Aramızda Kalsın Star TV

Bu dizide mantık aramaya kalkarsak işin içinden çıkamayız. Hüsne seyrettiriyor işte diziyi.

Saçlarını çekerim onun.
Tekin onu napsın burada ben dururken.
Bence de yol 2 tel sacı var zaten
Cok sekersin sen be
tebii ki sen dururken ne yapacak pis kızı
Nasıl kandırdım ama Tekin mekin

Bence de yol 2 tel sacı var zaten
Cok sekersin sen be
tebii ki sen dururken ne yapacak pis kızı
Nasıl kandırdım ama Tekin mekin

Haha dimi o iki tel saçı da ben yolarım.
Şekermiyim?Çok mersi canım.Sen de hiç fena sayılmazsın.

Evet pis Arife.Üstünde koktu eşofmanlar.
Tekin benimdir benim olacak.

Su Yadigarı modern ve dekolteli giydirmesinler artik ya! Hiç gerçekçi degil ki. Sanırsınız Nisantasinda doğmuş büyümüş fabrikatör kızı.
2 çocuklu dün Antep'ten gelmiş bir kadın.
fazla dekolteli abarttı son zamanlarda . ilk başlardaki kıyafetleri daha iyiydi

2 çocuklu anne bekar kız gibi sokaklarda sevgilisi ile geziyor en çok bu batıyor bana kadın olmak anne olmak bu kadar basit mi?
Bu ara yadigârın kıyafetlerine de takıldım yıllarca Köyde yaşamış evli bir kadın istanbula gelince böyle çıplak gezmez heralde

Fragman eklememişim bu hafta icin..
Gelenek bozulmasın bari

Dizi yayından kaldırılıyormuş.

ya nereye yazsak cizsek offffdeli olacam
fox'a paslasınlar bari ya

Belki başka kanala geçer.Seveni çok diye düşünüyorum.Ben demiştim ama reytingler düştü toparlanması lazım diye.

Belki başka kanala geçer.Seveni çok diye düşünüyorum.Ben demiştim ama reytingler düştü toparlanması lazım diye.
Bak deminden beri star tv'nin sitesinde yazılacak bir iletişim bölümü arıyorum ama yok!
Vallahi acayip sıkıldım bu işe ya
Sen söylediğin dakikadan beri karaları bağladım oturuyorum

Bak deminden beri star tv'nin sitesinde yazılacak bir iletişim bölümü arıyorum ama yok!
Vallahi acayip sıkıldım bu işe ya
Sen söylediğin dakikadan beri karaları bağladım oturuyorum

Sayfanın en altında izleyici temsilcisi var oraya yazabilirsin. Bitmez bence ya seyirci sahip çıkar belki.Ben de yazarım.

Başrolünü Uğur Yücel ve Binnur Kaya'nın oynadığı "Aramızda Kalsın" dizisinin yayından kaldırılacağı iddia edildi.

Bölüm başı maliyeti 650 bin TL olan dizinin reytingleri bu sezon düşmeye başlamıştı.

Maliyetini karşılayamadığı öğrenilen diziyle ilgili Star TV yönetimi de şimdilik devam kararının alındığını açıkladı.

Sayfanın en altında izleyici temsilcisi var oraya yazabilirsin. Bitmez bence ya seyirci sahip çıkar belki.Ben de yazarım.
Hadi yazalım Adra'm..
Topiği takip eden bu diziyi seven herkes de yazsın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…