Aramızda Kalsın Star TV

Aramızda Kalsın izleyicilerine kötü haber

Star TV’de ekranlara gelen Aramızda Kalsın dizisinin kaldıracağı söylendi.

Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Oya Aydoğan, Aramızda Kalsın dizisinin yakın zamanda yayından kaldırılacağını açıkladı.

SON BÖLÜMÜ NE ZAMAN?
Oya Aydoğan’ın verdiği bilgiye göre; Nisan ayına kadar devam etmesi beklenen dizi Ocak’tan itibaren ekranlara veda edecek

ARAMIZDA KALSIN’IN YAPIMCISINDAN AÇIKLAMA

Star TV’nin sevilen dizisi Aramızda Kalsın’la ilgili çıkan habelere yapımcısından açıklama geldi!

Başrollerinde Uğur Yücel, Binnur Kaya, Gökçe Bahadır ve Caner Cindoruk’un yer aldığı yönetmen koltuğunda Güzide Balcı’nın oturduğu dizinin yapımcısı Erol Avcı, dizinin planlandığı gibi 52.bölümde final yapacağını açıkladı. Bu durumda dizinin kanal değiştirmesi gibi durumu ortadan kalkmış oldu.

Aramızda Kalsın’ın yapımcısı Erol Avcı, projenin başlangıcında 52 Bölüm olarak planladığını ve bu doğrultuda beş bölüm sonra ekrana veda edeceğini söyledi ve yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana kendilerini yalnız bırakmayan izleyicilerine teşekkür etti.

eneeeeeeeeee

Vay be haberler dogruymus zaten civanla yadigarda ortaya cikti
Konu kalmadi mutlu son olur arife ile torik kafa da evlenir

erol avci dizileri cok uzatmiyor zaten canim ailem bittiginde de cok uzulmustum..aileden biri gibi oluyor karakterler

Bit me sinnnnn100 bölüm olsun

Kizlar dun aksam battali realde gordum organik urunleri inceliyordu
10 metreden tanidim
Gidip diziyi sorucaktim esim birak bosver dedi

Maç var bugün! Mundar ettiler güzelim diziyi!

Yine bir sürpriz yine bir kutlama
Ya bizim hayatimiz cok renksiz ya bunlarda bisiy var
Ayrica civana bak sen 3 ayda konagi alacak para toplarmis hayal dunyasi kardesimmm :))

Ne olursa olsun yeter ki bitirmesinler güpgüzelim diziyi
Bitmeyecek işte o kadarrr

Kaçak Gelinler için de kaldırılacak deniyordu ama gençler takip ettiği için tv8 diziyi transfer etti.
Ama Aramızda Kalsın'ı etmezler herhalde, sanmıyorum..
Dizi en azından Haziran'a kadar sürseydi iyiydi..

kanallar saçma dizilerle doldu..mantar gibi doldular..ama nerde sevdiğim dizi olunca hemen sona eriyor..ben bu dizini hastasıyım..çok güzel bir dizi..sona ermesin yaaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…