- Konu Sahibi turuncufil
-
ben 15 yaşındayım 24 yaşında biri ile çıkmaya başladım aslında insanların bu konuya bakış acısı kötü fakat biz sadece birlikte zaman geçirmeyi seviyoruz ona neden benimle çıktığını sorduğumda birlikte zaman geçirmeyi sevdiğini söylüyor benimle yatmak gibi bi amacı olmadığına eminim zaten çok nadir görüşebileceğiz o başka bir şehirde okuyor ilişkimizde hiçbir sorun yok her konuda anlaşıyoruz aslında ama yaş konusu beni üzüyor insanların verdiği tepkiler yüzünden benden uzaklaşmasını istemiyorum master yapmak için yurtdışına gitmek istiyor ve ben bu ilişkinin mesafeler yüzünden sonunda biteceğini biliyorum aslında.Onunla aramızda hiçbir sorun yok sizce böyle devam edeyim mi ben çok mutluyum yoksa daha sonra daha fazla üzülmemek için bu ilişkiyi bitireyim mi bu konuda çok kararsızım
Kusura bakma ama yaşın çok küçük bazı şeyleri idrak edebilmen için. Aranızda 9 yaş olması sorun değil bence amaaaa senin 15 yaşında ergenlik çağında olman onunsa 24 yaşında bir yetişkin olması sorun işte. Biraz büyümeyi bekle..
ben 15 yaşındayım 24 yaşında biri ile çıkmaya başladım aslında insanların bu konuya bakış acısı kötü fakat biz sadece birlikte zaman geçirmeyi seviyoruz ona neden benimle çıktığını sorduğumda birlikte zaman geçirmeyi sevdiğini söylüyor benimle yatmak gibi bi amacı olmadığına eminim zaten çok nadir görüşebileceğiz o başka bir şehirde okuyor ilişkimizde hiçbir sorun yok her konuda anlaşıyoruz aslında ama yaş konusu beni üzüyor insanların verdiği tepkiler yüzünden benden uzaklaşmasını istemiyorum master yapmak için yurtdışına gitmek istiyor ve ben bu ilişkinin mesafeler yüzünden sonunda biteceğini biliyorum aslında.Onunla aramızda hiçbir sorun yok sizce böyle devam edeyim mi ben çok mutluyum yoksa daha sonra daha fazla üzülmemek için bu ilişkiyi bitireyim mi bu konuda çok kararsızım
bak sana kendimden ornek vereyim;
senin yaşlarında lisedeydim ve uni.ye giden bir erkek arkadasım vardı.
uzaktan uzaga onu seviyordum benim ona kapılmam cok normaldi.
onu örnek alırdım. kendisi hem disiplinli hem cok basarılı biriydi. oss de derece yapmıs ve turkiyede cok iyi bir universitede okuyordu.
ama sonra benim kıskanclıklarım basladı. kampuslerindeki insanlarla iletisimi, birsuru arkadası olması vs.
sonra tek basıma dusundum... yaptıgı yapacagı her sey cok normaldi. benim ozendigim sey aslında universiteli hayatıydı.
evet insan olarak onu seviyordum, ilk aşkım diye icten ice hayaller kuruyordum,
ama o neden bu kadar basarılı iken ve kampuste birsuru dengi kız varken benimle ilgileniyordu?
ya kendince bazı yetersizlikler var ya da bana aşıktı ama bu saglıklı gelmemisti yine de bana.
ben nasıl ki 12yasındaki cocuga bakmıyorsam o beni "kücügüm" diye sefkatle sevmeliydi.
hem benim karakterim degisebilirdi daha ergenlikteydim. acaba uni.ye gectigim zamanlar hala onu seviyor olacak mıydım?
tum bunları dusundum ve ona ayrılmayı teklif ettim. nedenlerini de sıraladım.
cok sasırdı ve tesekkur etti. bana karsı hic hatası olmadıgını ama benim bu konusmamın onun gozlerini actıgımı soyledi.
ve aramızda sizin kadar yas farkı bile yoktu. o daha uni.ye yeni gitmisti. hala liseli kafasındaydı.
universiteye basladıgım yıllarda biz onunla tekrar gorustuk. eger bir iliski baslayacaksa ancak simdi adam akıllı yasanabilirdi.
fakat olmadı. farklı birsuru nedeni de var tabi ama 2.kez ayrıldıgımızda hem benim o ergenlik boyunca icimde buyuttugum sevgi tamamiyle son bulmustu hem de zamanında ne kadar dogru bir karar verdigimi gormustum.
insanların degil asıl senin bunu sorun olarak gormen lazım. aradaki yaş farkı cok degil, 20yas fark ile bile evlenen insanlar var.
ama hayattan tat alacagınız seyler farklı. gorup gecirdikleriniz deneyimleriniz...
eger tum bunlara ragmen seni seviyorsa bu cocuk kendi yasıtlarınca denk olabilecek gelismislige sahip degildir bence.
ven emin ol sen olgun biriyle idare edebiliyorken onun yaşına geldiginde onun icin ne kadar cocukca dusunuyormus diyeceksin.
mesela 12yaşlarını dusun. o yılların icin gulup gecersin su an.
buradaki tum 25yasındaki kadınlara sorsan 15yaslarını senin 10yaşını anlatman gibi bakarlar.
hem ilk aşkı ilk ele ele tutusmayı yaşıtın biriyle yaşaman iliskiyi kontrol edebilmen açısından da sana güven verir.
bundan 5yıl sonra hala o buyuk aşkınız duruyor olursa ve iste o zaman guzel birsey baslayabilir belki.
ama su an yanlıs yapıyorsun canım
Söylediğin şeyler gerçekten mantıklı haklısın aslında umarım bi kaç yıl sonra bende bu halime gülerim.Teşekkürler cevabın için :)
ve seni bu dusunceye kararsızlıga iten cevrenin verdigi tepki olmus.
aksine bizi yadırgamıyorlardı bile. buna ragmen ergenlikle yetiskinlik arasındaki ayrımı tek basıma oturup dusunme ihtiyacı hissetmistim.
bunaldıgın zaman ozlemini burada paylas yaz agla ama şartlar bu sekildeyken iliskiye devam etme canım, daha fazla uzatmadan ayrıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?