosa bitmez.
aynen pampa sabun yapıp parayı kırcaz senlen sabunun ismide hazır adra sabunlarıDiyorum evetttohoh tolingilimi de aldım yanıma
Hayatta bitiremezler artık yakarız sabın yaparız onları demi
Gökçe Bahadır`ın röportajını izledim o söyledi yukarıda yazdıklarımı.Kanal devam ettirmek istiyormuş da senarist istemiyormuş.Sanki başka senarist yok.Laf hepsi.Gerçekten bu sene çok dizi kalktı.Urfalıyam Ezelden dizisi başka kanala geçti istek üzerine.Yine tutmadı.Milletin zevki değişti ya da bıktı artık.İyi dizilere yazık oluyor.Bitirmeyecekler iste
Offpoff
Bir sürü uyduruk aptal oyuncuların oynadığı dizi var onlar bitecekkk
Yeşil adra sabınlarıııaynen pampa sabun yapıp parayı kırcaz senlen sabunun ismide hazır adra sabunları
Bitti bitti alışın yokluğuna.megim bitmeyecek diyosa bitmez.
Senaristi sabbın yapalımGökçe Bahadır`ın röportajını izledim o söyledi yukarıda yazdıklarımı.Kanal devam ettirmek istiyormuş da senarist istemiyormuş.Sanki başka senarist yok.Laf hepsi.Gerçekten bu sene çok dizi kalktı.Urfalıyam Ezelden dizisi başka kanala geçti istek üzerine.Yine tutmadı.Milletin zevki değişti ya da bıktı artık.İyi dizilere yazık oluyor.
aynen pampa sabun yapıp parayı kırcaz senlen sabunun ismide hazır adra sabunları
Yeşil adra sabınlarııı
Köşeyi döndük ohhh
Bak bu olur işte.Senaristi sabbın yapalım
en ıyı sabun insan yakılarak yapılan sabundur bu yuzden napıyoruz adrayı yakıyoruzYeşil adra sabınlarııı
Köşeyi döndük ohhh
adrayı karıstırmadan olmassss o corbalarda nevosla bır olup neler yapiyyyy haberin varmıSenaristten sabın edelim en iyisi
Bana bak hep nevşogilin başının altından cıkıyor o numaralar demedi demeadrayı karıstırmadan olmassss o corbalarda nevosla bır olup neler yapiyyyy haberin varmı
Sen o imzayı sil kurabiye reklamı yap hayrına.en ıyı sabun insan yakılarak yapılan sabundur bu yuzden napıyoruz adrayı yakıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?