Aranızda avukat olan ya da daha önce mahkemede şahit olan var mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cogsicagtir02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
2.423
1.173
83
33
Merhaba arkadaslar. Bugün kağıt geldi bir mahkemeye şahit olarak çağırıyorlar beni. Kağıtta ne için çağırıldığı yazmıyor. Nasıl öğrenebilirim. Daha önce ifade vermistim bir konuyla ilgili ama onunla ilgili olabilir mi. İş arkadasımla ilgili beni mahkemeye çağırmaları doğru olur mu ki (müdürüm yani)

Hangi mahkeme Kagitta yazar. ? Uyap dan edevlet sifrenle bak. Belki gorunur. Yazılmışsan gitmek zorundasın. Belki boşanma falandır.

mahkeme kalemini arayıp tarafları sorun , o zaman ne olduğunu anlayabilirsiniz. iş arkadasınız vs kim yazarsa yazsın tanık tanıktır neden yanlış olsun ki

Geçmişe dönük düşünün neye şahitlik ettiğinizi hatırlarsınız.arkadasiniz şahit yazdırmış olabilir..

mahkeme kalemini arayıp tarafları sorun , o zaman ne olduğunu anlayabilirsiniz. iş arkadasınız vs kim yazarsa yazsın tanık tanıktır neden yanlış olsun ki
Bilmiyorum ki. Normalde hemen kapanacak bir dosyayken, Olay idari boyuta tasındı. Biraz da sıkıntılı bir dosya. Daha önce bir kac kez ifade verdim. Şimdi de şahit olarak çağırılmamdan dolayı gerildim biraz.

Bilmiyorum ki. Normalde hemen kapanacak bir dosyayken, Olay idari boyuta tasındı. Biraz da sıkıntılı bir dosya. Daha önce bir kac kez ifade verdim. Şimdi de şahit olarak çağırılmamdan dolayı gerildim biraz.

kim çağırmış şahit olarak

mahkemenin adı yazar

yine taraflar da yazar kağıdın sağ yanında

İfade verdiğim bir dosya vardı. O mudur bilemiyorum. 4 kez ifade verdim. Şimdi de şahit yazmıslardır belki

ifadeyi idari soruşturmada mı verdiniz

yani mahkemeye taşındı ise direkt mahkeme dahi çağırmış olabilir yani kimse sizi şahit göstermese dahi dosyada ifadesi olanı mahkeme dinlemek isteyebilir hatta istemelidir

E devlette her şey görunuyor diye biliyorum.. .

öyle bir durum muhtemelen

Muhtemelen müdürünüzle ilgili ceza davası açılmış ve idari dosya da beyanınız olduğu için mahkeme şahit olarak çağırıyor. Gidip ifadenizi verin eğer o gün mazeretsiz duruşmaya katılmazsanız bir sonraki celse polis nezaretinde mahkemeye zorla getirilir ve beyanınız alınır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…