Aramizdaki sogukluk

Bence hemen toparlanmalısın cnm, en öenmli zamanlar. insan eşiyle her vakti değerlendirebilmeli , şaşırt onu, sen bi kaç aktivite bul. vakit geçirin sohbet etmesenizde yan yana uzanın bir şekilde elektriklenme olur , içinizi ferahlatın kötü evhamlardan uzaklaşın

dogumkontroll hapi kullandigim dönem daha istekliydim, sanirim haptandi. Simdi okadar istek duymuyorum. Yani haftada 2 yetiyor bana :)
Haftada 2 bence az sayilmaz, ki ilk baslarda ayda 2 anca oluyordu.

Hamilelik filan yok değil mi? Ya da dusunuyor musunuz ? Haftada 2 az değil ya

Yapmayin böyle. Esim bana bunlari yaptiginda sinir oluyordum. Hatta bir süre sonra beni sevmedigini düsünmeye baskalarinin iliskilerine imrenmeye baslamistim. Izin verin istediginde sarilsin size. Yakinlassin. Siz uzaklastirdikca bir gun oda yaklasmak istemeyecek.

O size nasil yaklasiyorsa, sizde ona öyle yaklasin. Sarilin zaman zaman, gidin yanina oturun, kolunu alin kendi omuzunuza atin. Uyusanizda orda uyuyun.

Birde iki kisilik oyunlar var, onlardan alip aksamlari oyun oynayabilirsiniz zaman zaman. Playstation oynadiginda sizde katilin ona. Birlikte oynayin.

Karım beni öpmek istediğimde her seferinde uzaklaştırsa ona bir müddet veririm, sonra çıkar çözümü dışarda ararım kimse kusura bakmasın. Nazlanmanın alemi ne bilmiyorum adamlar kendilerini hadım mı etsin yani? Spermlerini tüplere doldurup dondursunlar, kendilerini hadım etsinler siz hamile kalmak isteyince çözdürür enjekte ettirirsiniz 1 taşla 2 kuş. Aldatmayı asla savunmuyorum ama insan helaline de yaklaşamayacaksa kimsenin kızmaya hakkı yok hasta değilsiniz hamile değilsiniz.

yavas yavas düzelmeye basliyorum :) kan degerlerime baktirmisitm bi hayli düsük ciktilar. Simdi Vitamin ve minaral hapi kullaniyorum ve etkisinide görüyorum. Simdi ben esime yanasiyorum, nedensiz gidip sariliyorum vs. agizi kulaklarina variyor :)

yukarda zaten belirtmistim cinsel hayatimizin bu durumdan etkilemedigini.. Ama haklisiniz tabiki, böylelikle kendi ellerimle esimi uzaklastiriyordum kendimden.
Ama cok sükür yavas yavas düzeliyorum :) kan degerlerime baktirmisitm bi hayli düsük ciktilar. Simdi Vitamin ve minaral hapi kullaniyorum ve etkisinide görüyorum. Simdi ben esime yanasiyorum, nedensiz gidip sariliyorum vs. agizi kulaklarina variyor :)

Her şey B12'nin suçu Aynı yorgunluk bana da oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…