Aramizdaki sogukluk

ben soyleyeyim kocacim seni cok seviyorum diye yanagini veya anladin sen opebilirsin.

iyi sayilir.. ilk evlendigimizde esim fazla istekli degildi, haftada 1 ona yetiyor hatta artiyordu bile.
Simdi düzeldi, en azindan haftada 2 kere oluyor.

Ne kadardır evlisiniz ki?? Yeni evli diye anladım sizi.. Yeni evlilikte haftada iki az bi sayı.. Sanki cinsellik tam oturmamış gibi..

Ne kadardır evlisiniz ki?? Yeni evli diye anladım sizi.. Yeni evlilikte haftada iki az bi sayı.. Sanki cinsellik tam oturmamış gibi..
2,5 yillik evliyiz. Esim yaklasik 1,5 senedir "normallesti" yani sayiyi 2ye cikardik. Tabi bazi dönemlerde daha fazlada oluyor ama ortalama 2yi gecmiyor..

2,5 yillik evliyiz. Esim yaklasik 1,5 senedir "normallesti" yani sayiyi 2ye cikardik. Tabi bazi dönemlerde daha fazlada oluyor ama ortalama 2yi gecmiyor..

Bu normalleşmiş hali mi yani... Ben yerinizde olsam bu konuya eğilirdim önce.. Cinsellik çok önemli evlilikte.. Çiftlerin birbirlerine daha yakın olacağını düşünüyorum böylece...

Bu normalleşmiş hali mi yani... Ben yerinizde olsam bu konuya eğilirdim önce.. Cinsellik çok önemli evlilikte.. Çiftlerin birbirlerine daha yakın olacağını düşünüyorum böylece...

evet bu düzelmis hali... ilk sene ayda sadece 2 kere birlikte oldugumuz zamanlar oluyordu.
elimden geleni yaptim ama anca bukadar oldu.

Esimle cok tartismalarimiz oldu bu konu hakkinda, ama o bir anormallik göremiyormus.

hamile kalmak istiyorum, yumurtlama döneminde daha fazla iliski oluyor tabi ama o dönem gecince azaliyor yine

evet bu düzelmis hali... ilk sene ayda sadece 2 kere birlikte oldugumuz zamanlar oluyordu.
elimden geleni yaptim ama anca bukadar oldu.

Esimle cok tartismalarimiz oldu bu konu hakkinda, ama o bir anormallik göremiyormus.

Alla Allaaa çok enteresan.. Böyle erkeklerde varmış demekki.. Peki size göre de normal mi bu??

alistim artik, benim icinde normal olmaya basladi...

Normal olmaya başladı diyorsun, yani aslında normal değil.. Sen daha istekliydin ve zamanla bu isteğin azalmış gibi.. Dolayısıyla eşin öpünce, sarılınca sıkılıyorsun.. Sorun burdan kaynaklanıyor gibi.. Çoluk yok çocuk yok, 2,5 yıllık evlilik ama nerdeyse cinsellik de yok... Üzüldüm şimdi senin adına..

bu yönden hic bakmamistim, hakli olabilirsiniz.. Evet, eskisi gibi istek duymuyorum be bir aydir neredeyse cinsellik hic aklima gelmiyor bile diyebilirim, ben bunu hep dogum kontrol hapini birakmama bagliyordum, esimin isteksizligide neden olmu olabilir.

Bana öyle gibi geldi.. Kendimden biliyorum, cinsel hayatım iyi olmadığı zamanlarda soğuk, daha az neşeli, agresif bi insan oluyorum.. Daha mutsuz hissediyorum kendimi.. Eşime de uzak davranıyorum genelde..

Bilemedim şimdi ne yapmak lazım...

7 saat çalışıp bu hale nasıl geliyosun anlamadım çoğu insan nerdeyse 12 saat çalışıyor.

7 saat çalışıp bu hale nasıl geliyosun anlamadım çoğu insan nerdeyse 12 saat çalışıyor.

olabilir kimi insan 5 Saat sonra kimi insan 10 Saat sonra yorulur. Bünyeye ve yaptigin ise göre degisir bu.
Ben maalesef 7 Saat calisip, eve gelip temizlik ve yemek yaptiktan sonra yoruluyorum. Sabah 05:20'de evden cikiyorum belki bu nedenle bukadar yorgun oluyorumdur..

Kusura bakma canım ya sen tek 7 saat çalışıyorum yazıp yoruluyorum dedin diye şaşırdım ama 5 de çıkıp üstüne temizlik vs yapiyosan yorulursun tabi.

Oluyor bazen....
varligi bile batiyor....
bende mesela eve gelmesini
izinli gunlerini dort gozle bekliyorum...
sonra da yanimda olunca afakanlar basiyor of pof oluyorum icimden...ama bu donemsel....geciyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…