Aramızda Kalsın Star TV

Ben de Cuvan'a kıl oluyorum nedense
O Yadigarin modern giyim tarzı da olmuyor

Amann tamam tamam vazgeçtim yeter ki bitirmesinler dizimizi

ay durrrrrr yarın kıopucaz desene adram

Aynen canım aynen.Eğlence var.

Cuvan'a ben de sinir oluyorum.Açtılar kıytırık bir lokanta.Tezgahı bir metre.Göstermelik yapıyorlar bazı şeyleri sırıtıyor.Reytingler de baya düşmüş.Bitirmezler inşallah.

evet cuvanım itici bir tip

arife de işin suyunu çıkardı düğününde de gelinlik yerine eşofman giyer

ne izlesem bitiyo abi.

gültepe - bana hicran de- fatih harbiye-noluyo abiyaaaaaa

Ay sorma ya gururdan olecek yadigar ben olsam cocuklarimin gelecegi ve halilin ona yaptiklari icin inadina kabul ederdim
Evet sulu yemek yedikleri yok evde ayri kebabci isletiyorlar : D

Civan sürprizini yaptı yine.Gizlice ayakkabıyı buldu. Arife baya kilo almış.Göbeği önden gidiyordu önlük bağladığı sahnede. Bu Ali ne ayak.Afra tafra halinde.Hayır karakterine de yakışmıyor asabi adam havalarına. Hüsne çok komik ya.Müdüre götürdüğü yemekleri nasıl da yedi.

Son düzenleme:
dimi güya müdürü ikna edecek ama oturmuş götürüyo balcan ları o kadının her rolünü çok beğendim beğeniyorum

dimi güya müdürü ikna edecek ama oturmuş götürüyo balcan ları o kadının her rolünü çok beğendim beğeniyorum
Bizim köydede öyle derler patlıcana. Evet müthiş yetenekli bir oyuncu.

Bu hafta yine cümbüş var.Hüsne Yadigar'ı öğrenmiş üstüne de kabullenmiş.Ben tersi bir durum bekliyordum.Arife uyuz olmuş ohhh.Kara melek kim onu çözemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…