Aramızı mı acmaya calısıyor

1impossiblelove

Hoșgeldin gün ıșığım
Kayıtlı Üye
14 Mart 2018
1.545
2.886
53
29
İyi geceler hanımlar
Canım sıkıldı biraz eşimle atıştık .
Yeni evime taşındım , eşim işten geldi perdeleri ayarladı vs . yarında doktor kontrolüm var . Karttan hiç çekmiyim para kutusunu getirsene vs dedi .
Bende kutudan harcama yapma vs dedim.
Neyse yok alıyorum da koymuyorum mu yerine yok efendim habersiz mi alıyorum falan filan bu bir bağırarak konuşma tarzıyla celallendi .
Bende " kardeşine verdiğin harçlığı bile yengene söyleme " diye tembihlemişsin baksana dedim .
Yeminler etti ben öyle bişey demedim diye .
Ara gelsin sorucam dıyor yüzyüze .
Ben inandım bu şekilde soyleme etme diye bır konusma yapmadığına zaten versede karışmam kendı kazancı .
Sadece kutudaki para kotu gun parası dıye bırıktırıyoruz o sebeple elleme dedım karttan cekmek zor geldiği için kendisine .
Görümcemde bugün abim beni sıkı sıkı tembihledi diyor ben kızıyormuşum verince para halbuki böyle birşey yok .
Eşimde ara gelsin diyor yada ben cagırıcam dıyor
Bu kız nıye boyle bır yalan soyleme geregı duydu ben anlamadım acıkcası , aramızı mı acma derdınde
Yoksa esımin yalan soylemedıgıne emınım.

Parayı kutu yerine bir banka hesabında biriktirin
Benim de elimin altında olunca çekmeye üşenip elimin altındakini kullanıyorum
Adama boş yere kızmışsınız,tekrar koyardı yerine
At yarışı oynayacağım parayı ver dememiş neticede
Görümce konusuna gelince görümce yalan söylüyorsa nabzinizi yokluyor bence,laf taşıyıp tasimadiginizi vs de eşinizin doğru söylediğine nasıl emin oldunuz
Konunuz çok ordan oraya olmuş,net bir sorundan ziyade kopuk bir hikaye gibi

Eşinizde de, görümcenizde de öyle bir intiba bırakmış olabilirsiniz zira kutu meselesindeki tepkiniz bana da abartılı geldi

İyi geceler hanımlar
Yeni evime taşındım , eşim işten geldi perdeleri ayarladı vs . yarında doktor kontrolüm var . Karttan hiç çekmiyim para kutusunu getirsene vs dedi .
Neyse yok alıyorum da koymuyorum mu yerine yok efendim habersiz mi alıyorum falan filan bu bir bağırarak konuşma tarzıyla celallendi .
Bende " kardeşine verdiğin harçlığı bile yengene söyleme " diye tembihlemişsin baksana dedim .
Ben inandım bu şekilde soyleme etme diye bır konusma yapmadığına zaten versede karışmam kendı kazancı .
Sadece kutudaki para kotu gun parası dıye bırıktırıyoruz o sebeple elleme dedım karttan cekmek zor geldiği için kendisine .
Görümcemde bugün abim beni sıkı sıkı tembihledi diyor ben kızıyormuşum verince para halbuki böyle birşey yok .
Bu kız nıye boyle bır yalan soyleme geregı duydu ben anlamadım acıkcası , aramızı mı acma derdınde
Bence keske cagirsaydiniz suclu olan siz degilsiniz ki...

Esiniz yüzlesmeyi seciyorsa bence görümce yalan söylüyor. Yoksa adam ne diye yüzleselim desin.
Hani seni giciklandirmaya calisiyor gibi geldi ya da nabzini yokluyor rahatsiz misin diye.

Esiniz yüzlesmeyi seciyorsa bence görümce yalan söylüyor. Yoksa adam ne diye yüzleselim desin.
Hani seni giciklandirmaya calisiyor gibi geldi ya da nabzini yokluyor rahatsiz misin diye.
Eşimi tanırım yalan soylese cagırıcam demez
Gec oldu dıye ustelemedım ben
Ama yarın mutlaka sorucam sende yanımdayken dedi

Bilmiyorum bşr gucıklıgı var ama anlayamadım
Yoksa esım zaten yengen kızıyor soyleme dıyecek bırı degıl
Bende gorumceme konduramadm yınr esım nıye boyle dedı dedjm ama bellı ki o yalan soyluyor .
Bu arada para meselesını abarttıgımı dusunenler olmuş
Eşim asla oradan para alma benden ıste derken ben neden aldırtayım ?

Eşimi tanırım yalan soylese cagırıcam demez
Gec oldu dıye ustelemedım ben
Ama yarın mutlaka sorucam sende yanımdayken dedi

Bilmiyorum bşr gucıklıgı var ama anlayamadım
Yoksa esım zaten yengen kızıyor soyleme dıyecek bırı degıl
Bende gorumceme konduramadm yınr esım nıye boyle dedı dedjm ama bellı ki o yalan soyluyor .
Bu arada para meselesını abarttıgımı dusunenler olmuş
Eşim asla oradan para alma benden ıste derken ben neden aldırtayım ?

O sizin aranizda ki mesele ben sordugunuz kisma cevap verdim.Evet esiniz alma diyorsa kendide almayacak.
Yarin ne oldugu cikar ortaya ki bence görümce yalan söylüyor.
Bundan sonra ne derse desin inanmaz esinize de sormazsiniz

Söyleme diye tembihlenen görümcenin hemen dökülmesi bile bi güvensizlik değil mi? Hayatta inanmazdım yerinizde olsam. Üstüne bide azarlardım “Neden abini gelip bana şikayet ediyorsun” diye.

İyi geceler hanımlar
Eşine ne kadar güvenmişsin böyle
Pek minnoş değil eşin emin ol:)
Sana gelince eşine sonsuz güven bize gelince bizim eşimize güvenmemiz komik değil mi :)
Eşin de az değil bence kardesne farklı sana farklı konusuyor:)
Sen var ya çok kötü kalplisin
Ne kadar kolay insanları lekelemek senin için
Eşim sessiz kendi halinde bir adamdir
Umarım senin eşin birgün seni ciddi derecede kandırır.....

Eşine ne kadar güvenmişsin böyle
Pek minnoş değil eşin emin ol:)
Sana gelince eşine sonsuz güven bize gelince bizim eşimize güvenmemiz komik değil mi :)
Eşin de az değil bence kardesne farklı sana farklı konusuyor:)
Sen var ya çok kötü kalplisin
Ne kadar kolay insanları lekelemek senin için
Eşim sessiz kendi halinde bir adamdir
Umarım senin eşin birgün seni ciddi derecede kandırır.....
Bana kötü kalpli diye bir atıfta bulunup yerini yamacını bedduaya bırakmış insansın
O yüzden dualarınızın kabul olacağını sanmıyorum .
Zira hiçbir zaman siz ve eşiniz gibi ekmek yediğimiz kapının insanlarını çekiştirip geyik yapmıyoruz gece sohbetlerimizde

Ve bu kadar takıntılı olmakta hoş değil
Öptüm :KK73:

Back
X