aramızdaki yaş farkı sorun olurmu?

turuncufil

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2014
26
1
6
35
İzmir
ben 15 yaşındayım 24 yaşında biri ile çıkmaya başladım aslında insanların bu konuya bakış acısı kötü fakat biz sadece birlikte zaman geçirmeyi seviyoruz ona neden benimle çıktığını sorduğumda birlikte zaman geçirmeyi sevdiğini söylüyor benimle yatmak gibi bi amacı olmadığına eminim zaten çok nadir görüşebileceğiz o başka bir şehirde okuyor ilişkimizde hiçbir sorun yok her konuda anlaşıyoruz aslında ama yaş konusu beni üzüyor insanların verdiği tepkiler yüzünden benden uzaklaşmasını istemiyorum master yapmak için yurtdışına gitmek istiyor ve ben bu ilişkinin mesafeler yüzünden sonunda biteceğini biliyorum aslında.Onunla aramızda hiçbir sorun yok sizce böyle devam edeyim mi ben çok mutluyum yoksa daha sonra daha fazla üzülmemek için bu ilişkiyi bitireyim mi bu konuda çok kararsızım

Kusura bakma ama yaşın çok küçük bazı şeyleri idrak edebilmen için. Aranızda 9 yaş olması sorun değil bence amaaaa senin 15 yaşında ergenlik çağında olman onunsa 24 yaşında bir yetişkin olması sorun işte. Biraz büyümeyi bekle..

ona sorar mısın 15 yaşındaki kardeşi bu durumu yaşıyor olsa kabul eder mi?
hadi bunu geçtim...
15 yaş ne demek yaa
o adamın etrafında nasıl kızlar vardır?
canım bu ilişki mesafeler yüzünden değil direk mantık açısından biter bu kadar basit....

kesınlıkle cok dogru soluyor. azcık daha bekleyebilirdin ..

sorun 9 yaş değil bence
asıl sorun senin 15 yaşında olman
birkaç sene sonra sen de hak vereceksin eminim.

Yaşın o kadar ufak ki şu anda,24 yaşındaki bir erkeğin 15 yaşındaki bir kızla çıkması bile düşündürücü..
Aklını başına al,bitir bu arkadaşlığını.
Otur dersinin başına,kendine hedef koy ileride ne okumak istediğine karar ver..
Sen şimdi mutluyum diyorsun ama,bu kişi canını yakmasın sonra..

Sorun senin daha 15 olman
Bence yaşırlarınla gez eğlen, kütüphaneye git vs.
Aşk meşk işleri ile ilerde meşgul olacaksın zaten
Şimdi bu yaşlarının keyfini çıkar, herşey zamanında güzel

15 yaş yahu 15 yaş.. ve senin tek derdin arada ki yaş farkı mı? ablacığım bir kere düşün 10 sene önce 5 yaşındaydın ne ilişkisi, ne beraberliği.. önünde lise var, üniversite var.. bak ne güzel o seni değil kendi geleceğini düşünüyor, akıllıca hareket ediyor.. ilişki falan umurunda değil yurtdışına master yapmaya gidecek.. sen de toparla kafanı eğitimine bak..

Duymak istediklerin bizim yazdıklarımız değil biliyorum ama gerçek bu . Ve demişler gerçekler acıdır tatlım .

15 yaşında böyle bir ilişki Gömül kitaplarına , aşk meşk düşünme desemde kanın kaynıyor biliyorum ama senin yaşacağın aşk , sınıftaki çocuğu beğenmekten öteye geçmemeli henüz.

24 yaşındaki biri 15 yaşındaki çocuğa bakıyorsa sübyancıdır. nokta.
çekin şu çocuklardan ellerinizi.

Anlamadigim siz ne paylasiyorsunuz,ne konuşuyorsunuZ???adam sana dert yandiginda nasil destek buluyor hayret ya. Sevgilin subyanci başka birşey diyemiyorum. Senin ilişkindeki sorun yaş farki değil, davul dengi dengine liseye yeni başlama yasindasin.ne bu acele? aceleyi geçtim kendi yasina uygun birini bulamadin mi

Son düzenleme:

bak sana kendimden ornek vereyim;

senin yaşlarında lisedeydim ve uni.ye giden bir erkek arkadasım vardı.
uzaktan uzaga onu seviyordum benim ona kapılmam cok normaldi.
onu örnek alırdım. kendisi hem disiplinli hem cok basarılı biriydi. oss de derece yapmıs ve turkiyede cok iyi bir universitede okuyordu.
ama sonra benim kıskanclıklarım basladı. kampuslerindeki insanlarla iletisimi, birsuru arkadası olması vs.

sonra tek basıma dusundum... yaptıgı yapacagı her sey cok normaldi. benim ozendigim sey aslında universiteli hayatıydı.
evet insan olarak onu seviyordum, ilk aşkım diye icten ice hayaller kuruyordum,
ama o neden bu kadar basarılı iken ve kampuste birsuru dengi kız varken benimle ilgileniyordu?
ya kendince bazı yetersizlikler var ya da bana aşıktı ama bu saglıklı gelmemisti yine de bana.
ben nasıl ki 12yasındaki cocuga bakmıyorsam o beni "kücügüm" diye sefkatle sevmeliydi.
hem benim karakterim degisebilirdi daha ergenlikteydim. acaba uni.ye gectigim zamanlar hala onu seviyor olacak mıydım?
tum bunları dusundum ve ona ayrılmayı teklif ettim. nedenlerini de sıraladım.
cok sasırdı ve tesekkur etti. bana karsı hic hatası olmadıgını ama benim bu konusmamın onun gozlerini actıgımı soyledi.
ve aramızda sizin kadar yas farkı bile yoktu. o daha uni.ye yeni gitmisti. hala liseli kafasındaydı.

universiteye basladıgım yıllarda biz onunla tekrar gorustuk. eger bir iliski baslayacaksa ancak simdi adam akıllı yasanabilirdi.
fakat olmadı. farklı birsuru nedeni de var tabi ama 2.kez ayrıldıgımızda hem benim o ergenlik boyunca icimde buyuttugum sevgi tamamiyle son bulmustu hem de zamanında ne kadar dogru bir karar verdigimi gormustum.

insanların degil asıl senin bunu sorun olarak gormen lazım. aradaki yaş farkı cok degil, 20yas fark ile bile evlenen insanlar var.
ama hayattan tat alacagınız seyler farklı. gorup gecirdikleriniz deneyimleriniz...
eger tum bunlara ragmen seni seviyorsa bu cocuk kendi yasıtlarınca denk olabilecek gelismislige sahip degildir bence.
ven emin ol sen olgun biriyle idare edebiliyorken onun yaşına geldiginde onun icin ne kadar cocukca dusunuyormus diyeceksin.
mesela 12yaşlarını dusun. o yılların icin gulup gecersin su an.
buradaki tum 25yasındaki kadınlara sorsan 15yaslarını senin 10yaşını anlatman gibi bakarlar.
hem ilk aşkı ilk ele ele tutusmayı yaşıtın biriyle yaşaman iliskiyi kontrol edebilmen açısından da sana güven verir.
bundan 5yıl sonra hala o buyuk aşkınız duruyor olursa ve iste o zaman guzel birsey baslayabilir belki.
ama su an yanlıs yapıyorsun canım

bu aralar üyelik alıp ne kadar yeni konu açan var yaa
üstelik açtıkları konuya sahipte çıkmıyolarr
turuncufil arkadaşım burdaki arkadaşlar derdine derman olmaya çalışıyo
bi cevap versen de cevaplar havada kalmasaa

Söylediğin şeyler gerçekten mantıklı haklısın aslında umarım bi kaç yıl sonra bende bu halime gülerim.Teşekkürler cevabın için :)

Söylediğin şeyler gerçekten mantıklı haklısın aslında umarım bi kaç yıl sonra bende bu halime gülerim.Teşekkürler cevabın için :)

ve seni bu dusunceye kararsızlıga iten cevrenin verdigi tepki olmus.
aksine bizi yadırgamıyorlardı bile. buna ragmen ergenlikle yetiskinlik arasındaki ayrımı tek basıma oturup dusunme ihtiyacı hissetmistim.
bunaldıgın zaman ozlemini burada paylas yaz agla ama şartlar bu sekildeyken iliskiye devam etme canım, daha fazla uzatmadan ayrıl.

Bizi sokakta gören insanlar yadırgamıyorlar görünüş açısından bi sorunumuz yok aslında ama ben onun ne istediğinden emin değilim.Bu yaştaki bi ilişkiden gelecek beklemiyorum zaten sadece biraz zaman vermek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…