Aramızdaki yaş farkını çok dert ediyorum:(

tatlım nerdeyse benim durumum gibi.sizin yine 3 yaş var,bizim 4 yaş.eğer anlaşabiliyorsan problem olmaz.bende çok sorun ettim zamanında.3 yıl çok direndim olmaz küçüksün yapamayız dedim.ama o hiç vazgeçmedi.iyi ki de vazgeçmemiş.3 yılı bitirdik ilişkimizde.bu yazda inş. sözümüz var.bende minyon gösteriyorum.kimse anlamıyor bile.ama anlasalarda umrumda değil.ben mutluyum kime ne?biraz cesaret olur belki söylediklerim.istiyorsan devam et derim ben.yaşayıp gör.önyargılı yaklaşma

kesinlikle başlamadan bitirmelisin çok tanıdığım var sonra hep laf diyor erkekler hatta çok iyi tanıyorum kadın eşinden büyük kadın ona ben böyle demiştim sana ama dinlemedin dediğinde erkek tabi sen benim ablamsın seni dinlemeliyim diyor onun haricinde 3 kişi daha var tanığım kadınlar acayip pişman bugünkü aklım olsa diyorlar ve erkekler belli etmeselerde içten içten üstün olduklarını hissediyorlar büyük kadınla birlikte olduklarında çok kişiler var etrafımda asla tavsiye edemem..

aşkımla aramda 4,5 yaş var ve 6 senedir birlikteyiz hiç dert etme canım gerçek aşk olduktan sonra gerisi hikaye buzamana kadar saçma bi düşünce gelmiş hep erkek büyük olurmuş falan filan eskidenmiş onlar :D

Toplum baskısı işte.. Erkek kadından 20 yaş büyük olsa ses çıkmaz, kadın erkekten 2-3 yaş büyük diye kendini kötü hisseder.

yaş önemsiz,kafa yaşlarının uyumu önemli..
kadınlar çabuk çöker lafı mazide kalmış bir laf..
biz kadınlar yaşlanmıyoruz artık (botox motox çıktı ya :9:) çökmeyiz yani korkmaya gerek yok rahat ol..
mutlu olmaya bak :34:

bu kadar beğendipiniz, iyi anlaştığınız biriyse dert etmeyin bence.
zaten daha birkaç gün olmuş. hele biraz zaman geçirin hissederseniz bu yaş farkını tavırlarından o zaman ayrılırsınız.
bir de garip geldi hakkında hiçbir şey bilmeden mi çıkmaya başladınız?

canım bence dert edeceğın en son şey yaş konusu olmalıdır,sanki aynı yaşta olanlar çok mu iyi anlaşıyor.. eğer birbirinzden hoşlandıysanız sorun yok bence..

Esim benden 4 yas kucuk. Valla mis gibi anlasiyoruz. Hic de belli olmuyor benim buyuk oldugum.

Arkadaslarimdan 2 tanesi kendisinden 10 yas, biri 12 yas kucuk erkeklerle evlendiler ve cok mutlular.

Eskiden kadinlarin isi daha agirmis o yuzden erken yaslaniyorlarmis. Simdi hersey otomatik ve kadinlar beslenmelerine ve sporlarina cok onem veriyorlar. Bizim agir isimiz yok ki, o eskidenmis. Bosver sen gorusmene bak. Biterse baska sebepten bitsin. Yasi karistirma.

3 yaş fazla değil ya sen sevebiliyormusun anlaşabilecek misin ona bak.Arada 3 yaş fark olunca mı kadın erken çökecekmiş yapmayın Allah aşkına

eğer gerçekten çok takıntılıysan bu konuda, hep problem ederim diyorsan şimdiden başlamadan bırak.. ama bence yaş farkı çok büyük bir sorun değil..

kesinlikle başlamadan bitirmelisin çok tanıdığım var sonra hep laf diyor erkekler hatta çok iyi tanıyorum kadın eşinden büyük kadın ona ben böyle demiştim sana ama dinlemedin dediğinde erkek tabi sen benim ablamsın seni dinlemeliyim diyor onun haricinde 3 kişi daha var tanığım kadınlar acayip pişman bugünkü aklım olsa diyorlar ve erkekler belli etmeselerde içten içten üstün olduklarını hissediyorlar büyük kadınla birlikte olduklarında çok kişiler var etrafımda asla tavsiye edemem..

Evlenip pisman olan bir suru insan var. Niye insanlar mutsuzluklarini yasa baglamislar ki. Benim akrabalarimda da ailemde de hep damatlar kucuktur. Allaha sukur kimse pisman degil, hepimiz cok mutluyuz. Hicbirimizin esi de icinde abla gecen bir cumle kuracak kadar patavatsiz ve cahil degil. Ben esimden buyugum diye ben mi otorite kuruyorum evde? Yorumunuz objektif degil kusura bakmayin. Cevrenizdeki 3-4 kisiye gore olumsuz yorum yapmaniz ne kadar yanlis.

Bende abarti yas bekledim. Benim cocukluk arkadasimin esi babasindan sadece 3 yas kucuk. On yildir evliler mutlu mesut. Ne takiyorsun hayatta daha ciddi sorunlar var

Canım saçmalama allah aşkına. 3 yaş dediğin nedir?
Önemli olan birbirinizi anlıyor olmanız, anlaşabilmeniz, birbirinize değer vermeniz. En önemliside sevginiz.
İnsan birini gerçekten sevdiği zaman yaşın hiçbir önemi olmuyor.
Kesinlikle kafana takmamalısın. Keyfine bak.

oncelikle yorumlariniz icin cok tesekkur ederim arkadaslar... dun aksam bulustuk... ben ona yas konusundaki rahatsizligimi soyledim... o da niye dert ediyosunki benim acimdan hicbir problem yok dedi sen benden buyuk gostersen belki o zaman bende istemezdim, ben ayrilmak istemiyorum senden dedi.. ilerde de sakin yuzume vurma bunu dedi:) devam ediyoruz bakalim zaman ne gosterecek:)

birisiyle çıkıyorum... daha çok yeni... 2-3 gün filan oldu...

çok yakışıklı, tam istediğim gibi biri... arasam bulamam böyle birini o derece yani:17:

geçen gün buluştuk...

ben ona yaşını sordum

88li olduğunu söyledi

o anda başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki..

çünkü büyük gösteriyor fizik olarak..

sonra o bana sordu yaşımı

bende 85liyim dedim

dediki benim için bi sorun olmaz, senin için problem olur mu dedi

ben cevap veremedim.. ne diyeceğimi bilemedim bian

bu yaş farkı olayı benim en hassas olduğum şey...

çok tuhaf geliyo bana...

düşünsenize kardeşimle aynı yaşta..

bu akşam buluşucaz.. söylesem mi istemediğimi yoksa devam mı etsem... ne yapmalıyım sizce:44:

yaş sorun değil de bence ,yaşına göre anlayışını değiştirmen gerek sanırım,daha güzel birliktelikler
yaşamak için..:31:

Anlaşıp anlaşamıyormusun iyi vakit geçirebiliyormusun uyum sağlıyabiliyormusun ona bak sen
Nasıl mutluysan öyle yaşa
Yaşıyla ne işin var ki senin ???
Hep erkeklermi genç hatunlarla takılıcak
:))))9

Öncelikle mutluluklar. 3 yaş problem değil normalde ama aileler bunu problem yapabiliyorlar.( Erkeğin Ailesi). Kuzenimde kendinden 3 yaş büyük biriyle nişanlandı bizimkiler hala kabullenemedi. Aslında büyütülecek birşey değil dinde yeri olan birşey ama işte aileler... Bu açıdan kimse yaklaşmamış olaya.

Son düzenleme:
Back
X