Aramızda oluşan ne olduğunu bilmediğim his

Evli ve çocuk sahibisiniz yani artık sorumluluklarınız fazla. Birbirinize zaman ayırın. Sadece konuşmak değil her şekilde.

Fazla haklısın niye böyle oldu

Saygı ve iletişim bozuklugu olabilir. Evlilik terapisi alın. Bosanmayin

Emek sarfetmişsiniz ilişkinize hemen ayrılın demek mantıklı değil. Üç cümlede zaten kimse sizin ilişkinizi anlayamaz. Virüs vs geçince çift terapisini deneyin. Ailesi ile yüz göz olmayın. Sizi çok iyi anlıyorum. Annenizi kaybetmiş olduğunuz için üzüldüm, başınız sağ olsun. Ne kadar olsa o zamanki yakınlaşmaları size samimi gelmiştir ve güvenmişsinizdir. Vicdanlı davranan birisi gibi geldiniz. Baştan istediğiniz mesafeyi konuşmamışsınız, büyümüşsünüz ve ilişkiniz de haliyle yıpranmış. Aile ile ilgili eşinize fazla yansıtmayın, mesafe koyun, kendisi gitsin, gelsin. Görüştüğünüzde ne problem yaşıyorsunuz bilmiyorum ama kendiniz ve ailenizle alakalı- evde yaşadığınız hiç bir şeyi onlarla paylaşmayın. Sanırım iş hayatınız var, okulu bitirmişsiniz, eğer yoksa da bşr şekilde işe girin ve kendinizi meşgul edin. Evde sürekli çocukla oturmak da alışkın olmayan birisi için zorlayıcıdır. Kendinizi meşgul edin, virüs sonrası eşinizle beraber yapacağınız etkinlikleri arttrın. Dışardanzaman geçirmeye çalışın. Çocukla beraber piknik yapmak gibi, beraber top oynamak gibi. Umarım yavaş yavaş toplarlanır. Karşılıklı kırgınlıkları biraz ev ortamından uzakta konuşmanızın faydası olur.

tartısma her evde olur ınsan bırazda karsısındakıne gore de yukselır

durduk yere esınıze satasmadınız heralde bırseye sınırlenmıssınız kı tartısmıssınız esınızle

anladıgım kadarıyla es aılesı sınırlendırmıs sızı aslında aılesıne kızıp esınıze sarmamanız gerek ama dıyelım kı patladınız onun orta yolu dengeyı kurması gerek bırbırınıze laf soyletmeden ıkı tarafı da esıt mesafede koruyarak dengeyı saglayacak bu gorev erkegın ve bunu adam bellıkı beceremıyor

o yuzden bence esınızle ılgılı buyuk problemınız yoksa kapınızı kapattınız mı herkes dısarda kalıyor sız sevmedıgınız ınsanlara koyun engelı gorusmeyın

Saygıyı yitirmeye başlamışsınız aman dikkat. Saygı bitince çorap söküğü gibi geliyor ilişkinin sonu. Hakarete varmadan el atın duruma. Biraz da monotona dönmüşsunuz. Aynı sekilde olan bir arkadaşım var 2 yaşında kizlari var onların da onlar da 4 senelik evli, bi dk ya kız yoksa sen misin neyse 6 yıl demişsin değilmiş.

Hazır karantinadayiz bence biraz ortamı isitmaniz lazım. Birlikte bir şeyler yapın. Film izlemek olur başka şeyler olur. Biraz romantizm olur çocuktan fırsat oluyorsa tabi

yok aslında arkadas erkek dusmanı oldugundan degıl
konu sahıbının anlattıgı kadarıyla adam dengeyı kuramadıgından , ''kocanın becerıksızlıgı asıl o uzulsun demıs ''
yok ya bı baktım bende bakınca erkek dusmanı gıbı durmuyor ben erkek dusmanıyımdır mesela bakınca evet ben daha erkek dusmanı gıbı duruyorum
evet evet baktımda kendıme kesın erkek dusmanı gıbı duruyorum
mesela ben olsam dırekt ''dengeyı kurumadıgından kımlerle nelerle muhattap oluyorum benı boyle seylerle ugrastırıp bu sekılde aılenle muhattap etme bunları yasamak ıcın evlenmedım ''derdım mesela
hıc bır kadın huzursuz mutsuz olmak ıcın evlenmez eger kayınvalıde yuzunden evde huzursuzluk oluyorsa kavga cıkıyorsa bunun yuzde 80 temelı kocadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…