Aramızda Kalsın Star TV

Demek ki aynı şeyler gözümüze batıyor.Lokanta işletiyorlar ama elemanlar topluca ortadan kayboluyor.Yemekleri kim yapıyor merak ediyorum.Paraları yok ev elden gitmiş her şeyin en iyisini yapıyorlar.Civan son model düğün yapıyor.Parası varsa evi niye kurtarmıyor.Bunlar dükkanın borcunu ödemek için fellik fellik para aramıyorlar mıydı.Hele Yadigarla Cihan karşı karşıya gelip aptal aptal gülmüyorlar mı?Ayrıca gizli aşk yaşamaları ayıp.Yadigar hem milletin evine yerleşmiş hem arkalarından iş çeviriyor.Açıkça söylemeleri lazım.Reytinglerde düşüş var.Toparlanması lazım.

çok sevdiğim diziler arasından biri....öyle orayı burayı incelemeden bakıyorum...hele o Binnur kaya yokmu...soğan yiyişinede bayılıyorum..kalabalık aile dizisi birbirlerine bağlı bir aileyi gösteriyor...sadece o süreklierkek gibi giyinen arefe ye gıcık oldum ..ne öyle her dizide böyle erkek tipli kadınlar çıkıyor...birde kocamın ailesi dizisinde var birtane...örneklik bir şey değil...yoksa izlenmeyecek dizi değiller...ben severek izliyorum..her iki diziyide...

Aynen yadigar surekli dekolteli ve daracik elbiseler giyiyor
Her gun orda burda ne ara dukkanda calisiyor
Sozde anne ama gece vakitlerine kadar disarda
O kadar zamandir bahattinlerin evinde kaliyor
Nikah tarihi alip dugun mekani tutuluyor kimsenin haberi yok
Ayip yani ne saygisizlik

Bu Civan da hep bir sürpriz peşinde.Söyle Civan sürpriz,ne Civan sürpriz.Adı sürprizci Cihan olsun bunun.Yadigar da ne sevindi lokantaya adının konulmasına.Ne de meraklıymış.

O bebe ister misin oğlan doğsun

Evet son bolumde ki mantik hatalari kac gundur yazamadim icimde kaldi
Husne ve evdekiler dogum vaktini bilmiyor mu doktor arayip 1 haftaniz kaldi muayeneye gelin diyor?
Ceylan annesi karni burnundayken bencilce ali ile kacmayi planliyor
Ustelik bahattin gibi fedakar bir babasi varken bu yapilir mi?
Civanin suprizleri gercekten hic bitmiyor
Nikah gunu aldilar evleri hazir herkesi ayakta uyutuyorlar
Ama devamli cifte kumrular gibiler kimsede suphelenmiyor
Hatcikle battalin isinide cok uzattilar
Bebek erkek olucak sanki bana da oyle geldi

Bakalım bu bölüm Civan'ın sürprizi ne.

Bu gece benim keyif gecem

O bebe kız mı erkek mi doğdu aceba

ya ceylanın evlenme mevzususu çok saçmaydı.ceylan öyle bi delilik yapacak bi kız değil..aşortmanlılar yapsa waoww olurdukta .ceylanın durumu biraz daha nazlı nazlı devam edebilirdi

ya ceylanın evlenme mevzususu çok saçmaydı.ceylan öyle bi delilik yapacak bi kız değil..aşortmanlılar yapsa waoww olurdukta .ceylanın durumu biraz daha nazlı nazlı devam edebilirdi
Kaynana olacak şahıs peşlerinde de ondan.Bahattin'e dese ayırırlardı büyük ihtimalle.Kaynana istemediği için onlar da olumlu bakmazlardı.Evlendiler ama birşey değişmedi.Yine gizli saklı yürütecekler bu işi.

yani öyle heyecan uyandırmadı bende aaabundan sonra nolcak acabalarındada değilim.ondan aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…