- 2 Ocak 2021
- 2.423
- 1.173
- 83
- 33
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
Hangi mahkeme Kagitta yazar. ? Uyap dan edevlet sifrenle bak. Belki gorunur. Yazılmışsan gitmek zorundasın. Belki boşanma falandır.Merhaba arkadaslar. Bugün kağıt geldi bir mahkemeye şahit olarak çağırıyorlar beni. Kağıtta ne için çağırıldığı yazmıyor. Nasıl öğrenebilirim. Daha önce ifade vermistim bir konuyla ilgili ama onunla ilgili olabilir mi. İş arkadasımla ilgili beni mahkemeye çağırmaları doğru olur mu ki (müdürüm yani)
bilmem yazar diye düsündüm :) ÖYle bir durum yok suan cevremde. Gİderim de merak ettim. Uyaptan baktım yazmıyorHangi mahkeme Kagitta yazar. ? Uyap dan edevlet sifrenle bak. Belki gorunur. Yazılmışsan gitmek zorundasın. Belki boşanma falandır.
mahkeme kalemini arayıp tarafları sorun , o zaman ne olduğunu anlayabilirsiniz. iş arkadasınız vs kim yazarsa yazsın tanık tanıktır neden yanlış olsun kiMerhaba arkadaslar. Bugün kağıt geldi bir mahkemeye şahit olarak çağırıyorlar beni. Kağıtta ne için çağırıldığı yazmıyor. Nasıl öğrenebilirim. Daha önce ifade vermistim bir konuyla ilgili ama onunla ilgili olabilir mi. İş arkadasımla ilgili beni mahkemeye çağırmaları doğru olur mu ki (müdürüm yani)
Bilmiyorum ki. Normalde hemen kapanacak bir dosyayken, Olay idari boyuta tasındı. Biraz da sıkıntılı bir dosya. Daha önce bir kac kez ifade verdim. Şimdi de şahit olarak çağırılmamdan dolayı gerildim biraz.mahkeme kalemini arayıp tarafları sorun , o zaman ne olduğunu anlayabilirsiniz. iş arkadasınız vs kim yazarsa yazsın tanık tanıktır neden yanlış olsun ki
İfade verdiğim bir dosya vardı. O mudur bilemiyorum. 4 kez ifade verdim. Şimdi de şahit yazmıslardır belkiGeçmişe dönük düşünün neye şahitlik ettiğinizi hatırlarsınız.arkadasiniz şahit yazdırmış olabilir..
Aradım öğle arasına girdi herhalde birazdan tekrar arayacağımmahkeme kalemini arayıp tarafları sorun , o zaman ne olduğunu anlayabilirsiniz. iş arkadasınız vs kim yazarsa yazsın tanık tanıktır neden yanlış olsun ki
Odur büyük ihtimal hergun olan birşey değil sonuçta şahitlikİfade verdiğim bir dosya vardı. O mudur bilemiyorum. 4 kez ifade verdim. Şimdi de şahit yazmıslardır belki
Bilmiyorum ki. Normalde hemen kapanacak bir dosyayken, Olay idari boyuta tasındı. Biraz da sıkıntılı bir dosya. Daha önce bir kac kez ifade verdim. Şimdi de şahit olarak çağırılmamdan dolayı gerildim biraz.
İfade verdiğim bir dosya vardı. O mudur bilemiyorum. 4 kez ifade verdim. Şimdi de şahit yazmıslardır belki
yazmıyor bir sey. Sağ taraf tamamen bos. Ad soyad yazıyor ama isim yokkim çağırmış şahit olarak
mahkemenin adı yazar
yine taraflar da yazar kağıdın sağ yanında
yazmıyor bir sey. Sağ taraf tamamen bos. Ad soyad yazıyor ama isim yok
asliye ceza evetmahkeme ne mahkemesi
ağır ceza asliye ceza asliye hukuk vs
ceza ise yazmamış olabilirler
ben de sasırdım yok herhangi bir seyE devlette her şey görunuyor diye biliyorum.. .
asliye ceza evet
öyle bir durum muhtemelenmuhtemelen zaten kamu davasıdır yani şikayetçisi dahi olmayabilir
disiplin soruşturması var ise siz de onunla ilgili çağrılmışsınızdır
SSÇ var ise yani Suça Sürüklenen Çocuk onun bilgilerini vs yazmazlar ama olağan şartlarda sanık ismini yazıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?