- 25 Mart 2019
- 93
- 36
- 8
- 29
- Konu Sahibi ozlemsss381
-
Sohbet etsek ederiz ama 2 yasinda bir oglumuz var. Ben esim gelmeye zaten yorulmus oluyorum. Benim enerjik oldugum zamanlarda da o iste yorulmus oluyor. Bir turlu dengeyi saglayamadik. Ve boyle boyle birseyleri kayip mi ettik acabaSohbet edebiliyor musunuz?
Kirmaktan kastım tamda bu saygisizlik olarak mi nitelenir bilmiyorum ama agzimdan cikani bende oda bu soz onu kirarmi diye dusunmeden soyleyebiliyoruz4.sene de tartısma elbette olur, saygı sınırı asılmadıgı surece sıkıntı yok.
Biz zamaninda ailesi yuzunden cok tartistik halen bile bu sorun oluyor. Ailesi biraz tuhaf insanlar. Acaba bu yuzden birbirimize tahammulsuzlesmis olabilir miyim. Oyleyse nasil aşilır bu bilmiyorumheyecan bitmiş monotonlaşmış olabilir mi?
Mesela neler diyorsunuz hakaret gibi kelimeler mı?Kirmaktan kastım tamda bu saygisizlik olarak mi nitelenir bilmiyorum ama agzimdan cikani bende oda bu soz onu kirarmi diye dusunmeden soyleyebiliyoruz
Yok hakaret degil ama nasil diyim. Ailesiyle ilgili konu gecince yine sen mi yapacaksin sen mi duzelteceksin gibi cumleler kullanabiliyorum. Boyle olacagini bilsem evlenmezdim seninle dedim. Daha sonra oda bana bende senin boyle olacagini bilsem evlenmezdim dedi. Bu tarz konusmalar her baska tartismamizda dahada buyuyor dahada yeni seyler katmis olyyoruzMesela neler diyorsunuz hakaret gibi kelimeler mı?
Sanırım aılesı seni bıktırmıs.Yok hakaret degil ama nasil diyim. Ailesiyle ilgili konu gecince yine sen mi yapacaksin sen mi duzelteceksin gibi cumleler kullanabiliyorum. Boyle olacagini bilsem evlenmezdim seninle dedim. Daha sonra oda bana bende senin boyle olacagini bilsem evlenmezdim dedi. Bu tarz konusmalar her baska tartismamizda dahada buyuyor dahada yeni seyler katmis olyyoruz
Evet esimde hak verdi bana. Beni savundu konusmadik ailesiyle sonra ozur dilediler tekrar konuldu. 4 sene icinde her 1 senede mutlaka min. 2 kez ailesiyle bu sorunu yasiyoruz. Bakiyorlar biz gorusmuyoruz tekrar ogullarini arayip biz hatamizi anladik diyolar. Ama onlar yine yapiyor. Esime yine yapiyolar hep boyle demiyorlar mi zaten diyorum. Napiyim ya anne babam napiyim diyor. Sanirim artik yuz goz olduk esimle birbirimizeSanırım aılesı seni bıktırmıs.
Sende bunu dile getiriyorsun rahatsız oldugun durumu elbette dile getireceksin.
Sen gorusme, esin gıtsın gorussun torunlarını da gorsunler. Sen uzak dur. Olmaz mı?Evet esimde hak verdi bana. Beni savundu konusmadik ailesiyle sonra ozur dilediler tekrar konuldu. 4 sene icinde her 1 senede mutlaka min. 2 kez ailesiyle bu sorunu yasiyoruz. Bakiyorlar biz gorusmuyoruz tekrar ogullarini arayip biz hatamizi anladik diyolar. Ama onlar yine yapiyor. Esime yine yapiyolar hep boyle demiyorlar mi zaten diyorum. Napiyim ya anne babam napiyim diyor. Sanirim artik yuz goz olduk esimle birbirimize
Yaşım 25. Liseye başlarken tanistik. Loise bittiginde univ. Sinavlarina hazirlanirken annemi cok ani bir sekilde kaybettim. Onun uzerine sozde kayinvalidem olacak insanlar gel yarani saralim evlenme isini erkene cekelim dediler oylece hemen evlenmis oldum. Babam tir soforu burada degil. Ablam evli. Teyzemler izmirde yasiyor. Buna istinaden oyle guzel yaklastilar ki ben sandim gercekten ailem olurlar.....Yaş 24 mü? Lise sonrası 6 sene, büyüdünüz ve değiştiniz sanırım.
Bu son kavgamizda 1 ay oluyor assagi yukari. Oyle yaptik zaten. Bu sefer de gecen hafta pat diye cikip geldiler ozur dilemeye. Oyle bir durum oluyor ki koca insanlar ayagima kadar ozur dilemek icin gelmis oluyorlar ben hala inat etmis oluyorum. Gecimsiz oluyorum kötü oluyorum... sanirim bu kada cok tartismadan dolayi esimle birbirimizde birseyler bitti. Ben esim isten gelirken heycanlanirdim. Kapiyi acmadan sacimi basimi duzeltirdim. Simdi kalmadi hic biriSen gorusme, esin gıtsın gorussun torunlarını da gorsunler. Sen uzak dur. Olmaz mı?
Suanda heyecansız olmanın suclusu sen degılsın, eşin.Bu son kavgamizda 1 ay oluyor assagi yukari. Oyle yaptik zaten. Bu sefer de gecen hafta pat diye cikip geldiler ozur dilemeye. Oyle bir durum oluyor ki koca insanlar ayagima kadar ozur dilemek icin gelmis oluyorlar ben hala inat etmis oluyorum. Gecimsiz oluyorum kötü oluyorum... sanirim bu kada cok tartismadan dolayi esimle birbirimizde birseyler bitti. Ben esim istem gelirlem heycanlanirdim. Kapiyi acmadan sacimi basimi duzeltirdim. Simdi kalmadi hic biri
Suanda heyecansız olmanın suclusu sen degılsın, eşin.
Bence esin oturup uzulsun sen degıl.
Anneni kaybetmene cok uzuldum
Esine bi dahakine sakın bir sekilde hıc tartısmaya girmeden 'sana olan saygım bitmek uzere, eger tamamen biterse geri gelmeyecek bılmıs ol' de. Gec git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?