• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aranan teyze.

sevgilin niye sana söyledi ki bunu?
o hoş olmamış bence. itici yani aa bak benim talibim çok der gibi :eek:
bi yandan da takılma çok, teyzeler öyle ya..
mesela ben annemin gününe gitmiştim 4 aylık hamileydim :KK57:
kadın dünür olalım demiş anneme benim için.
(6. aya kadar karnım yok denecek kadar küçüktü)
tabi belli değil hamileliğim ama yani höst derler insana
annem de benim kızım evli ve hamile demiş kadın şok! :KK53:
Hahahhaaa Allah sizi ne güldüm kadın renk değiştirmiştir :D :D Aklıma arkadaşımı getirtiniz.Onu da eşinden istemişlerdi abisi sanıp sonra adam gelenleri Allah ne verdiyse :KK70::KK70:

oğlan yakınları söylerde .kız yakınları böyle damat adayı ararmı çok yanlş geliyo bana
öyle ama eskiden telefon flört bilmem ne çok yokmuş yani evlilikler de çoğunlukla bu şekilde oluyomuş.
diyorum ya sevgilinin tavrı çirkin bence burda..

Yesil temali marketin konuyla ne ilgisi var. Niye kimse sormamis. Bi tek ben mi anlamamisim. Deli sorular

Hahahhaaa Allah sizi ne güldüm kadın renk değiştirmiştir :KK70: :KK70: Aklıma arkadaşımı getirtiniz.Onu da eşinden istemişlerdi abisi sanıp sonra adam gelenleri Allah ne verdiyse :KK70::KK70:
biri de bana anlatmıştı bu tarz bi olay.
di mi ama yaa.. bi dur bi sor bakalım bekar mı bu insan diye.
ama yoook bizim insanımız hırslı, at gözlüğünü takıp hedefe kitleniyolar :KK53:

kadın yaşlı teyze olduğu için haklı olarak eski kafalı ve eski zamane tarzında davranıyordur.

bu zamanda tuhaf o zamanda normaldi

bana söylemesi mi :) gülerek söyledi ne var bunda dedi.bilemedim
evet. kıskandırmak ilgi çekmek için yapılmış gibime geldi.
tabi sevgilini sen tanıyosun en iyi...
sen bilirsin yani ne bileyim...

artık kızlara koca böylemi aranıyor.nesi sıradan.bana göre edepsizlik

Aşırı mı kıskançsın?
Evet sıradan. Gayet eskilerin kafası işte. Yani bu da onu sıradanlaştırıyor. ARTIK böyle bulunmuyor. Ama bundan hala vazgeçmeyen aileler var.
Bknz.görücü usulü evlenen çiftler. Bu kadar büyütecek bir şey yok.
Sevgilin hemen değerlendirmeye mi alacak yani?

2 yıldan fazladır evliyim geçen bir nişanda damadın halası oğlu için talip olmuş bana. Teyzem gözünü nasıl kararttıysa parmağımda ki yüzüğü bile farketmemiş. Bunu duyunca eşime de söyledim baya güldük hatta. Ne yapalım yani?

sevgilin hadi teyze getir bir bakalım demdiyse çokta sorun edecek birşey yok...şuanki devir daha tehlikeli inanki ne yaşa bakarlar ne yüzüğe bakarlar...

Aşırı mı kıskançsın?
Evet sıradan. Gayet eskilerin kafası işte. Yani bu da onu sıradanlaştırıyor. ARTIK böyle bulunmuyor. Ama bundan hala vazgeçmeyen aileler var.
Bknz.görücü usulü evlenen çiftler. Bu kadar büyütecek bir şey yok.
Sevgilin hemen değerlendirmeye mi alacak yani?

2 yıldan fazladır evliyim geçen bir nişanda damadın halası oğlu için talip olmuş bana. Teyzem gözünü nasıl kararttıysa parmağımda ki yüzüğü bile farketmemiş. Bunu duyunca eşime de söyledim baya güldük hatta. Ne yapalım yani?
saçma bi kıskançlık oldu sanırım benimki.görmüyorum uzun zamandır birde .o istanbulda ben uzaktayım.endişe sanırım dürttü

Başlık çok ayıp ne demek aranan teyze? Teyzenler nineler sıra beklerken yada sıcakkanlı bir genç olarak görüp Latife yapmış. .sizin kizmaniz teyzecige mi yoksa Sağol teyze demeyi bunu size anlatan 6 yıllık sevgilinize mi? Kendinize dürüst olun.. teyzeye kizmakta yerine sevgilim bari bir yüzük tak artık da başımızın bağlı olduğu belli olsun diyin..gerçi bunu onun demesi lazımdı. ..

saçma bi kıskançlık oldu sanırım benimki.görmüyorum uzun zamandır birde .o istanbulda ben uzaktayım.endişe sanırım dürttü

Belli kendi kendine kurmuşsun.
Araya özlem girince kıskanmak, trip yapmak normal de böyle basit şeyler için çaçeronluk yapmak çok tuhaf oluyor.
Sevgiline güveniyorsan endişen yersiz.

Bu tip şeyler için aşırı kıskançlık belirtisi gösterme çünkü erkekler havalanmaya çok müsait. Eh sen de bir nevi çanak tutmuşsun. :KK48:

Gayet olağan bi durum.

Önceden esra erol mu vardı? Hep bu teyzeler sayesinde evlendi onca insan :D Eski usulü modernleştirip ekrana taşıdılar işte. Milletten habersizce görüştürülen çiftler alenen görüşür oldu.

Back
X