- 24 Eylül 2015
- 1.123
- 17.134
- 208
- Konu Sahibi Sihirlidegnek
-
O zaman kendini zorlama zamanla kendiliginden dUzelir belki hislerinbir kac ay öncesine kadar bende öyleydim.. gurur yapmiyorum kesinlikle ama sadece bu aralar fazla yakinlik istemiyorum diyelim.
ben soyleyeyim kocacim seni cok seviyorum diye yanagini veya anladin sen opebilirsin.Bu aralar islerimin yogunlugundan esime fazla Zaman ayiramiyorum. Sadece aksamlari 1-2 Saat beraber koltukta oturdugumuz oluyor , bu Zaman dilimdede esim genellikle mac izler veya playstation oynar vs., cünkü benim sohbet edebilecek kadar bile enerjim kalmamis oluyor
Aramizda ister istemez bir sogukluk olustu ve bunun nedenide malesef benim.
Esim her isime kosar, her konuda yardimci, neredeyse hep alttan alanda odur.
Günde 7 Saat calisiyorum, esim vardiyeli calisiyor (bir hafta öglenci bir hafta sabahci).
Sabahci oldugunda beraber isten geldikten sonra beraber yemek yapip yiyoruz, ben bulasiklari hallederken esimde masayi topluyor, cay demliyor vs..
Öglenci oldugu zamanlarda ise yemek yapmiyorum, genellikle kek veya Pasta türü seyler yapiyorum ki esim gece isten geldikten sonra yesin.
Ben esimle aramizda olusan soguklugu kaldirmak istiyorum, ama bunu nasil yapabilirim bilmiyorum
Fikirlerinizi bekliyorum
iyi sayilir.. ilk evlendigimizde esim fazla istekli degildi, haftada 1 ona yetiyor hatta artiyordu bile.
Simdi düzeldi, en azindan haftada 2 kere oluyor.
2,5 yillik evliyiz. Esim yaklasik 1,5 senedir "normallesti" yani sayiyi 2ye cikardik. Tabi bazi dönemlerde daha fazlada oluyor ama ortalama 2yi gecmiyor..Ne kadardır evlisiniz ki?? Yeni evli diye anladım sizi.. Yeni evlilikte haftada iki az bi sayı.. Sanki cinsellik tam oturmamış gibi..
2,5 yillik evliyiz. Esim yaklasik 1,5 senedir "normallesti" yani sayiyi 2ye cikardik. Tabi bazi dönemlerde daha fazlada oluyor ama ortalama 2yi gecmiyor..
Bu normalleşmiş hali mi yani...Ben yerinizde olsam bu konuya eğilirdim önce.. Cinsellik çok önemli evlilikte.. Çiftlerin birbirlerine daha yakın olacağını düşünüyorum böylece...
Bu normalleşmiş hali mi yani...Ben yerinizde olsam bu konuya eğilirdim önce.. Cinsellik çok önemli evlilikte.. Çiftlerin birbirlerine daha yakın olacağını düşünüyorum böylece...
evet bu düzelmis hali... ilk sene ayda sadece 2 kere birlikte oldugumuz zamanlar oluyordu.
elimden geleni yaptim ama anca bukadar oldu.
Esimle cok tartismalarimiz oldu bu konu hakkinda, ama o bir anormallik göremiyormus.
Alla Allaaa çok enteresan.. Böyle erkeklerde varmış demekki.. Peki size göre de normal mi bu??
alistim artik, benim icinde normal olmaya basladi...
alistim artik, benim icinde normal olmaya basladi...
Normal olmaya başladı diyorsun, yani aslında normal değil.. Sen daha istekliydin ve zamanla bu isteğin azalmış gibi.. Dolayısıyla eşin öpünce, sarılınca sıkılıyorsun.. Sorun burdan kaynaklanıyor gibi.. Çoluk yok çocuk yok, 2,5 yıllık evlilik ama nerdeyse cinsellik de yok... Üzüldüm şimdi senin adına..
ben arkadaşlar kadar sorun görmedim açıkçası.
haftada iki demediniz mi? neden cinsellik yok diyor arkadaşlar?
bu yönden hic bakmamistim, hakli olabilirsiniz.. Evet, eskisi gibi istek duymuyorum be bir aydir neredeyse cinsellik hic aklima gelmiyor bile diyebilirim, ben bunu hep dogum kontrol hapini birakmama bagliyordum, esimin isteksizligide neden olmu olabilir.
7 saat çalışıp bu hale nasıl geliyosun anlamadım çoğu insan nerdeyse 12 saat çalışıyor.
Kusura bakma canım ya sen tek 7 saat çalışıyorum yazıp yoruluyorum dedin diye şaşırdım ama 5 de çıkıp üstüne temizlik vs yapiyosan yorulursun tabi.olabilir kimi insan 5 Saat sonra kimi insan 10 Saat sonra yorulur. Bünyeye ve yaptigin ise göre degisir bu.
Ben maalesef 7 Saat calisip, eve gelip temizlik ve yemek yaptiktan sonra yoruluyorum. Sabah 05:20'de evden cikiyorum belki bu nedenle bukadar yorgun oluyorumdur..
Evet bencede böyle tatlı yakınlaşmalarla aranızdaki soğukluk yerini sıcak hava dalgalarına bırakabilir.kocanın dizine falan yat bence o maç izlerken en azından yanında uyuklarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?