Aramizdaki garip durum

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
35
2.5 yillik bir iliski uzak mesafeli ve adi konmaya calisan bana teklif dahi etti ve bir cok sebep dolayisiyle olmadi.bu surecte ben onu cok yiprattim soyle ki yanima gelir kiyafetini elistirirdim, kilosunu elestrirdim son zamanlarda zayflama yoluna gidiyordu.sonra cok buyuk kavga ettik ailelerin tanismasi yuzunden.bir de son 3 aydir surekli tartisiyorduk.ornegin dans dersne gidelm diyorum o da senin dugununde vals yapilmick diyo bunun icin 3 gun konsmuyoduk her sey degisti artik ben onu aramaya basladim son kavgamizda gunlerce telefonu acmadi gunlrrce aradim..kimseylr konusmadi bu surecte kardesi annesi kimseyle..ben de perisan oldum.bana askinin azaldigini ve devam ederse haksizlik olacagini soyledi ben yine tamam dedim yuzugu almaya gel dedim gelmedi arkadssna veririm dedim ertesi gun aglamaktan duramadim yapamadgmi soyledim..yine bana asik olmadgini ya aldatirsam seni dedi. .tamam dedim sevgin bitmis gidiyorm bu kez yanindayim ben senin diyo tamam unutalm diyo konusma ilerledi mesela spora gidicem diyorm bu kez erkek varsa gidemezsin diyo az once beni baskasyla gorsen uzulmezmisin dedgm insan bana sen mutlu ol yeter diyordu..aldatirsam diyen insan bana biliyosun oyle bir sey yapmicagimi diyo..ne yani beni mi olcuyo ??

Ben onu anlayamadim belki ama hatami telafi etmeyi cok istiyorum.. her sey duzgun olck bundn sonra gelince bir tarih belirleyelim artik dedi..yanyana hicbr sorunumuz yok ama uzaklik olunca telefondan belki hissrtmiyorux belki bitirirken yanima o yuzden gelemedi..yani aramiz kotuyken yuzumu gormek istemiyo ya dayanamiyo ya yorgun dustu..evli arkdslarm bana akil verin her iliski zorlu yollardan geciyo bakiyorm insanlar daha agir seylere katlaniyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Dedikleriniz ağır şeyler değil birbirinizle inatlaşıp otorite kurmya çalışıyorsunuz
Sen hep boyle davrancksn evlensek bile ayriliriz biz istemedgn bir sey oldugunda beni suclayacaksin dedi..ne zaman kafam esse ben kapatrdm telefonlari simdi o yapmaya calisti ne zaman iyilikle cozmeye calissam daha yolunda konusuyor ama dikilsem karsisina o da sinirleniyo cozemedim

Erkek ya da kadın uzun sire trip çekmez bş süre sonra ne halin varsa gör evlenince ayrılırız diyorsa zaten o yola hiç girme

sen ona gereksiz yere eleştirilerde bulunmuşsun o da saçma kıskançlıklara gitmiş.
ikinizde henüz bir birlikteliği yürütecek olgunlukta değilsiniz buradan bakınca.

Birbirinizi çok fazla yormuşsunuz daha şimdiden. Bence oturun güzel güzel konuşun. İkiniz de ne beklediğinizi ve ne yapacağınızı anlatın. Prensipte anlaşamıyorsanız daha fazla devam etmeyin. İlişkiniz sulanmaya başlamış.

Yanyana cok iyiz kafa yapimiz cok uyuyo sadece asiri fevriyim her seferinde bitti dedim en sonunda o bitirdi iste aski azalsa bile anliyorum hak veriyorm insallah toparlarim

Uff ne dengesiz bir ilişki.
Sen onun kilosunu kıyafetini eleştiriyorsun o sana ya aldatırsam diyor öğkk yani.

Uff ne dengesiz bir ilişki.
Sen onun kilosunu kıyafetini eleştiriyorsun o sana ya aldatırsam diyor öğkk yani.
Aslinda bunlar olaylar karsisinda anlik konusmalar 2 yildir yiprandigimiz bir iliski.
Insam bazen uzakken ne hissettgini bile anlayamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…