Aramizdaki sogukluk

Aman guzelim uzaklastirma kendinden,goruyoruz hergun bdv kocam cok soguk,aldatiyor,beni sevmiyor falan allah korusun canim yapma boyle ne kadar yorgun olursan ol,bu kocana sarilmayacaksin,opmeyeceksin anlamina gelmez onadami mecalin yok?bak ipler elindeyken biseyler yapman lazim mesela ne guzel beraber yemek yapiyoruz diyosun,o masayi kurarken veya salata yaparken saril soyle arkasindan,bi opucuk ver yada mutfakta aniden kollarina at kendini bu gibi kucuk jestler erkeklerin cok hosuna gider canim erkekleri sasirtmak lazim hoslanirlar boyle seylerden,beraber acin koltugu uzanin o tvmi izliyor,sende kafani gogsune koy,arada minik opucukler bu gibi kucuk seyler yani ne kadar yorgun da olsan sevgiye zaman ayirmali insan zor degilki canim ya valla bak sonra pisman olursun arayi sicak tutmak birazda kadinin elinde unutma

birkac ay öncesine kadar söylediklerinizin aynisini yapiyorduk. Ama o bana neredeyse her yaklastiginda ben kendimi geri cektim, sorunda bu. Esimde araya mesafe koydu, eskisi gibi yanima yaklasmiyor

sanirim benim ona yaklasmam gerekiyor
Sen ona 1 adim at,o sana 10 adim gelecek bak gor tecrube konusuyor burda

7 saat uzun bir calisma süresi degil

Bence baska sebebler olmali sarildigindan bile SIKILIYORSAN baska birsey gectimi aranizda seni sogutacak bir tartisma bir söz ?

ayırt edemedim:)
siz en sevdiklerinizi yazın :)
Valla siz kaşındınız. =P

Big Bang Theory, Mentalist, Criminal Minds, Elementary, Walking Dead, Game of Thrones, Dexter, Breaking Bad, Castle, Friends, True Detective, Vikings, New Girl, Sons of Anarchy, True Blood... Bunlar ilk aklıma gelenler.

tşk ederim:) not aldım hepsini
konu sahibi sizede fikir olur.

Onunla beraber Playstation oynayın mesela. Ben bayılırım. Gırgır şamata olur kafanız dağılır.

Mesaj attim simdi esime. Onu özledigimi, bugün onunla beraber güzel zaman gecirmek istedigimi söyledim.
Planim su
- Disarda yemek yemek, yemekten sonra biraz yürüyüs
- Eve gelince beraber yabanci bir dizi izlemek (bu arada ona sarilmayi vs. ihmal etmicem )

- daha sonrasindada sohbet vs. belki baska süprizlerde yapabilirim

bende not aldim tavsiyelerinizi :) mutlaka bir göz aticam :) cok tsk ederim

ellerinizle itiyorsunuz eşinizi...

7 saat çalışmak çok değil ki? neden bu kadar düşük enerjiniz.

ne güzel ilgili bi ese sahipken degerini bilin - sizin gibi ilgisiz olsaydi inanin daha cok üzülürdünüz.
en azindan degistirmek suan sizin elinizde.

Mesaj attim simdi esime. Onu özledigimi, bugün onunla beraber güzel zaman gecirmek istedigimi söyledim.
Planim su
- Disarda yemek yemek, yemekten sonra biraz yürüyüs
- Eve gelince beraber yabanci bir dizi izlemek (bu arada ona sarilmayi vs. ihmal etmicem )

- daha sonrasindada sohbet vs. belki baska süprizlerde yapabilirim

Cnm benim hic enerjim olmasin kocamda o an suratsiz olmasin içimden bir canavar cikar gidip yanagina yapisir dakikalarca operim ta ki o bana karsilik verene kadar sonrasi malum o zamanda enerji kendiliginden geliyor zaten ama ben esimi cooookk seviyorum cookkk ozluyorum hic gurur yapmam onun gelmesini falan beklemem yani eger beklersem benim esimde rahat biridir sogukluk girmesin diye olaya hemen el atarim
Kac yillik evlisiniz?

İş yoğunluğunuz daha devam edecek mi, yoksa geçici bir süre mi böyle olcak. Yani birlikte çok fazla vakit geçiremiyo olsanız bile sevgi gösterilerinde bulunmanız evliliğinizi daha canlı tutacaktır. Eşinizi reddetmeniz onu daha çok uzaklaştırır sizden

bir kac ay öncesine kadar bende öyleydim.. gurur yapmiyorum kesinlikle ama sadece bu aralar fazla yakinlik istemiyorum diyelim.

devam edecek, malesef geicici bir süre icin degil. Bu aksam aradaki soguklugu bir nebzede olsa kaldirabilirim insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…