- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
- Konu Sahibi Sihirlidegnek
-
Aman guzelim uzaklastirma kendinden,goruyoruz hergun bdv kocam cok soguk,aldatiyor,beni sevmiyor falan allah korusun canim yapma boyle ne kadar yorgun olursan ol,bu kocana sarilmayacaksin,opmeyeceksin anlamina gelmez onadami mecalin yok?bak ipler elindeyken biseyler yapman lazim mesela ne guzel beraber yemek yapiyoruz diyosun,o masayi kurarken veya salata yaparken saril soyle arkasindan,bi opucuk ver yada mutfakta aniden kollarina at kendini bu gibi kucuk jestler erkeklerin cok hosuna gider canim erkekleri sasirtmak lazim hoslanirlar boyle seylerden,beraber acin koltugu uzanin o tvmi izliyor,sende kafani gogsune koy,arada minik opucukler bu gibi kucuk seyler yani ne kadar yorgun da olsan sevgiye zaman ayirmali insan zor degilki canim ya valla bak sonra pisman olursun arayi sicak tutmak birazda kadinin elinde unutmabir kac kere film izlemek istedik ama ben daha yarisina gelmeden uyuyalimmi demistimesimde artik pek film izlemek istemiyor sanirim.
Arada disarda bulusup yemek yiyoruz veya o hadi bugün yemek yapmayalim disarda yiyelim diyor öylelikle cikiyoruz.
bana her sarildiginda sIkIlIyorum sanki, her öpmek istediginde sonra diyorum böyle böyle uzaklastirdim onu kendimden..
Sen ona 1 adim at,o sana 10 adim gelecek bak gor tecrube konusuyor burdabirkac ay öncesine kadar söylediklerinizin aynisini yapiyorduk. Ama o bana neredeyse her yaklastiginda ben kendimi geri cektim, sorunda bu. Esimde araya mesafe koydu, eskisi gibi yanima yaklasmiyor
sanirim benim ona yaklasmam gerekiyor
ayırt edemedim:)komedi, suç, fantastik, aksiyon, gerili
Valla siz kaşındınız. =Payırt edemedim:)
siz en sevdiklerinizi yazın :)
Valla siz kaşındınız. =P
Big Bang Theory, Mentalist, Criminal Minds, Elementary, Walking Dead, Game of Thrones, Dexter, Breaking Bad, Castle, Friends, True Detective, Vikings, New Girl, Sons of Anarchy, True Blood... Bunlar ilk aklıma gelenler.
Arkadas guzel tavsiyelerde bulunmus,mentalisttşk ederim:) not aldım hepsini
konu sahibi sizede fikir olur.
Onunla beraber Playstation oynayın mesela. Ben bayılırım. Gırgır şamata olur kafanız dağılır.Bu aralar islerimin yogunlugundan esime fazla Zaman ayiramiyorum. Sadece aksamlari 1-2 Saat beraber koltukta oturdugumuz oluyor , bu Zaman dilimdede esim genellikle mac izler veya playstation oynar vs., cünkü benim sohbet edebilecek kadar bile enerjim kalmamis oluyor
Aramizda ister istemez bir sogukluk olustu ve bunun nedenide malesef benim.
Esim her isime kosar, her konuda yardimci, neredeyse hep alttan alanda odur.
Günde 7 Saat calisiyorum, esim vardiyeli calisiyor (bir hafta öglenci bir hafta sabahci).
Sabahci oldugunda beraber isten geldikten sonra beraber yemek yapip yiyoruz, ben bulasiklari hallederken esimde masayi topluyor, cay demliyor vs..
Öglenci oldugu zamanlarda ise yemek yapmiyorum, genellikle kek veya Pasta türü seyler yapiyorum ki esim gece isten geldikten sonra yesin.
Ben esimle aramizda olusan soguklugu kaldirmak istiyorum, ama bunu nasil yapabilirim bilmiyorum
Fikirlerinizi bekliyorum
Onu sevdiğiniz halde, eşiniz de size ilgi gösterdiği halde bunu yapıyorsanız, hata ediyorsunuz. İnsan yorgun olabilir, her gün sarmaş dolaş zaman geçirmek istemeyebilir, gayet doğal. Ama bu bir süre sonra alışkanlık haline gelirse, sizdeki gibi bir mesafe sorunu ortaya çıkabiliyor. Lakin bu düzeltilemeyecek bir şey değil. Bir süre ilk adımları siz atın, onu özlediğinizi filan söyleyin, bence soğukluk filan kalmaz.
Bu arada çok fazla dizi tavsiye edebilirim, biz deli gibi izliyoruz çünkü. =) Ne tarzdan hoşlandığınızı söyleyin yeter.
Valla siz kaşındınız. =P
Big Bang Theory, Mentalist, Criminal Minds, Elementary, Walking Dead, Game of Thrones, Dexter, Breaking Bad, Castle, Friends, True Detective, Vikings, New Girl, Sons of Anarchy, True Blood... Bunlar ilk aklıma gelenler.
Onu sevdiğiniz halde, eşiniz de size ilgi gösterdiği halde bunu yapıyorsanız, hata ediyorsunuz. İnsan yorgun olabilir, her gün sarmaş dolaş zaman geçirmek istemeyebilir, gayet doğal. Ama bu bir süre sonra alışkanlık haline gelirse, sizdeki gibi bir mesafe sorunu ortaya çıkabiliyor. Lakin bu düzeltilemeyecek bir şey değil. Bir süre ilk adımları siz atın, onu özlediğinizi filan söyleyin, bence soğukluk filan kalmaz.
Bu arada çok fazla dizi tavsiye edebilirim, biz deli gibi izliyoruz çünkü. =) Ne tarzdan hoşlandığınızı söyleyin yeter.
ellerinizle itiyorsunuz eşinizi...
7 saat çalışmak çok değil ki? neden bu kadar düşük enerjiniz.
yürüyüş yapın hem enerjinizi yerine getirir hem uykunuzu açar :)
yeni evlisiniz, çocuk yok.
bir sürü aktivite yapabilirsiniz :)
şu aralar puzzle almak istiyorum ama çocuktan dolayı yapabilir miyiz bilmiyorum.
eskiden kağıt oyunu oynardık. tavla oynardık.
en sevdiğimiz ise ileriye yönelik hayaller kurmaktı, hala öyle. oturur şöyle yapalım böyle yapalım bir başlarız oo gece olur :)
bisiklet sürmek güzeldir, severseniz motor da güzeldir.
haftasonları ise yorgunluk falan dinlemeden kesinlikle kendinizi en azından bir gün dışarı atmalısınız. Bu mevsimde belki zorlanırsınız ama yazın kesinlikle doğa ile iç içe olunmalı en azından haftasonları. Kışın da aslında yağışlı olmadığında aktivite bulunabilir.
yazık etmeyin zamanınıza, zaman o kadar hızlı geçiyor ki geri gelmiyor geçen de.
Aman guzelim uzaklastirma kendinden,goruyoruz hergun bdv kocam cok soguk,aldatiyor,beni sevmiyor falan allah korusun canim yapma boyle ne kadar yorgun olursan ol,bu kocana sarilmayacaksin,opmeyeceksin anlamina gelmez onadami mecalin yok?bak ipler elindeyken biseyler yapman lazim mesela ne guzel beraber yemek yapiyoruz diyosun,o masayi kurarken veya salata yaparken saril soyle arkasindan,bi opucuk ver yada mutfakta aniden kollarina at kendini bu gibi kucuk jestler erkeklerin cok hosuna gider canim erkekleri sasirtmak lazim hoslanirlar boyle seylerden,beraber acin koltugu uzanin o tvmi izliyor,sende kafani gogsune koy,arada minik opucukler bu gibi kucuk seyler yani ne kadar yorgun da olsan sevgiye zaman ayirmali insan zor degilki canim ya valla bak sonra pisman olursun arayi sicak tutmak birazda kadinin elinde unutma
ne güzel ilgili bi ese sahipken degerini bilin - sizin gibi ilgisiz olsaydi inanin daha cok üzülürdünüz.
en azindan degistirmek suan sizin elinizde.
gün icerisinde kendime ayirabildigim süre gercekten cok kisitli hatta hic yok diyebilirim, sanirim kendimle bas basa kalmak istiyorum bir kac Saat ama zamanim olmuyor.
haklisiniz benim bu tavirlarim yüzünden aramiza sogukluk girdi, ben kendimi uzaklastirdim..
Cnm benim hic enerjim olmasin kocamda o an suratsiz olmasin içimden bir canavar cikar gidip yanagina yapisir dakikalarca operim ta ki o bana karsilik verene kadar sonrasi malum o zamanda enerji kendiliginden geliyor zaten ama ben esimi cooookk seviyorum cookkk ozluyorum hic gurur yapmam onun gelmesini falan beklemem yani eger beklersem benim esimde rahat biridir sogukluk girmesin diye olaya hemen el atarim
Kac yillik evlisiniz?
Cinsel hayatınız nasıl peki??
İş yoğunluğunuz daha devam edecek mi, yoksa geçici bir süre mi böyle olcak. Yani birlikte çok fazla vakit geçiremiyo olsanız bile sevgi gösterilerinde bulunmanız evliliğinizi daha canlı tutacaktır. Eşinizi reddetmeniz onu daha çok uzaklaştırır sizden
devam edecek, malesef geicici bir süre icin degil. Bu aksam aradaki soguklugu bir nebzede olsa kaldirabilirim insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?