- Konu Sahibi selenayusuf
-
arkadaşlar bugün çok mutluyum bebeğim hudd dan çıkmış küvez içi oksijen veriyorlar,henüz mide hortumu çıkmamış hala OG ile besleniyor hemşireler emzik istediler benden,emme refleksi daha da güçlenirmiş,biberonu ememiyormuş ,
2.110 gr 59.günümüz çook tatlı olmuş maşallah
bugünleri gördümya binlerce şükür rabbime ynlz,yağmurlu sizlerden de böyle güzel haberler bekliyorum dua ediyorum canlarım Allaha emanet olun ....
arkadaşlar bugün çok mutluyum bebeğim hudd dan çıkmış küvez içi oksijen veriyorlar,henüz mide hortumu çıkmamış hala OG ile besleniyor hemşireler emzik istediler benden,emme refleksi daha da güçlenirmiş,biberonu ememiyormuş ,
bugünleri gördümya binlerce şükür rabbime ynlz,yağmurlu sizlerden de böyle güzel haberler bekliyorum dua ediyorum canlarım Allaha emanet olun ....
supper haber hazırlan annesi surda en fazla bir haftan kaldı bebisin gelicek evine eksiklerini al cunku cıkamıcaksın evden bir sure valla cok sevindim Allahım bi daha ayırmasın siziopuyorumnanaktan
cok sevindim canim..ne güzel haberler vermissin bize...yakinda kavusursunuz insaallah,,bebisinde sana kavusmak istiyo belliki mücadeleyi hic birakmadi sana hep güzel haberler verdi..benim melegimde emzik emio,,,kocaman yüzü kadar emzigi hic düsürmeden emio..cok cok bi cekiyoki yavrum yiyesim gelio ozaman onu...allahim ne güzel biseymis anne olmak ... rabbime sükürler olsun iyiki kizimi verdi bana .... insallah sagliginida vericek...canimm allaha emanet ol...bebisinide öp benim icin..
cok sevindim canim..ne güzel haberler vermissin bize...yakinda kavusursunuz insaallah,,bebisinde sana kavusmak istiyo belliki mücadeleyi hic birakmadi sana hep güzel haberler verdi..benim melegimde emzik emio,,,kocaman yüzü kadar emzigi hic düsürmeden emio..cok cok bi cekiyoki yavrum yiyesim gelio ozaman onu...allahim ne güzel biseymis anne olmak ... rabbime sükürler olsun iyiki kizimi verdi bana .... insallah sagliginida vericek...canimm allaha emanet ol...bebisinide öp benim icin..
canımmm çok geçmiş olsun senin hikayeni baştan daha yeni okudum Allah bebeğinin yardımcısı olsun bak ne güzel ilerlemiş bebeğin bu zorlu yolda MAŞALLAH geriside gelicek inşallah bende başta umutsuzdum ama şimdi çok biliyorum ve gerçekten inanıyorum artık oğlumun evimize geleceğine .benim oğlumda YUSUF senin oğlunun adaşı kader ortağı yani bizim 19. günümüz küvezde 29 artı 5 de 1110gr dünyaya geldi ama mücadeleye ara vermeden devam ediyoruz 1300gr olduk şimdilik .bende preeklampsiden sonra help sendromu olmuştum yani bende son anda kurtuldum ÇOK şükür ALLAHıma bizi kurtardı bebişlerimizide sağ salim nasip edicek bize dualarımdasınız iyi haberlerinizi alıcaz inşallah
yarın 23 nisan...yusuf utku ve ylnzın kızının küvezdeki bayramı kutlu olur,annelerine doğru koca bi adım daha atmaları nasibolur inşallah
çok sevindim canım benim artık kavuşmanız yakındır demek..
dualarında beni de unutmadığın için Allah razı olsun, inşallah üçümüzde tez zamanda sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.
bendende haberler güzel, küvez içi oksijeni iki gündür kapalı Utkumun,oda oksijeniyle solunum yapıyor.beslenirken biraz sıkıntısı oluyomuş ama yinede OG yi çıkarmışlar,mamasının tamamını biberonla vermeye başlamışlar.Bizim 4 ay oluyo,Allahım sonumuzu güzel eyler inşallah..
Maşallah canım inşallah çok yakında alacaksın kuzucuğunu.
yarın 23 nisan...yusuf utku ve ylnzın kızının küvezdeki bayramı kutlu olur,annelerine doğru koca bi adım daha atmaları nasibolur inşallah
teşekkür ederim ynlz,darısı başına inşallah hep iyi düşün ki iyi şeyler olsun ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim canım en kısa zamanda hayırlısıyla kızına kavuş :ecrin_bebek:
canim seninle ayni günmü dogum yapmisiz biz tarihi yazarmisin merak ettim..ben 21 subatta dogum yaptim ... dogum günlerini beraber kutlariz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?